Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiła54353

Nie chce mi się sprzątać!!!

Polecane posty

Gość łiła54353

A bałagan mam taki, że chyba pół dnia zejdzie...:o Niech ktoś zmotywuje:(

Gość kot__ Sylwester
zrób sobie kawy i maseczkę grunt to higiena psychiczna :classic_cool:

Gość łiła54353
Mam taki plan po sprzataniu, bo nie mam ochoty leżeć w bałaganie z maseczką. Rany, dlaczego ja nie potrafię sprzatać regularnie?

Gość łiła54353
Napiszę co mnie czeka: naczynia brudne od poniedziałku w zlewie i na wszystkich blatach kuchennych - samo to zajmie mi ze 2 godz. brudne ciuchy walają się po całym domu - ze 3 bębny prania będą podłoga, łazienka, śmieci z podłogi pozbierać. Masakra, a mam 3 pokoje. Muszę posprzątać, bo już nie mam czystych naczyń i czystej bielizny:( Ale ze mnie brudas, masakra.

Gość łiła54353
No wiem, ale ja nienawidzę sprzątać. Wracam z pracy, robię jakieś żarcie i leżę w łóżku i oglądam seriale na kompie i jem, więc ciągle się jakieś naczynia brudzą. Sprzątam jak mam wolne.

Gość dustinka55
rozbij sprzątanie na raty......wykomp się......wlóż świeże ciuszki....

Gość łiła54353
jak mam włożyć swieże ciuchy jak wszystko jest brudne? Już zaczęłam - umyłam naczynia ze zlewu, włożyłam tam następne do moczenia i nastawiłam pranie. teraz chwila przerwy:)

Gość żałosne społeczeństwo
Powiem Ci, że jestes zalosna i obrzydliwa. Jak mozna normalnie funkcjonowac w taki sposob?! Aż dziw, że jeszcze jakies robactwo Ci się nie zalęgło :O Jeszcze trochę, a zrobi się ciepło i już tak długo to wszystko nie poleży bez żadnych skutkow ubocznych. Bleeeeeeh brzydzę się Tobą

Ja dzis zrobilam gruntowne sprzatnie bo maz z dzieciakami u tesciow :) Juz jestem po :) wszytsko czyscutkie i pachnace- podlogi wymyte , naczynia myje codzinnie wiec nie ma problemu, kurze poscierane, lazienka wymyta, posciele zmienione, jeszcze prasowanie koszul i ubranek dla dzieci jutro do kosciola. 1 Nie wiem jak wy mozecie zyc w takim syfie :( ale to chyba sie z domu rodzinnego wynosi. Pozdrawiam

łiła54353 jak mam włożyć swieże ciuchy jak wszystko jest brudne? Już zaczęłam - umyłam naczynia ze zlewu, włożyłam tam następne do moczenia i nastawiłam pranie. teraz chwila przerwy" 1 zaladowala pralke i zmyla pare szklanek i juz sobie przerwe robi :D

Gość mamaa22
a ja już posprzatałam ugotowałam kapuśniak i zrobiłam sernik :P