Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppyttanie

Facetom podobaja sie wysokie dziewczyny?

Polecane posty

Gość ppppppyttanie

Czy to prawda,ze facetom podobaja sie wysokie dziewczyny? jesli tak to o jaki wzrost chodzi? Ja majac 170cm pewnie sie nie kwalifikuje? :(

Gość dfgfdg
170 cm to tak dosyc :) nie pytaj sie jakie lubimy bo kazdy ma inny gust

nie, nie podobają mi się wysoki, głupio by było, gdyby była wyższa ode mnie - 1,7, jak dla mnie idealnie :D A poza tym, co ma wzrost do rzeczy? znam dziewczyny które mają i 1.6 i są przegenialne :D :P

Gość nawoija
Nie, nie podobaja się. Ty masz IDEALNY wzrost :-) i dobrze w plaskich butach wygladasz i mozesz nosic obcas. Ja jestem dobrych kilka cm wyższa od Ciebie i chętnie oddałabym komuś moje cm ;-)

Gość hfgvc
Posłuchajcie: wysokie kobiety są po prostu zjawiskowe. Widać je w tłumie i są łatwo zauwazalne. Nie bez powodu modelki, jakieś miss polonie, miss universe itp. są wysokie, ponad 170 cm ... Bo to jest po prostu łądne, takie kobiety zazwyczaj maja długie nogi, długie szyje, często są smukłe, nawet mając trochę kg na plusie. Taka jest prawda i nikt tu nikogo nie atakuje

Gość Ieowidjc
Prawda, wysokie to znaczy że jest ładnie wyrośnięte, dorodne, ładnie się prezentuje, bez obrazy, ale tak po prostu jest.

Gość prawictwo pospolite141
nie ma idealnego wzrostu .

Gość prawictwo pospolite141
mi sie podobaja i wysokie i niskie nie ma reguły ..

Gość ppppppyttanie
no dobra,ale wysokie to znaczy powyzej ilu cm?

Gość madraglowaa
TYle ile ludzi na swiecie tyle gustow,ma to swoje plusy i minusy.W zyciu codziennym jest troszke inaczej,bo sama jestem wysoka i mam np problem kupic dlugie spodnie.Przeciez nie kazda wysoka dziewczyna to modelka mimo wzrostu.Jestesmy wrednym,zazdrosnym narodem i z akceptacja mamy problem.

Gość wysoooooooookkkaa
ja mam 180 cm, równiutko. mam ladną buzie, jestem szczupla i zgrabna. podobam sie jednym a innym nie. tak zawsze bedzie, ze to rzecz gustu, mnie osobscie sie wydaje, ze najbardziej do gustu przypadają panom kobiety o srednim wzroscie, kobiecych ksztaltach, seksownie ubrane - nie że wulgarnie, ale z klasą, na szpilkach, zgrabne nózki, pelna zgrabna odstająca pupa, sterczące sredniego rozmiaru jędrne piersi, wąska talia i ladna buzia, do tego duze oczy i ponętne usta, zrobione bujne włoski i nie ma faceta ktory by nie uległ. te wysokie - czyli ja, jesli są bardzo otyłe. to juz wygladaja jak dinozaury, jesli zbyt chude - to jak szkieletory, trzeba sie pilnowac by wage miec srednią.. dla wielu mezczyzn wysoki wzrost to cos oniesmielającego do tego stopnia ze czuja sie zle przy wyzszej od siebie dziewczynie, nawe t jesli ona jest bardzo ładna i atrakcyjna, to czuja sie zagrozeni, oniesmieleni i niemęscy przez co albo unikaja takich pań, albo robią przykre uwagi zeby zakryc swój strach.. wiec nie wiem czy to takie fajne byc wysoką. ja czasem mam ochote zalozyc szpilki by poczuc sie kobieco, ale ani kobiecych ksztaltow nie mam - wygladam jak chuda modelka, - ani nie chce mi sie walić głową we framugę drzwi i kucać do ludzi jak rozmawiam z nimi.. wiec wybieram plaskie butki.. nie wiem.. jak juz ktos urodzil sie wysokim, jak ja.. to trzeba zaakceptowac siebie. są panowie, ktorym sie wysoki wzrost podoba. jednak wiele aspektow kobiecości nas wysokie kobiety omija.. takie jak szpilki, czy poczucie ze mozemy miec kazdego faceta.. bo nie mozemy. wielu fajnych facetow, ktorzy mogli by byc nami zaintereswoani, boją się nas, bo jestesmy od nich wieksze. wiec mamy mniejsze pole do wyboru.. no i wciaz trzeba pracowac nad pewnoscia siebie, bo wiele razy uslyszy sie uszczypliwe uwagi, czy to od zakomp;eksionych facetow czy zazdrosnych nizszych kolezanek.. i w szkole nie jest przyjemnie byc najwyzszą dziewczyną.. nie wzbudza sie instynktu opiekunczego u facetow.. takze tak to wygląda.. niezbyt ciekawie. ale uwierzcie mi, wszystkie wysokie kobietki, ze jest to 100% mozliwe by znalezc sobie swojego zakochangeo w was partnera. jest wiele wysokich kobiet w szczesliwych zwiazkach. kazda kobieta czy wysoka czy niska moze miec zakochanego w niej faceta, wystarczy uwierzyc w siebie i spotkac odpowiednia osobę. nie powinno sie zyć zastanawiajac sie czy podobam sie wszystkim facetom czy nie.. wazne ze sie podobamy jednemu z wzajemnoscia. reszta moze sobie gadac co chce. nie uwazacie? tak mi sie wydaje.. ale monolog wygarnęlam ale cóż.. tak uwazam :)

Gość problem z potencją
ja mam 180, moja ma 178, jak zakłada szpilki jest wyższa ode mnie. a ja wole niskie - cóż zrobić.

Gość fghgj
Mój facet akurat lubi takie kurduple jakim jestem :) A sam ma 184cm. Za to mój kolega, dosyć niski, woli wysokie dziewczyny. Każdy facet ma inny gust :)

Gość józek z pomorskiego
ja wolę niskie :)

Właśnie facetom podobają się NISKIE i kobiece Laski! Takie Księżniczki którymi muszą się zaopiekować, przy których czują się męscy, a nie wielkie Kozy i Glorie, które nawet szpilek nie mogą ubrać

Gość tuyi9u
nie :o

Gość ,kjhgfd
no ale po co zaraz wyzywac wysoką dziewczyne od kozy - czy jeszcze gorzej, nie jej wina ze urosła. taka natura.. z jakiegos powodu, w ewolucji sie zmierza do tego by byc wyzszym gatunkiem... nie wiem czemu ale tak jest, bo coraz wiecej wysokich dziewczyn i coraz wiecej wysokich chlopaków. to cos, na co sie nie da poradzic. ale wysokie kobiety tez moga byc kobiece, kwestia gustu matołki! wyzywac kogos bo jest wysoki czy niski to tylko o debilizmie i powaznym ograniczeniu umysłowym swiadczy, o braku szacunku do drugiego czlowieka nie wspomne. jeden woli wysoką, drugi woli niską. tak jak jeden woli blondynke, drugi brunetke a trzeci rozkochany w rudych. jeden lubi spokojne drugi szalone. nie rozumiecie tego? tępe ciołki, nie wyzywajcie nikogo. żal mi takich ograniczonych ludzi ktorzy wyżywają sie na kimś bo ma jakas cechę w wywgladzie na ktora zreszta nie ma wplywu

Gość chybajuz
a ja mam niecale 160cm, zawsze mialam powodzenie. mysle ze zalezy co sie komu podoba i tyle

Gość facet facetowi nie rowny-
klagr!Nie mow,ze faceci lubia niskie kobiety!Ja niskich NIE ZAUWAZAM! a powaznie,to podobaja mi sie tylko te wyzsze i moim kolegom,raczej tez.

Gość ,kjhgfd
no ale wyższe to takie 160-175 jakos tak.. a te super wysokie, np 180 -185 cm lub nawet wyzsze?

Gość janEkrs lekarz
nie podobaja sie.

Gość fyghuko
znam kolezanki siatkarki i koszykarki o wzroscie 180 i wiecej, maja facetów i nie zastanawiaja sie czy sie podobaja facetom czy nie, bo maja swoich kolesi ktorym sie podobaja i to wystarczy. a cala banda kafeteryjnych ochlapusów zlosliwców beznadziejnych z tymi swoimi opiniami niech sie schowa we własne poślady bo g.ufno to kogo obchodzi czy im sie podobaja wysokie kobiety czy nie.

Gość zanokcica
a kogo obchodzi co sie facetom podoba? ważne co mi sie podoba

Gość ZuzkaLiska
Cześć mam 180 cm i 15 lat jestem kobietą dziewczyny w moim wieku nie przekraczają 1,70 ... Czuję się z tym źle panowie także w większości są bardzo Niziutcy Bardzo chciała bym kiedyś mieć wyższego chłopaka czuła bym się przy nim pewniej ale mężczyzni Nigdy na mnie nie spojrzą bo jestem wyrośnięta :'(

Gość gość
Nie. Jestem facetem i nie podobają mi się. Wole drobne dziewczyny. Uważam że 160-165 to ideał. 170 i powyżej to już za dużo.

Gość gość
Jak jesteście wysokie to jest to cecha nieatrakcyjna u kobiety. Tak samo jak niski wzrost u faceta. Wysoka kobieta to odpowiednik niskiego faceta. Niski facet może być atrakcyjny, wysoka kobieta też może być atrakcyjna, ale przez inne cechy. Na pewno sam wzrost wysoki u kobiety idzie na minus. Tak jak u faceta niski idzie na minus. Dlatego wysokie atrakcyjne kobiety powinny brać niskich atrakcyjnych facetów. Wysokie nieatrakcyjne kobiety powinny szukać niskiego nieatrakcyjnego.

Gość gość
takie sredniego wzrostu 160-166 gora i drobne to moj ideal.

Gość gość
Nigdy niskiej później karakan syn. To towar nie warty uwagi.