Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka dama tańczy sama

Co sądzicie o Pani Czubaszek?

Polecane posty

Gość Maciek Be
Stara, nieszczesliwa kobieta z tzw. syndromem poaborcyjnym.

Zasługuje na mocnego kopniaka w dupe, mnie się po prostu nóż w kieszeni otwiera jak kobieta zamiast realizować się w pieluchach wolą robić kariere. Kariera owszem ale nie tak szeroka. Może być dzienikarką, aktorką czy kim tam chce taka Czubaszek ale w ograniczonym zakresie. Dla kobiety najlepsza praca to praca nauczycielki, kasjerki, gdzieś na taśmie, w kiosku czy gdzieś w urzędzie czy inny biurze. Ale nie na kierowniczym czy dyrektorskim stanowisku.

Kilka lat temu ją lubiłam, bo wydawała mi się szaloną starszą panią, ale w przeciągu lat coś zaczęło mnie od niej odrzucać i nie wnikam tu w jej wybory życiowe. Teraz jest mi obojętna.

A jaka kariere zrobila Czubaszek? To jest jakas pisarka? Bo ja o niej wiem tylko tyle, ze zrobila 2 aborcje, nie lubi dzieci i udziela sie w wywiadach, w ktorych zapewnia, ze jest bardzo szczesliwa, pluje na matki i dzieci oraz twierdzi, ze w kazdym sklepie jest tracana przez dzieciece wozki. Aha i ze jak ma podejsc do niemowlaka, to musi wczesniej spalic papierosa. Coz mozna o niej powiedziec? Szczelsiwa, spelniona kobieta:)

Kiedyś takie zwano pokoleniem nowoczesnego PRLu, dziś takie zwią "córkami Stalina", dlatego że córka Stalina też popełniła aborcję i miała mnóstwo mężów. Nawet film powstał o córce Stalina, bardzo podobna do historii Czubaszek.

Ja osobiscie do niej nic nie mam, kazdy jest kowalem wlasnego losu. Nie chciala dzieci moze i dobrze jakby miala byc zla matka. A to ze nie lubi dzieci ja rowniez nie lubie dzieci obcych nie potrafie z nimi rozmawiac nie interesuja mnie dzieci kolezanek czy sasiadek.Dodam ze jestem matka i swoje dziecko bardzo kocham i tyle mi wystarczy.

@Campa: to dobrze, ze nie interesuja Cie dzieci kolezanek, ale Czubaszkowa interesuja dzieci innych ludzi, zycie innych ludzi itp. Cala jej "bytnosc" w sferze medialnej do tego sie wlasciwie sprowadza.

Gość lady duda
z jakiego przerębla to g...wypłyneło wogle?

Gość jaka,ś
ktoś pilnuje tego tematu-wpisy zdecydowanie nie pochlebne usunięte- i to się nazywa wolność słowa po polsku.Napiszę jeszcze raz-kontrowersyjna ale dobrze pisze.Chociaż ja się z nią w wielu kwestiach nie zgadzam.

Gość lady duda
mój wpis jest zgecydowanie niepochlebny i nikt go nie usuną,dodam jeszcze że podobne uczucia mam względem znanej feministki szcz.ki,koniec,nie wypowiadam się więcej w temacie takich dziwactw,blee