Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Ale tu cicho! Ludzie pobudka ;) ja mialam byc dzisiaj w pracy ale maszyny sie zepsuly i wyslali mnie na urlop. A co tam u Was?;)

Cześć :) Ja dzisiaj byłam w pracy, ale po tygodniu wolnego ciężko było wstawać ;) no ale to nie żadna nowość :) Bartek jak tam na zajęciach było? Ja się wybieram w ten weekend ale muszę wybrać czy sobota czy niedziela ;)

Kruszynka fajnie masz :) Te maszyny same się popsuły czy ktoś im pomógł ;) Kasia na zajęciach wynudziłem się jak mops :D Dobrze że następne za 2 tyg :)

Podobno same się popsuły, ale kto je tam wie :D wieczór na spokojnie dzisiaj? może jakiś film?

oglądałam obydwa :D fight club był świetny! :) dobry gust Bartuś :) setunia - już prawie kończę i nie mogę się doczekać 2 części :D

Nie kojarzę ani jednego, ale z chęcią obejrzę :) ale już nie dzisiaj, za późno jak dla mnie :) a Ty co ciekawego robisz?

Nie uda się pewnie, niestety, albo i stety, bo tylko przez to wypłata będzie mniejsza ;p ja idę do pracy, miłego dnia ! :)

Jeszcze odpiszę, przed pracą :D setunia - oczywiście, 3 ostatnia część także :) a właśnie miałam pisać, że skończyłam czytać 50 twarzy wczoraj! Zakończenie mnie totalnie zaskoczyło! :D nieideał - co do pierwszej części z trylogii, chodzi mi o zakończenie...wygrałam :D 1-0 :d

Cisza nie przeze mnie. Ja byłam w pracy, to oni się obijają :D setunia - i jak Ci się podoba? Z każdą kolejną stroną coraz goręcej :D

setunia - mnie poniekąd też, ale w końcu miłość nie wybiera.. i miejmy nadzieję, że On zmieni swoje upodobania ..

Kruszynko ja wczoraj nic nie czytałam bo już nie miałąm siły na czytanie, dziś sobie odbije to

Cześć :) zgłaszam swoją obecność i usprawiedliwiam nieobecność :) Co słychać ciekawego? Wiosna nam się zbliża haha :)

Oj zbliża, zbliża, a zima na szczęście odchodzi i chyba porwała ze sobą naszego Bartka :D