Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka85_03

Pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość Kaśka85_03

Witam Was moje Kochane, mam pewien problem, mam nieregularne miesiączki ostatnie dwie miałam 08.11.2012 oraz 18.12.2012 rok, do tej pory nie dostałam miesiączki, a dzisiaj uprawiając seks z chłopakiem pękła nam prezerwatywa, pech chciał, że w poniedziałek byłam u ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, ale nie zdążyłam ich zażyć bo nie dostałam jeszcze miesiączki. Jak myślicie jest prawdpodobieńswo zajścia w ciąże? Najgorsze jest to że mieszkam w małym mieście, gdzie ginekolog nie przyjmuje w soboty, myślicie, że mogę udać się do szpitala na oddział ginekologiczny na badanie oraz po receptę tabletki 72h?

Gość PEJS BUK
nie zryj tego gówna

Gość Kaśka85_03
to lepiej żebym była w ciąży, której nie chce?

jasne ze mozesz isc !! :) 72 h to 3 dni więc nie panikuj. Recepte powinnas dostac bez badania i od ręki. A jak nie to z mordą.!!

Gość Kaśka85_03
Jade do szpitala, trzymajcie kciuki, żebym ze zbitym pyskiem nie wróciła od naszej ukochanej Służby Zdrowia.. ;)

Gość agaaa87
nie chce cię martwić ale mi w szpitalu nie wypisali i w poniedziałek rano do swojego gina musiałam jechać, wziełam tabl prawie 6o godz po!!! ale dostałam okres wczoraj :)

mi kiedys lekarz powiedzial, ze n Postior i inne podobne to duza dawka hormonow i ,ze jak trzeba to mozna zamiast wziac np 5 tabl anty, al eja tak nigdy nie zrobilam, bralam postinor wiele razy i dobrze sie czulam...

Gość Kaśka85_03
Już po, ginekolog w szpitau okazał się wyrozumiały i przepisał mi escapelle nie minęło nawet 12 h jak ją wzięłam więc myśle, że bedzie dobrze.. :) dzieki za wsparcie :*