Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania2105

Opuchnięta łechtaczka i warga sromowa

Polecane posty

Gość Mania2105

pomocy! przed wczoraj chłopak robił mi palcówke a wczoraj rano mnie wargi sromowe swędziały.. zbagatelizowałam to i popołudniu się kochaliśmy.. wieczorem poczułam świąd i pieczenie.. a dziś rano jak wstałam to łechtaczaka i lewa warga sromowa jest opuchnięta (wystaje poza duże wargi sromowe).. powiedzcie co mam zrobić żeby to znikło bo nie chcę iść do lekarza.. dodam również ze mam 17 lat. i nigdy takiego czegoś nie miałam.. POMOCY!!!

Gość może naucz się, że gadanie
jak to tylko opuchlizna, to zniknie sama, a następnym razem zanim chłopak wezmie się za palcówke itp, to niech najpierw ręce umyje

Gość ania189181
radze Ci czym prędzej udać Ci do ginekologa. miałam to samo, jest to infekcja kanalików śluzowych. jedno małe nacięcie które wykonał mi lekarz było jedynym wyjsciem. nie lekceważ tego, jesli nie wierzysz poczytaj. Jesli to zaniedbasz zrobi się z tego zakażenie.

Gość ania189181
infekcja. do ginekologa!

Gość liljana=
Niestety koleżanki mają rację, też uważam że to infekcja i konieczna jest wizyta u ginekologa. Na następny raz przed kolejnymi pieszczotami niech twój partner dobrze umyje ręce, a po pettingu ty umyj miejsca intymne płynem do higieny intymnej i posmaruj provag żelem, który zakwasza środowisko pochwy i chroni przed infekcjami. Dostaniesz go w aptece bez recepty, jest wydajny i nie drogi. Pozdrawiam!