Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika245

studniówka a okres:( Pomocy

Polecane posty

Witam mam problem w sobote mam studniówkę ide jako osoba towarzysząca mam okres;/ nie mogę używać tamponów kiecke mam krótką i nie wiem jakie zakupic podpaski... Jakie polecacie? Zeby się w nich dobrze czuć i zeby nie przemokły Mieliście podobną sytuacje?

Gość elizkkaaaaa
A co ma tampon do krótkiej kiecki :D ?! przeciez własnie tampon jest bardziej dyskretny!

Gość szaszara
nigdy nie miałyśmy podobnej sytuacji, jesteś dziwna

DO:elizkkaaaaa bo nie mogę tamponów uzywac nigdy nie miałam okresu na imprezech to chyba fart jakiś była teraz nie wiem jakie podpaski kupic zeby było mi wygodnie i dyskretnie

Gość kakałowe oko
jak można mieć okres w studniówkę? Z Tobą jest coś nie tak, zanim pójdziesz na studniówkę, wybierz się do lekarza.

Gość Momika245
i nici z seksu w szkolnej toalecie :(

Gość wielorazowaa
wielorazowe, ja ich uzywam i nie czuje ze mam ja zalozona. A z takich jednorazowych to poprostu musisz czesto zmieniac:/

Gość kup takie, jakich używasz na
codzień bo masz je sprawdzone. jak kupisz inne moga cię otrzeć, moga przeciekać...

Do:Momika245 To już nie chodzi o to nawet o tym nie mysle tylko myśle jakie podpaski kupić i zeby było wygodnie i pewnie:)

Gość xxxxxxxxxxccccccccccccccccccc
jeżeli to nie Twój pierwszy okres to chyba masz już swoje jakieś ulubione podpaski? ja bym nie eksperymentowała z nowymi; no i zależy też który to dzień krwawienia i czy masz obfite czy nie..... więc jak widzisz to bardzo subiektywna sprawa :) milej zabawy:)

jejku nie przesadzajcie dziewczyna ma problem, trzeba jej pomóc, a jesli chodzi o podpaski to weź sobie poszukaj w drogerii takich, które są z mała ilością kropek nalepie z always, one sa cieńsze, ale musisz częściej zmieniać

Używam bella perfecta green i takie troche sztywne sa uwieraja coś sie popsuło w nich.. Koleżanka Mi mówiła żebym kupiła sobie always ultra ale nigdy ich nie miałam wieć nie wiem

Gość cdhdfh
studniówka to bal zakładanie krótkich kiecek jak prostytutki to dno

Gość xxxxxxxxxxccccccccccccccccccc
jeżeli to nie Twój pierwszy okres to chyba masz już swoje jakieś ulubione podpaski? ja bym nie eksperymentowała z nowymi; no i zależy też który to dzień krwawienia i czy masz obfite czy nie..... więc jak widzisz to bardzo subiektywna sprawa :) milej zabawy:)

Doi:xxxxxxxxxxccccccccccccccccccc To Bedzie mój 2 dzień.... a w dzień zawsze mam obfitą

Do: lemon_bril Dzieki za pomoc nie jest fajnie sie bawic z okresem i bolącym brzuchem z Tamponem na bank było by innaczej.. ale nie mogę.. A Ty Uzywałąś jakiś always?

Gość studniowka nieporuchna matura
niezdana...przykro mi :/

Gość kup takie, jakich używasz na
to jak już masz zmieniać to na blue, te moge ci polecić. są delikatniejsze nisz green. mnie np always otarły strasznie w pachwinach

Do:kup takie, jakich używasz na a chłonne są? bo sa też podobno jakies always z miękką powłoczką

Gość gremlin52352
A czemu nie możesz uzywac tamponów? Podpadki są mega obrzydliwe, jak można nosić zakrwawiona podpaskę w majtkach kilka godzin. jak jeszcze któraś się nie depiluje to juz w ogóle koszmar, zakrwawione włosy, fuuuuj. Tylko tampony, chyba, ze komuś lekarz zabronił. Mi się raz zdarzył niespodziewany okres, a w sklepie pod pracą były tylko podpaski to myslałam, ze umrę z obrzydzenia. Musiałam zmieniać co pół godziny, a i tak czułam się brudna. A podpaski wielorazowe to jakis kosmos...:o

Do:gremlin52352 ponieważ używałam raz nabawiłąm sie infekcji i lekarz powiedział stop Tamponom

Gość dejta spokoj z ta monika
Przeciez, to naganiaczka od alwaysow. Spamuje codziennie, bo nikt nie kupuje tgo badziewia.

Gość gremlin52352
Infekcję możesz mieć od wielu innych czynników. Ja też miałam ze dwa razy (chyba każda kobieta miała) i podejrzewam, że to raczej od basenu.

Narazie mam maść Gynazol dopochwową z takim aplikatoram jak do Tamponów i mam tamponów nie uzywać:( Dlatego myśle nad innymi podpaskami

Gość devrgr
naturella sa dosc cienkie.

Gość asiaaaaaaaaaaaa86
a dlaczego tamponów nie możesz używać? To najlepsze rozwiązanie, szczególnie na imprezy