Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak bardzo chciałabym go mieć

Podoba mi się chłopak mojej najlepszej przyjaciółki

Polecane posty

Jest artystą, nie jest klasycznym przystojniakiem, ale ma w sobie coś bardzo pociągającego, jest zabawny, inteligentny, elokwentny, oczytany... utalentowany. Z zazdrości mnie skręca jak ich widzę razem, chciałabym aby był MÓJ. Przestają ją powoli lubić przez tę zawiść...

Gość mietek z serem między zębami
moge ci wysłac swoje zdjęcie:-d🖐️

codziennie przez zaśnięciem wyobrażam sobie, że z nim jestem... Naiwniara ze mnie...a on w tym czasie jest z moją przyjaciółką, mieszkają razem, razem śpią, budzą się, jedzą... razem żyją. Ja się sycę każdym jego uśmiechem jaki mi posyła, mówiąc głupie cześć. Ona ma go całego.

Jestem bardzo nieszczęśliwa.... Niby się przyjaźnimy... mówimy sobie wiele. Ona mi o nim opowiada, widzę ją jaka jest rozszczebiotana i szczęśliwa, zakochana. Jak się cieszy do każdego smsa. Mówiła ostatnio, że on zaczął wspominać o... ślubie Czemu nie spotkałam go pierwsza?

Żadna tak nie ma?

Gość Heid
A skąd przekonanie, że bylibyście razem, gdybyś spotkała go pierwsza?:D Nie nakręcaj się na niego, jeśli przyjaźń znaczy cokolwiek dla Ciebie.

Gość Darass
zapytaj czy nie ma brata!!!! oj baby, zawistne jesteście - jak mozna podkochiwać sie w facecie przyjaciołki?

Gość johannna11111
Wez kolezanki telefon i wyslij z jej numeru do niego smsa o treści : sluchaj umówimy się później misiaczku bo teraz X (tu wstawiamy imie) jest w domu i moze słyszeć.'' on sie wkurzy bo pomyśli, że ona go zdradza a przez przypadek wysłała sms do niego. Kolezanka sie bedzie wypierac ale to na nic bedzie:)

Gość gość
I laska wcale się nie zorientuje, że to jej "przyjaciółka" wysłała tego smsa :)... Eh

Gość gość
nie nazywaj sie podła babo jej przyjaciółka !!