Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdffg

Sędzia Tuleya jest tak samo nieudaczny jak jego patroni z PO...

Polecane posty

Gość asdffg

Panie sędzio niech się Pan nie włącza w obecny antypisowski nurt debaty medialnej tylko realizuje swoje obowiązki jak najlepiej, inaczej gotowi pomyśleć, że mama rzeczywiście przekazała panu pewne wartości..

Gość znafca temató
nie zapomnij dodać o ataku na kośćołek katolicki :)

Gość asdffg
lemingu jeszcze was nie wytępili normalni ludzie???

Gość autorze, niech zgadnę
Wszedzie do okoła widzisz prześladujacych cię żydów, masonów, agentów, spiskowców, zamachowców, ludzi z układu, antypolskich polityków i antypolskie media, a wszystko w odmętach mgły? :D Nie prawicowemu oszołomstwu i prawicowym fanatycznym fundamentalistom, a leminigiem moze byc również pisowiec o czym świadczy twój wpis :D

Gość asdffg
na takich jak ty wyżej jest określenie osobowość frajersko-demokratyczna i nie napinaj się tak dzieciaku od Schetyny jak rozmawiasz z kimś mądrzejszym

Sędzia Tuleya jest bardzo zdolny, zagrał na nosie całego prawicowego oszołomstwa i nie poniósł żadnych konsekwencji :D

Gość asdffg
Ilu tu płatnych cieci, którym za mózg robi odbiornik telewizyjny, moze istotnie lepiej się stąd wynieść

niestety nie rozmawiam z kimś mądrzejszym od siebie, a tylko ze zwykłym fanatykiem, wyznawcą Jarka :( ale dobre i to, przynajmniej jest kogo wyśmiać, danke sehr :)

asdffg, wynieś sie do Wolski :D

Gość asdffg
niestety nie rozmawiam z kimś mądrzejszym od siebie, ja już po tym co piszesz jestem w stanie stwierdzić, że mądrzejszy ode mnie to ty nie jesteś a tylko ze zwykłym fanatykiem Jarka dowód, jakiś łaskaw przedstawić, czy to koncert życzeń le dobre i to, przynajmniej jest kogo wyśmiać właśnie można się pośmiać z takich pseudointelektualistów jak ty merci I KIEDY WY SIĘ DZIECI TUSKA NAUCZYCIE, ŻE NIE TRZEBA BYĆ Z JARKIEM BY WIDZIEĆ UŁOMNOŚCI TEGO KRAJU, OD KTÓRYCH WY ODWRACACIE WZROK

Gość znafca temató
autorze Ty mussz być prawdziwy katollik jak inni z .... cisz , spokój ,,,,,,ćwir ćwir :)

Gość znafca temató
autorze Ty mussz być prawdziwy katollik jak inni z .... cisza , spokój ,,,,,,ćwir ćwir :)

Gość el typo
Sędzia Tuleya śmiał powiedzieć złe slowo na IV RP (no jakże on śmiał?!) i zaraz banda prawicowców rzuciła sie jak hieny, dorwała się do jego matki (bo i na cóż można bylo wiecej stać takich ludzi) - i sędzia stał sie pierwszym wrogiem prawdziwych polaków :D

Gość asdffg
2 osoby nagle piszą z 10 nicków jakie to typowe, dodajcie sobie jeszcze więcej racji ech dzieci PO

Gość el typo
nieprawda, to 10 osób pisze z dwóch nicków :P :D czyzby kolejny układ lub spisek? JAROSŁAW, POLSKĘ ZBAW! AMEN

Gość asdffg
z niedorobionymi prostaczkami i burakami pseudowykształciuchami co parają się pisaniem na zamówienie nie ma co dyskutować naprawdę te zagrywki z podpinaniem pod pis, katolicyzm, są już tak ograne i zużyte, że aż nudne...

Gość znafca temató
no właśnie nie ma co dyskutować AVE SATAN :) obraziłem uczucia religijne :)

Gość el typo
odezwał się ten co nie pisze na zamówienie, ale za to wszyscy inni zawsze piszą na zamówienie...kurde, kolejny spisek, tudzież układ :D

Gość asdffg
nieprawda, to 10 osób pisze z dwóch nicków czyzby kolejny układ lub spisek? JAROSŁAW, POLSKĘ ZBAW! AMEN czy z takim niedorobionym tłukiem warto dyskutować "10 osób pisze z dwóch nicków" "kolejny układ lub spisek?" czyżby kolejny nieudacznik zagrywający ograne schematy "JAROSŁAW, POLSKĘ ZBAW! AMEN " kompletna indolencja intelektualna plus pustka umysłowa jednym słowem mentalny kaleka, któremu się wydaje, że jest mądry

Gość asdffg
odezwał się ten co nie pisze na zamówienie, ale za to wszyscy inni zawsze piszą na zamówienie...kurde, kolejny spisek, tudzież układ TY Z PEWNOŚCIĄ PISZESZ NA ZAMÓWIENIE MOŻNA TO STWIERDZIĆ PO SŁOWNICTWIE, DOBORZE TREŚCI I FORMIE ;)

Gość el typo
fajnie, przynajmniej nie jestem sam, teraz nam obu wydaje się, że jesteśmy mądrzy :) tylko moja mądrość nie wynika z prawdziwie polskich i obiektywnych mediów jak niezalezna.pl czy tygodnik lisickiego :D

Gość el typo
zaiste mam dziwne wrażenie, że to samo można powiedzieć, o twoim słownictwie, doborze treści i formie ... tylko pewno ty jesteś prawdziwym polakiem a ja agentem, masonem i żydem w jednej osobie :D

Gość asdffg
"jesteśmy mądrzy " Ktoś w przeciwieństwie do ciebie być musi chłopku roztropku.... "tylko moja mądrość " twoja mądrość kmiotku wynika z tego co twój ogranicozny umysł jest w stanie przyjąć, wchłonąć i skonsumować czyli najpewniej z tabloidalnych serwisów informacyjnych jak Fakty infozrywka dla medioty "prawdziwie polskich i obiektywnych" a to ciekawe bo określeń o prawdziwie polskich używaja osobniki niezbyt lotne intelektualnie "niezalezna.pl czy tygodnik lisickiego" zrobiłeś choćby w połowie tak dużo jak ten lisicki, czy powtarzasz po prostu gotowe schematy myślowe wraz z resztą idiotów?

Gość asdffg
"prawdziwym polakiem a ja agentem, masonem i żydem w jednej osobie" Czy nie dociera do ciebie, że używajac określeń typu prawdziwy polak, obiektywna prawda odbierasz sobie samemu prawo do traktowania cię jako poważnego i inteligentnego rozmówcę i klasyfikujesz się jako pozbawiony własnego zdania idiota, recytujący jak mantrę to co słyszy w mediach???? te wszystkie określenia pasują do osoby inteligetnej, sprytnej, przebiegłej tego o tobie iem można powiedzieć ty jesteś opłaconym, prostaczkiem, miernotą i klakierem, internetowym ss-manem Schetyny

Gość el typo
Jeśli jesteś tak mądry jak prorok prawdy objawionej Antek Macierewicz, to cieszę ze ze w przeciwieństwie do ciebie nie jestem mądry :) obrażasz cały prawicowy elektorat, wraz ze świętym radyjkiem, telewizją i mediami typu niezależna.pl (a propo mają, genialne paranoiczne hasło: my informujemy, oni kłamią :D) Niestety, z bólem muszę stwierdzić, że nie zrobiłem nawet w połowie tyle co te twory, jako że nie wykryłem jeszcze żadnego spisku, układu, zamachu, ani nawet drobnego agenta :(

Gość el typo
a tobie ile płacą za pisanie tych farmazonów? Masz płacone od postów, czy od godziny? bo wiesz, teraz piszę tak z nudów, ale mógłbym pisać na zlecenie tak jak ty, nawet o złamanej brzozie i bombie próżniowej :) Nie jestem sprytny, ale jak widzę piszę z mocarzem sprytu i błyskotliwości :D

Gość el typo
Smutne, że jak się nie ma argumentów, to pojawiają się sformułowanie typu prosteczek, miernota, itp, ale czego się spodziewać po prawdziwym polaku, patriocie i nie daj Boże katoliku :D

Gość asdffg
"prorok prawdy objawionej " dalej leci dzieciaczek z dupy wziętymi określeniami "Antek Macierewicz," Macierewicz to paranoik, ale on przynajmniej przygotował raport z likwidacji WSI, który takim jak ty wywodzącym się ze środowisk lewacko-komunistycznych jest nie na rękę istotnie "nie jestem mądry " no bo nie jesteś, wystarczy poczytać jakie debilowate i prostackie argumenty stosujesz "jeszcze żadnego spisku, układu, zamachu, ani nawet drobnego agenta" za głupi jesteś, żeby toczyć z kimś polemikę a chcesz się brać za to jakie służby zagraniczne odwiedzają twój kraj nie ma szans..

Gość el typo
jeśli dla ciebie wiarygodny i miarodajny jest raport przygotowany przez kogoś, kogo uważasz za paranoika to jestem pod wrażeniem twej mądrości i błyskotliwości ;)