Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitu pitu aż do świtu

świat jest piękny

Polecane posty

ależ u mnie pięknie za oknem. szron na drzewach, kablach, żywopłotach, nie wspominając o zaśnieżonych górach w oddali. nie wyjdę na dwór, bo mi nos odpadnie - taki mróz, a taką mam ochotę kliknąć parę zdjęć.

Gość prawictwo pospolite141
Polska jest 14 najzimniejszym krajem świata

Gość O a to ode mnie.
Ta piękny życie to przekleństwo a świat jest chujowy kto tak nie uważa to jakiś pierdolny śliczny bogacz któremu życzę raka

Gość xjnck
znowu ty jelopie? dlaczego nie pojdziesz palnac sobie w leb a nie ciagle pierdolisz ze swiat jest chujowy... chujowy jestes ty a swiat jest piekny i wielu ludzi rowniez

Gość Zbrojarz
Uwielbiam zimę i mróz :) . Co prawda ciężej się robi ale jak pięknie i przyjemnie jest na dworzu. Urlop jescze do poniedziałku mam i z dziećmi na narty pójdę a jutro na sanki je z ich koleżankami i kolegami weźmiemy :classic_cool: , ugadane już z innymi rodzicami. Wieczorem kulig, z końmi i saniami. :classic_cool: Aż chce się żyć! Odwilż cholercia zapowiadają a tu do roboty. Nie lubię! Nie lubię! Znowu cały dzień mokry. :(

Gość O a to ode mnie.
Kupisz mi broń to bardzo bardzo chętnie księżna

Gość O a to ode mnie.
Naprawdę bardzo chętnie pierdolnal bym sobie w łeb gdybym miał czym, a świat opisuje z mojej perspektywy to chyba logiczne, powiedz dzieciom z afryki ze świat jest wspaniały i piękny,

Gość Zbrojarz
Skoro świat opisujesz ze swojej perspektywy to po co mówisz o dzieciach z Afryki? Jesteś dzieckiem z Afryki? Jak nie to gdzie tu logika. Po za tym czy nie mam szczęśliwych i uważających Świat za piękny afrykańskich dzieci? To nie jest tak, że Świat jest dobry czy zły, to nas spotyka dobro lub zło (w uproszczeniu częściej szarość). W życiu piękne są tylko chwile a czy nimi się delektujemy czy na reszcie skupiamy się i jojczymy to nasz wybór. Jedyne co w życiu na pewno mamy to życie a jedyne pewne co nas spotkań to śmierć. Żyć! Żyć! i radować się nim!

Gość yiugyiyg
kazdy przyciąga do siebie swoje własne mysli !!!

Gość stalowawolasieklania
z Wasza Platforma Obywatelska skarby

Gość do - pitu pitu aż do świtu
Zgadzam się w zupełności ;)

Gość może ma
ach, ile ja bym dała, żeby cofnąć czas, kiedy to ja jeździłam w kuligu :). piękny świat i piękne chwile - i te teraz dziejące się i te co przeszły :) kto myśli inaczej tzn., że ma dziś kiepski dzień i tyle. aha, i wcale nie jestem bogata, tylko ... mam szczęście mieszkać w pięknych okolicach. :) i mam duszę artysty, lubię bardziej przyrodę aniżeli ludzi, zwłaszcza takich co życzą innym raka :P

piję kawę i patrzę, patrzę...:) czasem żal, że taka aura, za czas jakiś - zaciera się w pamięci, a zdjęcia to nie to samo. zachwycam się jak dziecko :D a o kuligu też pomyślałam z uśmiechem:), też kiedyś jeździłam, ognisko potem i kiełbasa z ciepłą kawą zbożową. ale to wszystko daleko...:(

Gość zgadzam się, że świat jest
piękny, a życie wspaniałe! :-) Zimę też bardzo lubię.