Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

noworodki w uk :)

Polecane posty

Gość kaaasia86uk

hej jestem przyszla mama i mam pytanie jakie macie dosw w zyciu tu z dzieciakiem i tez jakies praktyczne sugestie gdzie kupowac co jest uzyteczne i tanie typu pieluchy i inne . Czyli gdzie i co kupowac. Piszcie tez o innych rzeczach ktore wam sie kojarza w temacie noworodki w uk . czekam na piersze sygnaly

ale co tu mozna napisac? Kazdy wiekszy sklep typu asda czy tesco maja swoje linie produktow dla dzieci. Maja pieluszki i inne takie zazwyczaj tansze od pampersow czy huggies. Mozna sprobowac na ebayu cos wyhaczyc, zaznaczyc opcje z odbiorem osobistym w miare blisko miejsca zamieszkania. Mothercare, mamas and papas sa drogie.

Gość Pytankoooooo
Polecam pieluszki pampers ale kolor pomaranczowy-pampers simple dodatkowo lepej w jumbo pack czyli w takim teltirowym pudle( w stodku sa dwie zafokiowane paczki). Ja akurat kupuje w tesco. A chusteczki lubie tescowskie z takim plastikowym otworem , sa wygodniejsze niz takie z calych miekkich opakowan. Mleko i kaszki ( stosowalam po 6 m-cu) z firmy cow and gate. Sa bez cukru. Polskie maja w skladzie cukier wiec nie kupuje. Obiadki i deserki tez cow and gate.sklad lepszy i jesli chodzi o cene to wiekszy sloiczek w pl sklepie 1,5 za sztuke a ja kupuje cow and gate 8 szt za 4,80! Czyli jeden wychodzi po 0,60p! Do smarowania pupy sudocrem. Dla mnie najlepszy i jaki wydajny!! Kupilam sredni rozmiar sloiczka za ok 5 f i dziecko niedlugo skonczy rok a jeszczr mi sie nie skonCzyl, stosuje za kazdym razem przy przewijaniu.

Gość Pytankoooooo
* w tekturowym pudelku

Gość Pytankoooooo
Polecam pieluszki pampers ale kolor pomaranczowy-pampers simple dodatkowo lepej w jumbo pack czyli w takim tekturowym pudle( w stodku sa dwie zafokiowane paczki). Ja akurat kupuje w tesco. A chusteczki lubie tescowskie z takim plastikowym otworem , sa wygodniejsze niz takie z calych miekkich opakowan. Mleko i kaszki ( stosowalam po 6 m-cu) z firmy cow and gate. Sa bez cukru. Polskie maja w skladzie cukier wiec nie kupuje. Obiadki i deserki tez cow and gate.sklad lepszy i jesli chodzi o cene to wiekszy sloiczek w pl sklepie 1,5 za sztuke a ja kupuje cow and gate 8 szt za 4,80! Czyli jeden wychodzi po 0,60p! Do smarowania pupy sudocrem. Dla mnie najlepszy i jaki wydajny!! Kupilam sredni rozmiar sloiczka za ok 5 f i dziecko niedlugo skonczy rok a jeszczr mi sie nie skonCzyl, stosuje za kazdym razem przy przewijaniu.

Gość ala33323
Jestem aktualnie na.etapie.szukania wozka. Szperam w necie te.co.edu.w Polsce. Chce fajny a nie drogi dwa w 1. Coś podpowiecie?