Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekielnaWoda

Pytanie do prostytutek. Czy też zauważyłyście że ostatnio faceci mają problemy z

Polecane posty

Gość piekielnaWoda

erekcją?? Ostatnio coraz częściej na takich trafiam. Panowie powyżej 30tu mają poważne problemy z erekcją. Nie rozumiem po co więc chodzą na prostytutki,przecież się tylko ośmieszają. Ciągle czekam na porządnego ogiera. Ale jak nie penis malutki to znowu inny za miękki.Z panami po 20tce nie mam takiego problemu. Czemu dziś jest tyle schorowanych mężczyzn?

Gość piekielnaWoda
tak na marginesie: biorę 5 dych za godzinę

Gość wieje tu frustracją autorki bo
no i tu zaczyna się Twoja misja

Gość piekielnaWoda
jak myślicie? może im nie staje bo się nie myję, a dwudziestolatkom to nie przeszkadza? oni wszystko biorą

Gość piekielnaWoda
a może dlatego, ze jak zdejmę stanik to piersi opadają mi na kolana?

Gość piekielnaWoda
to drugie to podszyw. Albo są jeszcze lepsaze aparaty. Umówiłam się z jednym na lodzika za 50 zeta. Po wszystkim zaczął mnie prosić z niewinnym uśmieszkiem czy nie może to być za darmo bo tak cudownie było (ciekawe komu,bo ja z tego przeciez żadnej przyjemności nie mam :D ). W końcu stanęło na 40. A potem wydzwaniał jak nienormalny czy bym nie poszła z nim i jego kolegą na nocke to zapłąci mi 50-100 zł :D myślałam że go śmiechem zabije. Przecież normalnie to dziewczyny biorą 130 za godz,a za nocke to i nawet 1000. A on mi wyskakuje z tą śmieszną kwotą. Nie tylko on bo sporo takich niedorobionych. Dlatego początkujące prostytutki ZAWSZE BIERZCIE KASE PRZED ROBOTĄ bo potem różnie bywa. Nagle albo zapomnieli z bankomatu kasy wziąść albo coś tam. Normalnie żal.

Gość piekielnaWoda
I przestań się podszywać. Faceci wymagają niewiadomo jakich cudów a sami gówno oferują. Nie bój się o moją atrakcyjność bo jakby było inaczej to ci sami panowie nie umawialiby się ponownie. Jeden taki śmieszny typ..nie dość że ma miekkiego (nie wiem jakim cudem to coś się spuściło) to jeszcze też mnie potem napastował że chciałby miec taką partnerke jak ja bo tylko prostytutki mogą się zgodzić na trójkąty i pozwolą mu na zdrady :D nie wiem skąd on taką teorie wysnuł. Skąd on te kochanki niby wytrzaśnie z takim miekkim bolkiem.

Gość Sylwester89...
:O

Gość sdadddd
TERAZ JUZ WIESZ JAKIE WYBRAKI PLACA ZA SEXX, ci ze palai sterczacymi wiedza jak sobie radzic:-P

Gość piekieInaWoda
jestem atrakcyjna bo biorą się za mnie same niedorobione ofiary losu.

Gość wieje tu frustracją autorki bo
taaaa na prostytutki czeka wiele niebezpieczeństw

Gość piekielnaWodaa
ktoś mi nicka zakosił