Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinia@

Les . . .

Polecane posty

Gość iza36 ambasador
Kinia....z facetem nigdy....nic?

Gość zmieniam pseudo drogi hejterze
I to chyba na tyle co mialam do powiedzenia. Uwierzcie, to nie jest trudne tylko trzeba nieco uwierzyc.Milosc przyjdzie sama i w tym przypadki rowniez.Pozdrawiam!

Sa i podszywy dzieci wyszly ze szkol . Przeczytajcie uwaznie moja stopke

A tak w ogole,to wiecej z was erotomanek nizeli lesbijek. Macie niespelnione checi wspolzycia z kobieta - polecam wizyte u psychologa. Poza tym tak na marginesie, poczucie sie homoseksualista moze byc rowniez kwestia zaburzen,w jakim wieku jestescie? Mysle, ze nalezy sie udac do specjalisty zeby konkretnie ocenil, calkiem powaznie!

Gość iza36 ambasador
To był przypadek + na złość mężowi,ale to długa historia

Polakom brakuje pewnosci siebie,a co za tym idzie akceptacji. To przykre, ze otoczenie dziala na wasza niekorzysc. Wszyscy jestesmy rowni, nie czujcie sie z tego powodu gorsze. Ale przemyslcie to co napisalam, odnosnie szacunku do samej siebie,da to wiele do myslenia.

Nigdy Iza . Poprostu nie odczuwam takiej potrzeby a mialam sie zmuszac bo kolezanki mialy chlopakow ?

Ale zaczynam w was watpic. Zmiana orientacji przeciwko mezowi?To hipokryzja,absurd i ogolnie rzekome wariactwo!

Gość Kinia@i mój Azorek
piękny jest jego ogonek

Gość iza36 ambasador
Mówiłam....to długa historia....

Gość Kinia@i mój Azorek
między łapkami och ach

Gość iza36 ambasador
pożyczysz mi Kinia twojego azorka?:)

Gość iza36 ambasador
dobrze wylizuje Kinia@??:D

Iza moze w niedziele porozmawiamy ? Zaraz wyjezdzam i do niedzieli mnie tu nie bedzie

Gość fdvbfgbfcbfhycgng
hej, dziewczyny mam do Was kilka pytań. Nie mam nic przeciw osobom o odmiennej orientacji, mam nawet przyjaciela geja, często bywałam z nim w klubach gay friendly. sama nawet próbowałam seksu z dziewczyną także jestem osobą zupełnie tolerancyjną. Ale jest coś co mnie zastanawia. Dlaczego upodabniacie się do facetów? 90% lesbijek jakie poznałam były fizycznie podobne do mężczyzn, były ordynarne, chamskie, takie po prostu męskie, brutalne. To obrzydliwe jak dla mnie, kiedyś myślałam o związku z kobietą bo nikt tak nie zrozumie baby jak baba ale mnie pociagają tylko typowe dziewczyny, ładne, zadbane, poruszające się jak kobieta, seksowne. Nie rozumiem tego, skoro chcecie sie podobać kobietom to czemu upodabniacie się do facetów??

Gość iza36 ambasador
!!!

Gość iza36 ambasador
O której Kinia?

Gość beabi37
Wy serio? z pieskiem WAW

To ja naleze do tych 10 % nie lubie wulgaryzmu . Pociaga mnie delikatnosc i subtelnosc .

Gość iza36 ambasador
?

Gość baczaczacza
fdvbfgbfcbfhycgng dla niektóych to po prostu praktyczne - krótkie włosy, brak make upu, sportowe ciuchy... niektórym sie takie coś podoba mi nie, ale mam taką porzyjaciółkę i to wspaniała osoba nie mam zamiaru jej oceniać przez męski wygląd(ciągle schludny)

Gość iza36 ambasador
Popycham

Gość fdvbfgbfcbfhycgng
mi nawet nie chodzi o wygląd bo to rzecz gustu, mi się to po prostu nie podoba i tyle ale w tych klubach gay friendly poznałam mase dziewczyn które były ordynarne, niemiłe, głośne, zachowywały się po prostu jak faceci. Momentami się ich bałam, po prostu swoim zachowaniem same odpychały od siebie innych ludzi. A geje? sympatyczni, otwarci, uśmiechnięci. Tak jakby się zamienili mózgami. kiedyś szłam przez centrum handlowe i w kawiarni siedziała grupa kobiet chyab z 7 albo 6. No z daleka było widac że to grupa lesbijek. Nie rozumiem czemu zamiast przyciągac inne kobiety powodujecie że je odpychacie. oczywiście nie chce Wam zarzucić kłamstwa bo wierze Wam, tylko wszystkie lesbijki z netu deklarują że są kobiece tylko dlaczego ja takich nie widziałam w realu??

Gość iza36 ambasador
Kinia,wronele dajcie maila ,z tym tempem kafeterii można zwariowac.

Gość fdvbfgbfcbfhycgng
możecie troche nakreślic jak wygląda seks między dwiema kobietami?? No ja z tą jedną trochę próbowałam, w sumie to nie był taki do końca seks bo trochę się całowałyśmy, trochę polizałam ją po łechtaczce i trochę macanek i potem musiałyśmy przerwać bo zadzwonił telefon i wyszłyśmy z domu ale mi to było na rękę bo ja zaczełam się trochę bać. Mianowicie nie wyobrażałam sobie jej zrobic takiej minetki jak mój facet mi robi. Liże mnie dogłębnie i spija wszystkie soki. Cały czas sobie to wyobrażałam że to będzie kwaśne i w ogóle obrzydliwe a wiem przeciez jak mokra potrafi być kobieta. Czy możecie powiedziec czy to jest na prawde takie straszne jak sobie wyobrazam??

Gość fdvbfgbfcbfhycgng
możecie troche nakreślic jak wygląda seks między dwiema kobietami?? No ja z tą jedną trochę próbowałam, w sumie to nie był taki do końca seks bo trochę się całowałyśmy, trochę polizałam ją po łechtaczce i trochę macanek i potem musiałyśmy przerwać bo zadzwonił telefon i wyszłyśmy z domu ale mi to było na rękę bo ja zaczełam się trochę bać. Mianowicie nie wyobrażałam sobie jej zrobic takiej minetki jak mój facet mi robi. Liże mnie dogłębnie i spija wszystkie soki. Cały czas sobie to wyobrażałam że to będzie kwaśne i w ogóle obrzydliwe a wiem przeciez jak mokra potrafi być kobieta. Czy możecie powiedziec czy to jest na prawde takie straszne jak sobie wyobrazam??