Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka dama tańczy sama

Co sądzicie o pani Czubaszek??

Polecane posty

Dla mnie to kolejna suka podobna do matki Bartusia, matki Szmony, matki Madzi, 14letniej Agaty oraz jej matki a także pani Alicji Tysiąc. Stara baba usuneła dwie ciaży i żadnych wyrzutów sumienia, skopałabym ją jak psa.

Gość to samo co o Tobie
wszędzie jej pełno i nikt jej nie lubi

Gość jbkvkvhv
a ja ją lubie,tak ogólnie.

Gość jaka,ś
kontrowersyjna-ale dobrze pisze.To nie znaczy się z nią zgadzam.

uwielbiam tą kobietę jest bardzo inteligentna, genialna satyryczka z ogromnym dystansem do siebie i do zycia wyskrobała się no cóz nie powinna może az tak się z tym obnosić ale kiedys to było legalne i miała do tego prawo skoro nie chciała miec dzieci teraz by się tak tym nie chwaliła ale ma swoje lata i ktoś ja naciagnał na zwierzenia i nie wycofała sie z rzeczy którą raz powiedziała

Gość zanim osadzicie--
kobietez tym wyskrobaniem to sie rozejzycie wokol. wasze matki,ciotki,sasiadki sie kiedys skrobaly jak popieprzone.A potem lecialy sie modlic. Nikt o tym teraz nie mowi

Gość zanim osadzicie--
wielka dama-jak mozna kogoslubic czy nie lubic za aborcje??? ja tego nie kumam! Wyskrobalas sie to cie nie lubie.jestesmy w przedszkolu,czy gdzie?

Gość a co wy jej wiecznie
wszyscy tym wiekiem tak pociskacie ? :D Wszędzie tylko "stara" i "stara" :D Jak usuwała niechciane ciąże (i lepiej tak niż by miała mieć nieszczęśliwe, niekochane dzieci), to stara nie była. Też będziecie stare, jak bozia pozwoli, ta sroga co za grzechy tak okrutnie karze :D

Bardzo niezależna, odważna i inteligentna kobieta. Aborcja? A co to kogo? Jej ciało - jej wybór, zrobiła to co uważała za słuszne i dobre dla siebie, nie dla innych.

Gość mama 3- latka *
ona sie przyznała wiele kobiet nigdy o tym nie powie, a udaja święte lepiej, że usunęła ciążę, niż gdyby dziecko miał się czuć niekochana, niechciane, zaniedbade lub jeszcze gorzej...

Gość zapetlona_w_malzenstwie
stara palaczka

A ja Ją lubię. Cenię jako osobę medialną a czy się wyskrobała czy nie to jest tylko i wyłącznie Jej sprawa. I powiem to głośno pomimo tego, że sama mam dwoje dzieci i nigdy bym tego nie zrobiła to tak, jestem za aborcją. Każdy powinien mieć wybór, żeby nie działo się to co się dzieje: noworodki na śmietniku, w fekaliach czy niemowlaki pod jakimiś gruzami. Ot co.

Gość kawały kurrrwyy
niestety :(

Gość filmowiczcz
świetna kobieta, mówi szczerze i prawdziwie. co do aborcji czyniła zgodnie z prawem i ciągle jest to legalne w każdym kraju dookoła polski

Gość 5 z ? =5
Fajna ,smieszna,inteligentna i dowccipna starsza pani.

Gość gość
Taka prawda,że te dzieci mogłyby dzisiaj spokojnie sobie żyć,jak je nie chciała to mogła je oddać,a jest tyle ludzi co nie mogą mieć własnych pociech,a ubolewają nad tym.

Gość gość
Bardzo inteligentna kobieta,ale co moga o inteligencji wiedzieć kafeteryjne kuchty,co cały dzień na mopie i przy garach