Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła Juleczka ;)

Siateczka do karmienia... CO TO JEST??

Polecane posty

Gość padłam
Siateczka do podawania pokarmów Canpol babies służy do bezpiecznego podawania nie tylko świeżych owoców, ale także warzyw, sera czy ciastek. Szczególnie przydatna jest w momencie przejścia od jedzenia pokarmów płynnych do posiłków o konsystencji stałej. Likwiduje ryzyko zakrztuszenia się niedokładnie pogryzionymi kawałkami jedzenia. W zestawie kapsel chroniący siateczkę przed zabrudzeniem.

Gość Miła Juleczka ;)
To też przeczytałam na tej aukcji, ok ale to wyglada jak smoczek jak się tego używa??! czy do tej siatki podaje kawałki jedzenia??! :o

Gość cinamonic
TAK, WKLADASZ TAM NA PRZYKLAD KAWALEK BANANA I DZIECKO SOBIE CIUMKA BEZPIECZNIE BEZ RYZYKA ZADLAWIENIA

Gość Miła Juleczka ;)
Teoretycznie fajne, ale sama ta siateczka moze powodować odruch wymiotny, nie wspominajac o tym ze tak dziecko nie uczy sie prawidłowo gryżć gdyż to jest forma smoczka.. wiec raczej jest odruch ssania

Gość ja mam ta siateczke
dawalam w niej malemu szczegolnie banana i jablko, od ok 6mca. plusem jest to, ze rzeczywiscie dziecko sie nie zadlawi, ale minusem jest domycie tej siatki - bardzo to trudne i niekiedy zostawaly w niej male resztki, ktore po jakims czasie wysychaly i czernialy. trudno o zachowanie higieny. te siateczki powinny byc jednorazowe.

Ja miałam tą siateczkę, ale z firmy Nuby. Jestem zadowolona, że jej uzywałam, wkładałam tam owoce i warzywa- przydało się w okresie ząbkowania. Ale nie uzywałam długo, bo córka zaczęła brac jedzenie do ręki. Najczęsciej wkładałam tam jabłko, którym łatwo się zakrztusić. Faktycznie ciezko domyć, poza tym dziecko tez potrafi się tym wybrudzić.