Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona32xxx

nie mam ochoty na sex

Polecane posty

Nie wiem o co chodzi, ale po urodzeniu dziecka całkowicie straciłam ochotę na sex. Wcześniej było zupełnie inaczej. Nasz synek ma już trzy latka a ja jak nie miałam tak w dalszym ciągu nie mam ochoty na sex. OD jakiegoś czasu ciągle się o to kłócimy. Mąż podejrzewa, że mam kogoś na boku, a tak nie jest. Sex u nas jest raz na pół roku i to jeszcze musi się prosić. I nie jest tak, że go nie kocham czy coś, kocham go ale nie potrafię mu tego okazać tak jak kiedyś. Poradźcie co robić, bo jak tak dalej pójdzie to wszystko się rozpadnie. Podziwiam go za to, że wytrzymuje tak, tylko jak długo...

Gość Jary
ale on ja ma a wy jestescie malzenstwem. A wiec jest to twoj problem rowniez. Rada: sprawdz czy nie ma przyczyn zdrowotnych a jesli to psychika to moze pomoc terapia malzenska. Zwakle jest jakas glebsza przyczyna takich stanow. Popatrz, moze znajdziesz to co ci sie niepodoba i cie hamuje. I

rozmumiem.. kobieta po urodzeniu dziecka nie ma ochoty na seks.. Nie zmuszaj sie na sile by sprawic przyjemnosc malzonkowi.. sprobuj zastanowic sie sama nad swoim problemem.. dlaczego tak sie dzieje.. moze problem tkwi gdzie indziej. Dom, dziecko i inne wazne obowiazki moga Ci ciazyc w codziennym trybie zycia.. sprobuj sama zachecic sie do stosunku, probujac sie podniecic.. kobieta sama nabiera etapowo odczucia checi na to.. Moze potrzebujesz zachety ze strony swojego malzonka? a moze Ty wymysl cos szalonego i sprawdz sie! jezeli nic nie zadziala, wybierz sie do seksuologa.. Wiesz jak w malzenstwie wspolzycie jest wazne.. to czesc waszego zwiazku, wasze zjednianie wiec staraj sie myslec tez o tym.. Zycze powodzenia.

Gość Jary
... a co sadzisz o powiedzeniu " dla kochanego meszczyzny zrobilabym wszystko!" Co ty bys zrobila i dla kogo?

Gość Piszesz szczerze..........
.....idż do fachowca...psycholog seksuolog..ale kobieta....

Gość Jary
... a co powiesz na to "maz i zona to jedno" Tu mala wskazowka: Pytanie: Co to znaczy, że małżeństwo jest jednym ciałem? Odpowiedź: Termin jedno ciało pochodzi z 1 Księgi Mojżeszowej, gdy mowa jest o stworzeniu Ewy. 1 Księga Mojżeszowa 2.21-24 opisuje proces w którym Bóg stworzył Ewę, zabierając żebro z boku Adama, gdy ten spał. Adam poznał, że Ewa jest z niego- przez co rzeczywiście byli jednym ciałem. Termin jedno ciało oznacza, że tak jak nasze ciała stają się całością, której nie można rozdzielić na części (aby mogła nadal pozostawać w całości), tak w podobny sposób Bóg zaplanował relację małżeńską. Nie ma już dwóch ciał (dwóch indywidualności), lecz jedność (para małżeńska). Istnieje kilka ważnych aspektów tej jedności. Wiecej w tym stylu pod http://www.gotquestions.org/Polski/Jedno-cialo-malzenstwie.html A moze bardziej praktycznie "Zamknij oczy i myśl o Anglii to tradycyjna rada pochodząca epoki wiktoriańskiej udzielana kobietom przed nocą poślubną." Stary problem, stare rozwiazania

Gość Jary
... a gdy nic nie pomoze to przypomnij sobie co zrobilas albo co TY skarbie robisz, ze teraz sex z mezem nie jest o.k. Moze chcesz mu oszczedzic czegos bardzo zlego i prowokujesz rozstanie aby mu wiecej nie szkodzic? Poszukaj dobrze - pewnie cos znandziesz

Gość tarczyca
przy niedoczynnosci mialam zerowe libido

Gość Darass
nie zazdroszczę męzowi takiej żony, któa raz na pól roku......

Gość tarczyca
sprawdż swoje TSH

Gość bgfc
Ja też nie mam ochoty na seks i nie rozpczam

Gość Splendid
jestem 3 tygodnie po porodzie i mam ochote na sex ale... coraz mniejsza z moim mezem. Nie wiem co mu odbilo, caly czas mnie krytykuje i mam wrazenie ze jest na mnie wsciekly. Jestem taka zmeczona ciaza, porodem, opieka nad noworodkiem ze nie mam sily sie bronic, ani rozmawiac. Chyba mi sie depresja zaczyna

Gość ruchach pospolity
po co wy w ogóle zachodzicie w ciąże. Dzisiejszy "dorośli" to banda idiotów. Nie macie wystarczająco rozwiniętej psychiki na dzieci.