Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowa ja

Wstyd na imprezie. Ogromny wstyd.

Polecane posty

Gość imprezowa ja

W skrócie. Impreza, alkohol (duuuużo wypiłam) doskonale wiem, że nie powinno się mieszać, ale że ze mnie taka twarda sztuka to wódkę popijałam piwem. Było ok, do czasu kiedy [tego juz nie pamiętam] podał mi wódkę, którą piłam juz bez opamiętania. Jakie byly efekty? -zrobiłam widowisko swoją osobą, zaczęłam płakać i się śmiać jednocześnie. Do tej pory nie wiem z jakiego powodu. -moja twarz wyglądała masakrycznie, bo płaczem zmazałam sobie cały makijaż -zrzygałam się i moi znajomi musieli sprzątnąć. -musieli mnie pilnowac na zmianę. Byli tam moi bliżsi i dalsi znajomi. Kazdy mówil "kazdemu się zdarza, nie przejmuj się.blablablabla..:O" ktoś powiedział, ze zostałam po prostu "ochrzczona" :D że muszę przeżyć jakąś najgorszą imprezę. Ja do tej pory mam kaca moralnego i wstyd mi się pokazać przed tymi ludzmi.

Gość włoczykijka
wyluzuj, mialam tak milion razy:) masz wporzo znajomych, nie olali cie itd luzik!!!! na nastepnej imprezie ktos inny sie tak najebie:)

Gość imprezowa ja
i co wy myslicie? spaliłam się czy dadzą mi jeszcze życ?:(

Gość eers
spoko, myslalam, ze było gorzej :P

Gość imprezowa ja
zawsze mogło być gorzej prawda? :( ale i tak bylo wg mnie zle :O

Co w tym takiego? Na imprezie właśnie o to chodzi, żeby porządnie się napierdolić i robić syf :D Uprawiać seks i biegać na golasa :D Mój kolega kiedyś lizał muszlę klozetową :D

Jeśli nie zrobiłaś striptizu i nie zaczęłaś uprawiać seksu przy wszystkich to nie jest tak źle, da się z tego wyjść z twarzą, każdy kiedyś miał taka iprezę, że urwał mu się film i wymiotował.

Gość imprezowa ja
studenciak :D ale na tej imprezie tylko ja zrobiłam taki "syf"..każdy zachował się jakoś kulturalnie, a ja? :O debilka jestem 😠

Gość znaczy nie uważam byś zrobiła
rzecz niewyobrażalną, mogło się zdarzyć i naturalne że czujesz wstyd bo nie każdy miał coś takiego, wbrew temu co tu piszą, a przytrafienie się takich rzeczy ileś razy nie jest normalne sory, ale alkohol itd trzeba umieć zażywać, nie róbcie ze swojego nieumiarkowania i głupoty normy:O jak się ktoś raz przejechał to ma nauczkę na przyszłość z życia można korzystać na setki sposobów i wcale to nie jest wyłącznie urywanie się filmu po pijaku i bzykanie w toalecie.

Gość imprezowa ja
podobno gościowi zrobiłam loda

Gość włoczykijka
wyyyyyyyyyluuuuuuuuuuzuuuuuuuuuuuuj. :P Ja milion razy rzygalam, raz sie obudzilam w rzygach cala, jakos nikt nigdy mi tego nie wypomnial, wszyscy sie smialismy. a ile razy jakies przypaly byly, z obcymi facetami, policja czasem, zawsze wszystko w zart na 2 dzien. masz co wspominac:P

Gość ale cyrk
Zdarzyło mi się tylko raz zgubić wątek i haftować, ale poszłam spać do samochodu. Ja z obrzydzeniem patrzę na laski które chleją i rzygają albo odprawiają cyrki. Trzeba mieć coś z psychą żeby śmiać się i płakać na zminę serio nie mówię po złości lepiej się zastanów, bo nawet u pijanej osoby to jest znak, że coś nie gra. Niby mówią że jest ok, każdemu się zdarza, ale to żenada i każdy cię pamięta jak się zachowywałaś jak wyglądałaś itp.

pff tam, nie ma tragedi. tyle razy bylam najebana a najgorzem wspominam jak wkoczylam na kumpele mi sie spodnie rozdarły.....to dopiro, a pijana nie byłam

Gość imprezowa ja
nie zrobiłam loda. ale to nie są moi przyjaciele, tylko po prostu znajomi...gdyby to byli całkiem swoje osoby to bym sie nie przejmowała

Gość gnbm,m,
Skąd ja to znam :D Ostatnio się całkiem zalałam, obrzygałam siebie a także moich znajomych i mój chłopak z kolezanką musieli mnie umyć :o Oczywiściue nic nie pamiętam

Gość jaki wstyd,
teraz ty, zaraz ktos inny. mi tez bylo za 1 razem wstyd ale teraz sie z tego smieje, troche dystansu do siebie kochana:)

Gość Danper
Wieś tańczy wieś śpiewa, gimbaza w kacji :o

Gość e tam pierdolajta
Krzysztof od zawsze bawił się lalkami Pani Anna, jeszcze kiedy żyła "w ciele mężczyzny", nie miała problemów z udokumentowaniem swojej kobiecości. Już jako małe dziecko wiedziała, że jest dziewczynką - bawiła się lalkami, skakała na skakance, przebierała się w sukienki. Jej trudna droga do zmiany płci rozpoczęła się 20 lat temu, kiedy to jak najbardziej świadomie zaczęła wędrówkę po lekarzach. Miała szczęście, że trafiła na seksuologa, który odpowiednio ją pokierował. Ale nie było łatwo. - Zanim dojdzie do zasadniczej operacji, wdrażana jest kuracja hormonalna, która jest uciążliwa i może powodować objawy uboczne. A sama operacja też jest obciążona ryzykiem. Wykonują ją tylko niektóre kliniki urologiczne, odpłatnie, bo u nas takie zabiegi nie są refundowane przez państwo - wyjaśnia dr Dulko.

Danper ja i w licu takie akcje mialam, no moze nie az tak..:D zawsze ta jest, albo Ty sie skonczysz, albo smiejesz sie z kogos kto sie skonczyl i sie cieszysz ze to nie Ty

Gość xxxxxxxyyyyyytttt
Chirurgiczna zmiana płci mężczyzny polega na kastracji i utworzeniu warg sromowych oraz pochwy, a to robi się kilkoma technikami. Np. ze skóry prącia i moszny. Penisa przecina się na całej długości, wyjmuje środek, a skórę penisa wywraca się na drugą stronę i montuje z niej waginę w podbrzuszu. Z unerwionego czubka prącia formowana jest łechtaczka. Ze skóry moszny tworzy się dwa płaty, z których uzyskuje się wargi sromowe. Pochwę można też uformować z jelita grubego. Aby zapobiec zarastaniu pochwy, na kilka, kilkanaście dni wprowadza się do niej urządzenie przypominające balon (jest to bardzo bolesne). Otwór cewki moczowej przemieszczany jest do nowo utworzonej pochwy.

Gość Mikolajka 102
Wstyd, kac moralny po takiej imprezie moze cie nauczy kontroli nad piciem, ciesz sie ze masz takich dobrych znajmoych co sie sama nie zostawili gdzies zalana, zarzygana. Kazdemu (tak sie mowi) zdarza sie spic ale nie kazdy tak sie schleje zeby takie cyrki odstawiac, laska pilnuj sie bo tych jestes z tych "swirujacych" po alkoholu. Ps kazdy mowi nic sie nie martw...ble,ble ...a tak naprawde to jestes juz na jezykach,moze blisi znajmi cie bronia ale inni beda gadac, zawsze sie gada, ojj wspolczuje, ale z czasem przestanie sie gadac

Gość gość
ja miałam gorzej zachlałam się bo przegrałam zakład, nie wiedziałam że tak skończe że znajomi będą musieli się mną zajmować. A co w tym najgorsze rzygałam jak pies, musieli mnie sadzać na kiblu by się wysikać a najgorsze w tym że nie byłam "tam" ogolona( mam bardzo podrażnienia po goleniu, a że jestem sam od dłuższego czasu gole się rzadziej ) Teraz wstyd mi przed nimi jak nie wiem co ! nie moge przestać o tym myślec bo nic z tego nie pamiętam opowiadali mi że teraz już nie mam przed nimi tajemnic . :D to jest dopiero wstyd ! najgorsze jest to że były tam takie osoby że mogą rozpowiedzieć to dalej .... A wtedy to już w łeb sobie strzele . Zawsze jakieś przypały mam, ten był wyjątkowo straszny !

Gość gość
Zawsze mogłas sie puścić z kimś na oczach wszystkich

Gość gość
Niby tak ale gdybyście wiedzieli jak oni teraz na mnie patrzą . Zawsze mieli mnie za kobietę gładką jak lustro w tych miejscach a tu takie coś ! Nie mogę nawet z nim przebywać bo mam wrażenie że cały czas się tam patrzą i tylko to widzą . Masakra nie wiem co robić ! Doradzcie coś bo oszaleje ze wstydu tak cholernie mi głupio że jak sobie myślę to z wielką chęcią popełniłabym teraz samobójstwo :D

Gość gość
spodziewaj się fot z rzygania na fejsie