Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmnbn

Do tlenionych blondynek :)

Polecane posty

Gość lkmnbn

Chciałabym was zapytać jak dbacie o włosy, i czy blond włosy zawsze są takie przesuszone, suche? pół roku temu rozjaśniłam sobie włosy z ciemnego brązu i jestem na etapie ścinania :o moje włosy były sianem mimo że używałam dobrych odżywek, fryzjerka powiedziała mi że rozjaśniacz wytrawia włosy do 50 % i że zazwyczaj takie włosy są suche to prawda? :o

nie zawsze tak jest :) ja jak schodziłam do blondu, to robiłam to w 4 stopniach i nie zniszczyło mi włosów ;) chyba, że rozjaśniałaś od razu za jednym razem, wtedy bardzo się niszczą :).

Gość milaaaafgfg
ja z ciemnego brązu zrobiłam na jasny blond za JEDNYM RAZEM i masakra :( zgadzam się z ramtatą jak powoli zmieniasz to jest ok, a jak na raz to tragedia :(

Gość Jemiołka24
a przez dwa lata schodzilam z ciemnego brazu do blondu,ale bez rozjasniacza tylko farba i to u fryzjera, oczywiscie scinalam przez ten czas wlosy chyba ze 3-4 razy aby usunac ciemne konce

Gość ghuk
ja sobie rozjaśniłam za jednym razem, też z ciemnych :P co prawda na początku były dośc suche ale uzywałam masek, odżywek itp i już są w takim samym stanie jak wczesniej :) A rozjasniałam w październiku

wiele zależy też od kondycji włosów przed farbowaniem :) i oczywiście ich rodzaju ;)