Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataleczka12

błagam pomóżcie

Polecane posty

hej mam 12 lat i jeszcze nie mam okresu a bardzo chcialabym miec poniewaz u mnie w klasie jestem jedna z trzech osob ktore nie maja okresu a u nas w klasie razem jest 19 osob w tym 10 dziewczyn. bardzo chcialabym juz go miec blagam pliss pomóżcie!!!!!!!!

Gość FranioKimono
musisz się rozpędzić i uderzyć w odpowiednie drzewo czołem, w slangu młodzieżowym taki zabieg się nazywa "Pierdolnij barana w ściane" jak to zrobisz to napisz czy pomogło.

Czemu go chcesz? To żadna przyjemność :/ Ja dostałam w wieku 13 lat i zazdrościłam koleżance, która dostała w wieku 15, że miała dwa lata więcej spokoju :/

Gość lejska
12 lat i na kompie o tej porze?? :O

Gość dostaniesz w swoim czasie
po co Ci to już teraz ? Nawet nie wiesz jakie to męczące boli brzuch,głowa nosisz podpaski babrają się majtki, spodnie pościel a więc po co Ci to ? jesteś młodziutka więc masz czas !

Gość Agata781
Jak byś dostała okres w wieku 12 lat to ja na twoim miejscu bym się martwiła,bo teraz go dostaniesz(a to za wcześnie)a wieku 30 lat będziesz kursować od lekarza do lekarza bo hormony wariują.Ciesz się że nie masz,to raczej nic przyjemnego.Korzystaj z tego swojego 12-letniego życia póki możesz.