Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedlugo mieszkanka

czy ktos mieszka na Ursynowie w poblizu Lasu Kabackiego??

Polecane posty

jak w temacie :) Biegacie moze w tym lasku? jezdzicie na rowerze? jest tam w miare bezpiecznie??

Gość Nicolka....
Ja tam sie wychowalam, teraz mieszka tam moj brat z dziecmi... nigdy nie mialam zadnych incydentow, jak dla mnie jest tam bezpiecznie ale ostroznosc trzeba zachowac jak wszedzie.

Gość na natolinie et
na Natolinie w lasku maja bezdomni swoje szopy :D brudno, pijaczki sie zbieraja , pija, ogniska pala - wiec nie za fajny ten las kabacki od twj strony ursynowa :P

Gość EleGannt
uważaj na dżentelmenów, którzy pod płaszczami nie zakładają NIC, gdy będziesz przechodzić obok takiego to nagle zobaczysz jak taki dżentelmen wymachwać będzie penisem na przywitanie

Gość Nicolka....
nieprawda jest bezpiecznie :) to rezerwat przyrody wiec nie ma opcji by ktos palil ogniska, czy stawial szopy :) po za tym po lesie chodza, nie wiem jak to nazwac ale cos w rodzaju ochrony (lesnic to raczej nie sa) i dbaja o pozadek.

Gość Nicolka....
EleGant oj tam oj tam nie przesadzaj :) dopuki tylko sobie wietrzy to mi to wisi :) A tak na powaznie to takich "dzentelmenow" to ja na polach mokotowskich widzialam a nie w kabatach.

Gość na natolinie et
Nicolka to sobie podjedz na natolin, za gorke i zobacz co sie dzieje :D normalne chaty drewniane postawiane i zimuja , ba nawet w tv byl o tym program :D

Nicolka czyli moge sprobowac pobiegac i raczej od razu nikt mnie nie zaatakuje :P

Gość Nicolka....
Ale nie w samym lesie? :) Masakra a ja tak zawsze lubialam Las Kabacki.

Gość Nicolka....
Ja bym sie nie bala tam biegac ale zalezy jeszcze o ktorej godzinie, bo jak po zmroku to troszke lipa.

Gość Nicolka....
na natolinie ale to nie jest sam las kabacki. Tam oni od zawsze mieszkali tyle ze tamtedy i tak praktycznie nikt nie chodzi. Mi chodzi o las, alejki w lesie tam jest bezpiecznie. Zreszta co wam zrobia w dzien tacy bezdomni? To tez ludzie.

Gość zzzzaaaaaaaaaaatttttttttt
mnie nigdy nic złego się nie przytrafiło, ale jakieieś 2 lata temu w marcu znaleziono tam zwłoki kobiety. Nie wiadomo czy tam ją zamardowano czy tylko tam porzucono zwłoki, ale ja bym uważała.

to chyba bede biegac "na brzegu" od strony tesco itd ;)