Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jaki szczery i bezpośredni I przede wszystkim skromny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu Dobra widzę że czas się ewakuować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Pewnie tesz skończysz jak elka z wymyslonym bułgarem Prędzej Norwegiem, dla czystości rasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nudzisz. Tu tylko lezaka obchodzi twoja ukochana elzbieta. Idz jej wyznaj co czujesz na priw gdyż my tu o posiłkach rozmawiamy obecnie Liczę, że cię zanudze i pójdziesz w końcu lulu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Musiała byś ze mnom chodzić Dajesz ciastko za chodzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dobra widzę że czas się ewakuować... Nie bój Kulfona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I przede wszystkim skromny Muszę to przemyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Liczę, że cię zanudze i pójdziesz w końcu lulu. Zawsze robię odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 3 godziny temu Widzisz kolejna już cie chce brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Prędzej Norwegiem, dla czystości rasy Grasz już vabanque straciłem zainteresowanie twojom osobom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dajesz ciastko za chodzenie? Sponsoruje dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 3 godziny temu Pokaz klasę lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Grasz już vabanque straciłem zainteresowanie twojom osobom. Czyli licznik stanął? To nowość, że nie co inne Jeśli wyglądasz coś jak Neal McDonough to jeszcze się może namyślę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Pokaz klasę lezak Ja cię nawet nie znam kobieto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Grasz już vabanque straciłem zainteresowanie twojom osobom. A ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Czyli licznik stanął? To nowość, że nie co inne Jeśli wyglądasz coś jak Neal McDonough to jeszcze się może namyślę.. Ale już nieaktualne. Rób co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie bój Kulfona A żaby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A ja nie Mogę wam posypac groszem mam calom puszke bilonu animal cutsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A żaby? Nie wywołuj wilka z lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: A ja nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu Wesel nie lubię to wam rozsypie pod kościołem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zawsze robię odwrotnie To musisz zacisnąć zęby i jeszcze się trochę ponudzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mogę wam posypac groszem mam calom puszke bilonu animal cutsa Nada się rzucić na wesele przed kościołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To musisz zacisnąć zęby i jeszcze się trochę ponudzic. Dość już tego. Skoro tak to zegnam ozięble patole 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Wesel nie lubię to wam rozsypie pod kościołem Jprle o tym samym pomyśleliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nada się rzucić na wesele przed kościołem. Nom ale ja nie zbieram chyba że 5 będzie lezal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nom ale ja nie zbieram chyba że 5 będzie lezal Będziesz trzymał linkę przed autem w takim razie. Stary zwyczaj wioskowy Warszawa nie znaju. Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 75 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja cię nawet nie znam kobieto A masz nasza klase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Będziesz trzymał linkę przed autem w takim razie. Stary zwyczaj wioskowy Warszawa nie znaju. Nie znam jakby o linijkę chodziło to bym kontomierz przyniósł bo wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A masz nasza klase Nie mam a to istnieje jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach