Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnośnik _

Da się zauważyć, że największe wymagania mają przeciętniacy i brzydale

Polecane posty

Gość podnośnik _

Oni się powinni cieszyć, że ktokolwiek się nimi zainteresował, a oni wybrzydzają. I to się tyczy obu płci. I to nie jest żadne prowo tylko po prostu tak jest. Tylko dlaczego?

Gość tkkf
Masz racje Jak facet nie chce puszczalskich to ma wymagania z kosmosu

Gość tak t jest, jak gosc
nom, to prawda. brzydcy powinni dziekowwac losowi, ze ktokolwiek sie nimi zainteresowal,a oni jeszcze chca przebierac, wybrzydzac :D smiechu warte...

Czemu ktoś kto jest przeciętny czy brzydki ma się cieszyć, że ktokolwiek się nim zainteresował? Każdy ma jakieś wymagania co do partnera i czemu ma się wiązać z kimś kto całkowicie odbiega od tego co pragnie? Zresztą ktoś kto dla Ciebie jest brzydki, dla kogoś innego może być atrakcyjny. Mi z reguły podobają się mężczyźni, którzy przez moje koleżanki uznawani są za brzydkich, ale dla mnie są atrakcyjni. To wszystko rzecz gustu, nie ma ludzi brzydkich, są tylko ludzie głupi i puści :)

Gość kot_ Sylwester
nie najwieksze wymagania maja ci ktorzy zwykli przygladac sie komus zamast SOBIE w relacji z drugim czlowiekiem

Gość dziś na pomarańczowo
ok, każdy ma jakieś wymagania, uroda to kwestia gustu, tak tak, zgadza się. natomiast temat jest raczej o osobach, które nie mają zbyt wielkiego powodzenia, więc z miejsca mało komu się podobają, a wymagań własnych wyimaginowanych i wygórowanych za chiny nie obniżą. należałoby również dodać, że ci przeciętni i brzydcy, a wymagający na ogół mają również kiepskie charaktery. bo ja rozumiem, facet niezbyt atrakcyjny dla większości, ale miły, sympatyczny, nie da się takiego nie lubić, można spróbować z nim czegoś więcej. a cham i prostak o urodzie wiejskiego prosiaka żądający co najmniej megan fox? coś nie halo

Gość wolontariat społeczny
kraway edward, ty tak wchodzisz juz w tylek ze glebiej sie nie da,czytam twoje posty i leje z ciebie :D

Gość bezmydła
Edek tam nie włazi - on tam już jest zameldowany :D

No dobrze, niech sobie mają takie wymagania, najwyżej nikogo nie znajda i tyle, przynajmniej jakaś kobieta nie będzie się męczyć z kimś, kto ma wredny charakter :)

Gość njkfdklkdbfkzbdf
Prawda. nie wiem jak to sie dzieje ale atrakcyjni faceci przeważnie są mną zainteresowani a od brzydkich nie raz zaliczyłam kompletna olewkę. oni wyznaja zasadę- skoro ich ktoś wiele razy olał to muszą sie odegrać i maja taką postawę do świata i kobiet.

Gość satyr
nieprawda, wszyscy mają wymagania, natomiast faktem jest że brzydcy i przeciętni znacznie częściej narzekają, a to oczywiście dlatego kobiety/mężczyźni które/którzy im się podobają są poza ich zasięgiem. Przystojni faceci i ładne kobiety są pożądani, mają szeroki wybór w szukani partnerów, dlatego też mają znacznie mniej powodów do narzekań.