Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana_88

Podrywa mnie instruktor

Polecane posty

Ginekolodzy nie „wkładają palca w pipę" tylko przeprowadzają badanie. Nie wiem, czy jesteś w stanie pojąć różnicę.

Gość Buka
O rety, miszczu, naprawdę jesteś tak tępy, czy tylko udajesz?

powinnaś mu jasno powiedzieć, że nie życzysz sobie by ci "pomagał" w zmianie biegów itp A w szkole powiedzieć, że nie chcesz z nim jeździć, bo zachowuje się nieodpowiednio. Inaczej będzie szukal okazji.

Dobra spadam bo zara wyjdzie, że ja was molestuje jeszcze i wpadnie bojówka feministyczna z tępym grzebieniem, którego użyje do pozbawienia mnie przyrodzenia....Uprzedzając przyszłe inwektywy: malutkiego i nie stającego:O

Gość zakłopotana_88
:) tez biore sie za robote. Dzieki za uwagi i rady. Milego dnia

Gość zoskazoska
Wprawdzie mam prawo jazdy, ale ostatnio trochę źle się czuje.... może zapiszę się na kurs prawa jazdy? Pan instruktor tu dotknie, tu pomasuje, tu klepnie - może mnie wyleczy? Co myślicie. Miszczu, myślisz, że to dobry pomysł? Proponuję Ci również zapisać sie na taki kurs. Może Cię instruktor puknie w główkę i Ci mózg poukłada?

Gość botakbotak
Ja miałam gościa pod 50-tkę ; ) Mój tak sobie trzymał kolana że na początku jak chciałam zmienić bieg to go wtedy zawsze przypadkowo łap za kolano- to on- "oj chyba nie tej gałki szukasz" XD Przy zmianie biegów też komentarze różne leciały "z tym sprzętem trzeba ostrożnie, z INNYM sprzętem się tak niedelikatnie chyba nie obchodzisz?" Przy hamulcu ręcznym "oj widzę że w ręcznym ci bardzo dobrze idzie widać że wprawę masz w tym". Na pierwszej jeździe jak była obsługa to szukałam gdzie podnieść maskę- on na to- "no dziewczyny to zawsze wiedzą za co pociągnąć" ^^ "Zimno ci, to nie ma cię kto zagrzac? To trzeba szukać, starać się..." "Trzymaj trzymaj bo ci COŚ wyskoczy a jedziemy na wertepy" Dociskanie mi nogi do gazu to na początku standard był, poprawianie pasów, itp. Jak gadał to najczęściej do tych "drugich oczu" ;> A najlepiej kiedyś jedziemy a w radiu mówią że przeciętny fecet myśli co 5s o seksie, ten patrzy na mnie i mówi "wiesz o czym teraz myślę?" I jeszcze wiele, wiele innych rzeczy. Nie wspominając już o różnych kawałach. O matulu co ja z nim miałam ;] Gadał tak każdej, niektóre się wstydziły i czerwieniły, a jemu w to graj wtedy. Ale ja takim typem nie jestem, sama lubię takie gierki słowne, chociaż gdyby mi się to nie podobało nie pozwalałabym sobie. Pozdrawiam pana J. i wszystkich których mój post oburzy ;)

Gość zlotaowca
Hahaha, te teksty Twojego instruktora są takie głupie i prymitywne że nie mogę przestać się śmiać ;] Dużo o ręcznym gadał widzę, to chyba żona mu nie chce takiej przyjemności zrobić ;>