Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mi jest!!!

POMOCY, codziennie wymiotuję!

Polecane posty

Nie wiem już co robić, nie wiem co mi jest. Codziennie rano ten sam schemat - obojętnie co wypiję - sok, wodę, herbatę, kawę - tuż przed wyjściem do pracy nagle zaczyna mi się robić niedobrze i muszę to zwymiotować. Sam płyn, nic więcej. Jak to oddam to czuję się potem dobrze, nic mi nie dolega. Dzieje się to tylko rano. Na 100% w ciąży nie jestem i nie wiem o co chodzi? Miał ktoś może coś podobnego?

ech....;/

Gość oolaaaaaaaaaaaaa
wizyta u lekarza.... ale może to tylko zwykła reakcja na stres

Gość zassa
a może tak do lekarza co?

moj tak mial przy wyrostku, dodam ze nie mial typowych bolow przy zapaleniu. Potem z ciezkimi powiklaniami wyladowal w szpitalu, a dlugo sie meczyl, ok roku....

mialam to samo, zawsze rano niezaleznie co zjadlam lub wypilam wymiotowalam, tak bylo przez okolo pol roku, moze wiecej. codziennie lub prawie codziennie. u mnie to bylo spowodowane stresem (wymiotowalam nawet na wakacjach). pani doktor dala mi na obnizenie cisnienia leki uspakajace, moje zycie troche sie uspokoilo i teraz mi przeszlo. wydaje mi sie ze to przez stres i u ciebie. poza tymi wymiotami dobrze sie czulam, i nie mialam zadnych innych problemow z zoladkiem

ja tak miałam...była to reakcja na stres... cokolwiek nie przełknęłam przed pracą lądowalo w wc,niestety u mnie skończyło się na troche powazniejszym leczeniu ale Ty ,na początek,próbuj pobrać coś uspokajającego bez recepty.

Dzięki wielkie! Do lekarza oczywiście pójdę, ale i tak muszę czekać na wizytę, więc pytam tutaj. Stres...kurcze, tylko ze ja nie żyję w jakimś mega stresie...albo tak mi się wydaje. Wyrostek...kurde, tu jest nastraszyłaś mocno. Ja rano z reguły nic nie jem, tylko piję. Może gdybym coś zjadła? Tak czy owak dziękuję zo odzew. :)

Gość ja dziś
ja tak miałam , przy tym silne zawroty głowy...leżałam w szpitalu na neurologii , 5 dni robili mi wszystkie badania i nic poważnego nie stwierdzili ; zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego , niedotlenienie płatów czołowych...Nie ma na to leków...Jedynie spokój i ziółka...

Gość marrrianna
Ja też tak mam i nie wiem o co kaman....raczej to nie stres....nie wiem co to moze byc

ja dziś Tylko że wiesz, ja żadnych zawrotów głowy nie mam, nic. Zero innych problemów, tylko rano wymioty, a potem jest ok ;/

Gość ja dziś
a może to stres , małe dzieci mają nawet jak pierwszy raz idą do przedszkola i się boją...Jak nie stres to może jelito wrażliwe?