paralia.perea 0 Napisano Styczeń 18, 2013 witam. mam torbiel krwotoczna jajnika. caly grudzien nie.mialam miesiaczki. dostalm dopiero 01.01.13. trwala trzy dni. cykl mam zazwyczaj 34/33 dniowy w ostatni dzien kochalam sie z moim facetem do konca bez zabezpieczenia. 06.01 na papierku zauwazylam sluz z nitkami krwi. za dwa dni to samo. nadzerki nie mam na pewno za wczesnie na owu. do ginekologa ide dopiero za tydz. a martwi mnie ta sytuacja. co to moze byc? gdzies wyczytalam , ze objaw ciazy. czy to moze byc prawda :) ? pozdrawiam i licze na odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paralia.perea 0 Napisano Styczeń 18, 2013 nigdy nie dostalam odpowiedzi na kafe jeszcze ale moze tym razem sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fkhhfcrhbfttrd Napisano Styczeń 18, 2013 NIE MIAŁAŚ CAŁY GRUDZIEŃ OKRESU I CO NIE ZROBIŁAŚ SOBIE TESTU? TAKIE POPLAMIANIE MOŻE MIEĆ RÓŻNE PODŁOŻE ,JA NA TWOIM MIEJSCU W PONIEDZIAŁEK JUŻ BYM BIEGŁA DO GINEKOLOGA A NIE CZEKAŁA JESZCZE TYDZIEŃ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paralia.perea 0 Napisano Styczeń 19, 2013 nie moge bo sa kolejki niestety. testu nie robilam bo gin. powiedzial , z przez torbiel moge miec opoznienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siskona Napisano Styczeń 19, 2013 Zadnego ciążowego objawu tu nie ma. Jest coś takiego jak kwrwawienie implantacyjne, ale kilka dni po owulacji, a u ciebie pierwsze nieprawidowość to miesiąć bez miesiączki, plamienie implantacyjne raz a nie co dwa dni. Zaburzenia. Idź do ginekologa. A jak leczenie torbieli? torbiel krwotoczna czyli endometrialna? Powinnaś wziąć się za jej leczenie, a jak nie to usunąć, endo nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paralia.perea 0 Napisano Styczeń 19, 2013 Torbiel nie jest grozna. ma wchlonac sie sama wiec nie panikuje. pare innych objawow ciazy tez mam ale nie chce panikowac. zreszta dzidzia nic zlego . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paralia.perea 0 Napisano Styczeń 19, 2013 a w listopadzie @ mialam 27. czyli to chyba okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach