Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwefjeklrfjkler

poparzylam sie kremem do depilacji, co zrobic?

Polecane posty

Gość kwefjeklrfjkler

chcialam ogolic sobie bikini, niestety poparzylam sobie blony sluzowe TAM... nie musze mowic, ze kiedy sikam to okropnie piecze. nie mam mozliwosci isc do lekarza, bo jutro z samego rana mam samolot i wracam w sobote za tydzien. sudokrem pomoze czy lepiej nie kombinowac i zostawic tak jak jest?

Gość ten krem jest straszny
nie, raczej sudokrem nie nadaje sie. kup sobie chusteczki dla dzieci jakies delikatne, polecam babydream niebieskie z rossmanna, i przemywaj, one maja w skladzie jakies tam łagodzące substancje, a są też takie małe opakowania

Gość Mishelle eM
nie kombinuj lepiej chociaz clotrimazolum by nie zaszkodzilo

Gość ...........,......
lepiej zostaw. niech skóra odpocznie i się spokojnie zregeneruje bo ten sudokrem chyba nie jest na TE miejsca.

Gość kwefjeklrfjkler
raczej nie mam juz jak kupic, mam za to nawilzone to higieny intymnej i tam tez jest pantenol czy cos podobnego w skladzie... ech, glupia jestem, a moglam wziac plastry

Gość .,lmkjnhubv
Jejku, współczuję :( Radzę Ci zostawić bez niczego, żeby skóra oddychała. Sama kiedyś poparzyłam sobie skórę w zgięciach łokcia kremem do depilacji i wiem, jak to boli, a w tak wrażliwym miejscu pewnie jeszcze bardziej.

lepiej probiotyk dopochwowy albo chociaż doustny może obłóż kefirem lub maślanką

oj biedna :( zrób sobie nasiadówkę w chłodnej wodzie z rumiankiem ( moze byc herbata rumiankowa) ale nie za zimnej zebys tyłka nie przeziębiła, na poparzenie zawsze trzeba ostudzić. mozesz uzyć vagisilu luz jakiejs masci z apteki do podrażnień. Ale nie powinno Ci nic być, przejdzie Ci po kilku dniach :(

Gość fwerfwe
Żadnych chusteczek dla dzieci czy podobnych. Jestem matką i świetnie wiem że takie coś może tylko zaszkodzić np dziecku przy podrażnieniach. Jak mi wyżarło skórę to przeczekałam po prostu ale to nie dotyczyło aż tak delikatnego miejsca.

Gość kwefjeklrfjkler
mam nadzieje, że murzyni nie zwracają uwagi na zaczerwienienia :(

Gość fwerfwe
Poszperałam zainspirowana tym pomysłem z maślanką koleżanki wyżej, i widzę że taki krem ma najpewniej odczyn zasadowy. To właśnie kwaśny kefir czy maślanka mogłyby szczególnie dobrze zadziałać. Wprawdzie krem zmyty ale może coś tam w tkankach jest, to maślanka zobojętni.

Gość kwefjeklrfjkler
dziekuje dziewczyny, poprobuje teraz, a jeszcze sie jutro przejde do apteki tam na miejscu to moze mi cos dadza. nie boli jak siedze czy chodze, ale wlasnie przy zalatwianiu sie

kup w aptece parafine w kremie... ja to dostalam od poloznej po porodzie bo mialam rane po peknieciu... dzieki temu moglam sikac

Gość gość
dziewczyny w miejsca intymne pomoże CLOTRIMAZOL tylko!!!! niczym innym nie smarujcie . pozdrawiam

Gość ANONIM

Hej a który rodzaj CLOTRIMAZOLU?