Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytującamatka

do mam pracujących w domu

Polecane posty

Gość zapytującamatka

czy zarobek na poziomie 1200zl bez wychodzenia z domu i bez jakiegos szczegolnego poswiecenia w domu to uczciwy grosz? pytam poniewaz jest mi wciaz malo a maz twierdzi ze powinnam sie cieszyc ze tyle zarabiam bez wychodzenia z domu bo gdybym poszla do pracy to wiele wiecej bym nie zarobila a musialabym dojechac oddac dzieic do przedszkola itd..

Gość oulala
mam 2x tyle ale praca wymagająca znajomości przepisów (pisanie porad opinii)

Nie wiem ,co to za praca ale jesli piszesz,ze jest to praca w domu i dodajesz ze bez jakiegos szczegolnego poswiecenia to jednym slowem przekalkuluj sobie ile bylabys na plusie czy minusie pracując poza domem, do tego oplacic przedszkole lub opiekunke, do tego jeszcze koszty dojazdu jak mieszkasz dalej (autobus/lub auto) Wedlug mnie lepsze to niz, nic

ja też pracuję w domu i minimalny zarobek to 1200 zł czasami mam nawet 1500 zł myślę że bez wychodzenia z domu to świetna sprawa a przede wszystkim masz nieograniczony czas dla dziecka :)

Gość to bardzo duzo
zazdroszcze Ci, ze mozesz tyle zarobic w domu. Napisz wiecej prosze co to za praca ??

Gość to bardzo duzo
kobiety czym sie zajmujecie, błagam Was podpowiedzcie. Potrzebuje pracy, od dawna szukam takiej domowej ale nie ma nic sensownego

Gość fajniefajnieeeee1
sama bym chciała tak zarabiać i siedzieć w domu! moze powiecie jaka to praca czym sie zajmujecie??

Gość zależy co robisz
Domyślam się że pytanie wynika z tego że pracujesz u kogos i masz wątpliwości czy odpowiednio wartościuje twoją pracę. rozejrzyj się na rynku i sprawdź stawki.

Gość Eeerrr
Na kase nie mozesz narzekac , chyba, ze brakuje Ci aspektu obcowania z ludzmi, bo mimo, ze glownym powodem dla ktorego ludzie pracuja jest kasa, to praca rozwija rowniez spolecznie, towarzysko, rozwija ambicje itp.

Gość zależy co robisz
Ja np mam ok 3 tysięcy siedząc w domu. ale jakiś czas temu zrezygnowałam z pracy gdzie za to samo co robię dostawałam połowę mniej-robię audyty energetyczne i świadectwa. za świadectwo dostaję 150zł,a za audyt 800zł. zazwyczaj ma 3 audyty i 4-5 świadectw do zrobienia. szefowa ma 350zł za świadectwo i 2700zł za audyt,no ale to ona ma uprawnienia i podbija pieczątką wszystko,ja tylko robię wyliczenia. ona czasem musi jechać i pomierzyć coś na miejscu jak są braki w dokumentacji. też się jakoś nie przepracowuję,bo jeden audyt to max 2dni pracy, świadectwo ok 3h.

Gość zapytujacamatka
fajne ze odpowiedzialyscie, ja wykonuej prace taka do ktorej nic nie tzreba umiec, miec uprawnien, mozna powiedziec ze taka prosta, wiec zdaje sobie sprawe ze nie bede zarabiac kokosow, ale widzialam tematy gdzie pisza sooby ze za 1500 nigdy by nie poslzy do pracy czy za 1200 to nie praca i stad moje watpliwosci czy taki dochod jest cokolwiek warty

Gość szczerość do bólu
a powiedz czym się w takim razie zajmujesz?

Gość właśnie powiedz
też jestem ciekawa...

jesli sa to zarobki STALE tzn co miesiac masz tyle samo, i rzeczywiscie duzo wkladu z Twojej strony nie ma aby ta kwote wypracowac to moim zdaniem bardzo fajne warunki. Z ciekawosci ile godzin dziennie spedzasz na pracy? Ja zarabiam roznie: czasmi 500zl do reki, czasami 2500 na miesiac, zalezy ile mam zlecen, jakiego typu i od kogo. Tym samym mam dnie kiedy jestem zawalona robota na maxa oraz dnie kiedy mam mnostwo czasu dla siebie.

Gość mnjnjj jj
1200 zł na czysto to co najmniej jakieś 2 tys. w przypadku normalnej etatówki dojazd plus niania/przedszkole plus ubrania służbowe już jedzenia nie liczę, chociaż jedzenie w domu tego, co można akurat sobie zrobić,a przygotowanie jedzenia do pracy to też inna sprawa

Gość mama_agucha
Jesteś mamą? Chcesz zostać z dzieckiem w domu ale musisz zarabiać? Chciałabym zaproponować biznes dla Mam. To jest na prawdę możliwe, żeby pracować w domu. Sama jestem mamą dwóch wspaniałych córek i po wielu latach pracy w korporacji powiedziałam "DOŚĆ!" teraz jestem mamą pracującą w domu. Jest to idealne rozwiązanie ambitnych mam, które chcą się rozwijać, muszą pracować i zarabiać, a równocześnie nie chcą opuszczać domu i jak najwięcej czasu poświęcać dzieciom! Program partnerski, o którym piszę jest skierowany do wszystkich osób, które chcą zarabiać w sieci. Aby zarabiać w naszym programie partnerskim wystarczy wysłać formularz zgłoszeniowy. Twój własny e-biznes, w którym nasze gotowe komponenty zamieszczasz według wypróbowanych i skutecznych strategii lub tworzysz zupełnie nową stronę przy użyciu naszych narzędzi. Na stronie naszego wewnętrznego panelu prezentowana jest bogata ilość ofert sposobów promocji aby każdy użytkownik mógł znaleźć odpowiednią strategię działania dla siebie. Ciągle pojawiają się nowe aktualizuje - nie trzeba dbać o detale. Dodatkowo każdy Partner otrzymuje od nas szereg narzędzi, które pomogą zapewnić unikalność w działaniach marketingowych. Niezależnie od wieku i umiejętności można zacząć od zaraz. Jeśli jesteś zainteresowana po prostu wyślij email na naszą skrzynkę pieniadzenastart.al@gmail.com Obejrzyj darmowe wideo: http://partner.drugawyplata.pl/krainalodu/ Pozdrawiam,

Gość gość
Prosta i sprawdzona praca dla każdego, w której poświęcasz 1-2h/dziennie, Oferujemy szkolenia, w których uczymy krok po kroku naszych metod działania. Zacznij z nami zarabiać wysokie prowizje i wypracuj swoją własną stałą pensję. PROGRAM WART POLECENIA Info m.podwojewska@wp.pl