Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem spełniona!

co wy tak ciągle z tym kryzysem??? za dużo telewizji a za mało myślenia!

Polecane posty

Gość ekunta
poszła robić agitkę gdzie indziej. To nie są żarty. Już nie raz spotkałem się z agitatorami tego typu na tym forum. zamącą, napieprzą ludziom głupot. Mam nadziej ę, że ten proceder nie jest tak rtozpowszechniony jak w chinach gdzie płaci się ogromnej liczbie ludzi psie pieniądze za wypisywanie podobnych bredni

Gość ekunta
poszła robić agitkę gdzie indziej. To nie są żarty. Już nie raz spotkałem się z agitatorami tego typu na tym forum. zamącą, napieprzą ludziom głupot. Mam nadziej ę, że ten proceder nie jest tak rtozpowszechniony jak w chinach gdzie płaci się ogromnej liczbie ludzi psie pieniądze za wypisywanie podobnych bredni

Jako absolwent kierunku poniekąd matematycznego nie mogę się oprzeć zacytowaniu: "gospodarka jest parabolą" :D

Gość ekunta
Faktycznie:) Parabola to cusik w kształcie gubałówki pi razy drzwi?

Gość ekunta
A nie. to hiperbola:( Czyli to raczej coś na kształt dołu na śmieci:P

Gość ekunta
no i w sumie tym się zajmuje głlównie. Produkowaniem i przechowywaniem smieci...Alleluja

Gość ja też tak uważam
Zarabiam 2tysiące,mąż 4tysiące. nie narzekam,dobrze się nam żyje.

Gość 7 rata za kałacha
666

Gość 7 rata za kałacha
Już niedługo bo niebawem zapukam do waszych drzwi i wam wszystko zabiore:)

Gość pewnie chodziło o sinusoidę
A nie parabolę :p Ale obserwując swoich "znajomych" ze studiów to ciężko się oprzeć wrażeniu,że bezrobocie w wielu przypadkach jest wynikiem błędów własnych. Chodzi o to,że ludzie wyżej srają jak dupę mają i jako studenci dzienni nie będą się kalać pracą ani tym bardziej bezpłatnym stażem. Ja odbyłam 17 staży-bezpłatnych w ciągu 5lat. Część to był pic na wodę,bo działało to na zasadzie przynieś,wynieś,pozamiataj... ale w kilku firmach mialo to jakiś sens i w jednej z tych firm pracuję obecnie od 7 mcy-choć staż miałam 6 lat temu,ale kiedy na rozmowie kwalifikacyjnej spojrzeli w dokumenty,to dużo bardziej niż faktyczna praca zawodowa interesowało ich sprawozdanie ze stażu. Jest ciężko,jest bieda,ale jest to wynikiem rozwarstwiania się społeczeństwa. Dzielimy się na bardzo bogatych i bardzo biednych. Brak tych średnich i stąd obecnie takie problemy. A i żeby nie było to przez czas studiów nie byłam na utrzymaniu rodziców bo w weekendy pracowałam i sprzątałam ludziom mieszkania i z tego się utrzymywałam.

Gość pewnie chodziło o sinusoidę
Up up up

Gość 8 rata za kałacha
Że ke?

Gość jgtmjptj
Jptagjdg