Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem poznawac ludzi :(

jak poznac znajomych? mowia wychodzic, zapisac sie gdzies, ale...

Polecane posty

Gość jjjjatezjatez
co za kurwa nie ma wypowiedxzi

Gość Psyhopatic
Samotnosc ma tez dobre strony

cos sie dzieje z kafe, nie dosc ze nie widac postow to ich nawet nie dodaje ja tez tak mam ze jak staram sie otworzyc do ludzi, to czuje sie ignorowana, jak dokladnie 5 kolo u wozu po takim czyms to sie czlowiek boi pozniej odezwac do kogokolwiek :(

Gość No dlaczego no
Tak. Tylko dla psychopatow.

Gość miastowa
jak jesteś mulica to co się dziwisz?

Gość karolinaaaaaaaa,,...
no jeżeli ty rozmawiasz w realu tak jak tutaj i demonstrujesz jak gleboko masz w dupie rozmówców to nie powinno cie to dziwić. Pewnie mrukiem jestes.

miastowa, a ty masz znajomych? bo jesli tak to dziwne ze takie chamowy maja znajomych...

a w jaki sposob ja demonstruje ze mam rozmowcow w tylku? zreszta chyba nie czytasz ze zrozumieniem, bo juz pisalam, ze jestem niesmiala, jezeli ktos podejdzie zacznie rozmowe to odpowiadam normalnie, ale sama nie moge sie przemoc podejsc, a ludzie rzadko sami podchodza, ewentualnie pozniej ida do innego towarzystwa nie jestem mrukiem, jestem wesola, ale to bardziej widac po jakims czasie, gdy juz troche sie wyluzuje

Gość miastowa
możesz sie dziwić jak chcesz, ale wypraszam sobie wyzwiska, to ty nie masz znajowych w dodatku żalisz sie na forum, żałosna osobniczko

Gość fghterr
Jeśli o mnie chodzi to do nikogo nie byłam wredna. Nikt nie mógł się na mnie pożalić, nikt do mnie nic nie miał ale mimo to ludzie na studiach mnie lekceważyli. Teraz już nie studiuję ale nadal jestem sama. Z nikim z uczelni nie utrzymuję kontaktu bo po co? Po co będę do kogoś np. dzwonić kto ma mnie w dupie? Chętnie bym to zrobiła gdybym tylko nie była ludziom obojętna ale w takiej sytuacji to nie ma sensu. Ja nie potrafię dać ludziom tego na czym im zależy.

Gość mała grzyweczka
Podbijam bo mam tak samo :(

Gość no miastowa
to sie popisalas pusta glowko.

Gość ludzik 2
mam ten sam problem, zawsze chciałam po prostu to wyrazić, że szukam znajomych i się spotykać już w realu i tyle. Założyłam więc ostatnio takie forum: poznamznajomych,fora,pl fajnie by było, gdyby to jakoś dzięki faktycznej aktywności ruszyło :)

Gość gość

W takim razie to bez sensu. Skoro oni nie chcą się spotkać to nie trać swojego czasu... Np w aplikacji BuddyApp ludzie sami się oferują na spotkanie. Koncert, kino czy pub 😉 to żaden Tinder czy coś 😉 Spotykasz nowych znajomych, po prostu.