Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyka z okolicy

Antybiotyki a brazowe upławy..:/

Polecane posty

Gość martyka z okolicy

Biore silny antybiotyk azitrox , w trzecim dniu pojawiły sie u mnie brązowe upławy , powiem szczerze jestem w szoku bo niegy takowych nie mialam...czy ktos z Was miał podobnie?? dzieki za odpowiedzi :-)

Gość martyka z okolicy
taaaa na brązowo..

Gość martyka z okolicy
postanowilismy kiedys z moim chopakiem ,ze sie upijemyy. było to na początku naszej znajomosci. on miał wolna chate itd wiec kupilismy soebie litr bolsa i go wypilismy. nie musze chyba mówic co sie ze mną działo po wypiciu prawie p.ół litra wódki ale to nic...dostałam strasznej awarii zaczełam rzygac dalej niz widziałam. moj chłopak juz sobie spał ja połozyałam sie koło nieggo i gdy juz sobie usypiałam odbekneło mi sie ...ale to nie by zwykly bek tylko wielki paw...i to prosto na jego plecy (gołe). pamietam ,ze jadłam wczesniej jakaś pomidorówke z makaronem ,którego resztki odnalazłam rano na plecach mojego chłopaka. on czywiscie nic nie wiedział w chwili gdy to sie działao bo był nie mniej pijany niz ja ale jak rano poczuł co jest na jego plecach to myslałam ze sie zrzyga...(ytaka miał mine')