Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika245

studniówka a okres:( Pomocy

Polecane posty

Gość skąd ja to znam haha
Ja jestem takim pechowcem , że okres wypada mi zawsze na takie większe imprezy- na studniówce, na wszystkich weselach (a sporo ich było) itp. Mój organizm się ze mną nie cacka :) Ale cóż...trzeba sobie radzić. Uważam, że powinnaś założyć takie podpaski, które są dla ciebie najwygodniejsze, sprawdzone. Nie eksperymentuj z innymi. Dobrze by było, żebyś założyła obcisłą bieliznę, żebyś miała pewność , że nic w tańcu ci się nie przesunie :)

Do:skąd ja to znam haha heh to witaj w klubie nie wiem uzywam ta belle nigdy innych nie stosowałm i jest taka po tej zmianie inna wcześniejsze były lepsze kusi Mnie na te always..

Gość Darass
a co z sexem po studniówce???? nie będzie???

ja używałam kiedyś naturella i było ok. Od roku używam wyłącznie właśnie always z siateczką. Ale bella tez ma siateczki- i myślę, że takie są najlepsze.

Gość dgtetg
A dlaczego nie próbujesz innych? Szkoda ci czy jak? Niewyobrazam sobie uczepić się jednej rzeczy a potem zakładać idiotyczne tematy bo nie wiem co i jak..

Gość Truskawkowa mama ...
Ja na co dzień używam tamponów. Jestem wierna OB normal. Są świetne. Jestem czysta i pachnąca. A na noc Always normal, żeby skrzepy mogły spokojnie spłynąć nie powodując stanów zapalnych. Czemu nie używasz tamponów? Jak nie wchodzą to spróbuj rozmiar mneijszych. Czasem mogą nie wejść jeśli nie masz wprawy w ich wkładaniu lub jeśli jesteś dziewicą i masz grubą błonę dziewiczą. W takim wypadku always, ale bez skrzydełęk, żeby Ci nie wystawały z gaci. No i gacie nie koronkowe, ale bawełniane, mogą być takie bardziej zabudowane np. http://www.google.pl/imgres?q=bokserki+damskie&hl=pl&sa=X&tbo=d&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=9Vo5pD3BLOPc3M:&imgrefurl=http://www.e-bielizniarka.pl/product/Brubeck-bokserki-damskie-figi-majtki/%3Fid%3D280&docid=QYpFUlhgix_WpM&imgurl=http://www.e-bielizniarka.pl/images/products/big/Brubeck-bokserki-damskie-figi-majtki.1057.jpg&w=800&h=600&ei=OCj5UMnVB9DIsgaztoCAAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1071&vpy=456&dur=6158&hovh=194&hovw=259&tx=151&ty=99&sig=103158279462412292947&page=1&tbnh=135&tbnw=190&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:25,s:0,i:202

Ja na co dzień używam tamponów. Jestem wierna OB normal. Są świetne. Jestem czysta i pachnąca. A na noc Always normal, żeby skrzepy mogły spokojnie spłynąć nie powodując stanów zapalnych. Czemu nie używasz tamponów? Jak nie wchodzą to spróbuj rozmiar mneijszych. Czasem mogą nie wejść jeśli nie masz wprawy w ich wkładaniu lub jeśli jesteś dziewicą i masz grubą błonę dziewiczą. W takim wypadku always, ale bez skrzydełęk, żeby Ci nie wystawały z gaci. No i gacie nie koronkowe, ale bawełniane, mogą być takie bardziej zabudowane np. http://www.google.pl/imgres?q=bokserki+damskie&hl=pl&sa=X&tbo=d&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=9Vo5pD3BLOPc3M:&imgrefurl=http://www.e-bielizniarka.pl/product/Brubeck-bokserki-damskie-figi-majtki/%3Fid%3D280&docid=QYpFUlhgix_WpM&imgurl=http://www.e-bielizniarka.pl/images/products/big/Brubeck-bokserki-damskie-figi-majtki.1057.jpg&w=800&h=600&ei=OCj5UMnVB9DIsgaztoCAAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1071&vpy=456&dur=6158&hovh=194&hovw=259&tx=151&ty=99&sig=103158279462412292947&page=1&tbnh=135&tbnw=190&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:25,s:0,i:202

Poza tym są jeszcze czarne podpaski. Fajne do czarnych gaci, bo nie będzie widać, że masz coś pomiędzy nogami :)

Do:skąd ja to znam haha A jakie te always z siateczką używasz? chłonne wygodne sa podaj cała nazwe poczytam o nich.

do:Truskawkowa mama .. Nie mogę używać tamponów bo używałam i dostałam infekcje pochwy.. jakie te always Mi polecasz używałaś ich chłonne wygodne sa?

Gość łolabogaaa 00
hehee.. ale topik... uśmiałam się po pachy :D :D :D

Gość xcvbgy67
to tylko jedna noc- ja bym użyła tamponu- nie nabawisz sie infekcji od kilku godzin z tamponem,

Gość papapapaksndbdhd
Wiesz ja na twoim miejscu kupilam bym jakies cienkie ale dlugie. ze skrzydelkami koniecznie. bo sukienka na pewno ci tylek zakrywa wiec jej widac nie bedzie a im dluzsza podpaska tym komfort jest wiekszy bo wiesz e nic nie wyplynie. Sproboj tez kupic tampony mini. Najmneijszy rozmaiar. Nie bedzie ci przeszkadzal w chodzeniu czy tanczenii a to dodatkowe zabezpieczenie. Co do podpasek to kup belle albo always. I milej zabawy

ja używam zwykłych always classic (niebiesko-różowe opakowanie) ale nie tych ultra(tych cienkich) tylko własnie takich normalnych. Te ultra są dla mnie niewygodne, uwierają mnie jakoś, a tamte nie. Po prostu używaj takich jakie ci pasują :)

Gość bbbbbbbbbbbbnnnnnnn
przez tampon nie dostaje sie infekcji!!!!!!!!!! chyba ze masz brudne lapska i pipy nie myjesz po kazdej zmianie, tampon zmienia sie co godzine i te najpewniejsze to OB. zawsze jestes swieza i nic nie przecieka.

Gość yuyiyr
a ja polecam naturellę

Gość upupupupupu
tamponu nie zmienia się co godzinę :o co 3-4 optymalnie, przy mniej lub bardziej obfitych miesiączkach ten czas się skraca lub wydłuża

Gość yuyiyr
tampona co godzinę? :o Bez przesady, przecież on przez godzinę nie nasiąknie cały. A wyjmowanie suchego to nic przyjemnego...

Gin zabronił Mi narazie używać tamponów mam taką maść jak aplikator do tampona i co 5 dni Ja smaruje pochwę

Gość 56747786794
numerki, umerki

Dziewczyny Kupiłam Always ultra normal plus fresh:) Nawet takie wygodne mam ją chwilke na sobie ale wydaję mi się że chyba lepsze jak bella perfecta rose może w czasie tańca albo coś się nie przesunie.