Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalaaaaaaaa

Przeczytajcie jak mnie dziś potraktowała lekarka na pogotowiu!

Polecane posty

Gość lalalalalaaaaaaaa

Rano moja córka (5 lat) płakała ,ze swędzi ją pupa.Zajrzałam jej do tej pupy,poświeciłam latarka a tam ruszajAce sie nitki -owsiki!szybko pojechałam do apteki a tam mi mówia ,ze muszę isc do lekarza po receptę ,bo niestety Pyrantelum na owsiki jest na receptę.No to pojechałam na pogotowie,bo dzis sobota i przychodnie zamknięte...W poczekalni przepuściłam dwoje dzieci,bo widac było ,ze są chore z gorączką a że moje dziecko nie było chore,pomyslałam ,ze nic mnie nie zbawi jak posiedze te pare minut dłużej...Weszłam do gabinetu i mówię,że potrzebuję receptę na lek na owsiki a lekarka (na oko 65 lat) do mnie z krzykiem -pani chyba żartuje!na pogotowie z owsikami!No to babie mówię,że dziś zauważyłam owsiki i wiem,ze sa bardzo zaraźliwe i trzeba jak najszybciej je zwalczyć a do poniedziałku byłoby ich juz dużo wiecej.Z łaską wypisała receptę a gdy powiedziałam ,ze chciałabym wiecej tego leku ,dla reszty domowników (lek na owsiki ma ją brac wszyscy domownicy) to ona do mnie znowu z krzykiem -co Pani sobie wyobraża,że będę całą pani rodzinę leczyła!do przychodni niech sobie Pani w poniedziałek idzie! Normalnie szok!Poskarzyłam sie na babę w recepcji.Tam zrobili wielkie oczy i tyle mojego. Taka lekarka powinna juz dawno w domu siedziec na emeryturze a nie dzieci leczyć!

Gość fesztyk
2/10 dla zachęty niektórzy w to uwierzą

Gość i pisz co chcesz
w recepcji się poskarżyłaś? Trzeba było do jej przełozonego iść ze skargą, do dyrektora pogotowia, czy jak tam się zwie.

Gość haneczka niewinna
na czyje zamówienie te wypociny?

Gość Chie
U mnie jest wiele przypadków. Zaczynając od tego, że jak miałam skręconą kostkę to czekałam 3 godziny a przede mną 5 osób ! Bo facet robił sobie przerwy co chwilę. Moja siostra miała kamienie na nerkach przychodzi z gorączką, mdleję, lekarz powiedział, że nic nie widzi i ma wracać do domu ! A była 2 dni wcześniej w Brazylii i tam przyjęli ją od razu !

Gość lalalalalaaaaaaaa
Dlacezgo Wy w kazdym temacie dopatrujecie się prowokacji? Żałuję ,ze właśnie nie poszłam do dyrektora pogotowia ale byłam tak nabuzowana , ze chciałąm jak najszybciej stamtąd wyjśc ...

Gość pomysłowa Gośka
wierzę ci , bo tak jest. niestety po resztę recept musisz iść do rodzinnego.

Gość durna raszplo
dobrze ci powiedziała, bo zawracasz dupe owsikami! pogotowie to skrajne przypadki, goraczka, wypadki, złamania. a z takim czyms moglas poczekac i isc normalnie do lekarza IDIOTKO.

tutaj nic nie mozna napisać normalnego - bo od razu ze to prowo.. masakra- lepiej oglądać czyjes cyce czy penisy i sie cieszyć głupio- kafeteria juz dawno zeszła na psy. Do autorki- trafilaś na wredną babę i tyle- dla niej to 1 minuta na wysypanie recepty

Gość pomysłowa Gośka
wszystko przez te cholerne punkty za które płaci nfz, każda recepta jest rejestrowana:( więc pogotowie jest tylko od poważnych zdarzeń.

Gość gfdhgfdhgfdh
owsiki są z braku higieny, myj regularnie córce rece to nie bedzie miec owsikow!

dzieci jak dzieci- mogła zarazić się np w przedszkolu to nie oznacza że dziecko jest brudaskiem- pewnych rzeczy sie nie uniknie -można jedynie zminimalizować ryzyko

Gość owsiki
ja byłam na pogotowiu z sercem bo było mi źle czekałam 3 h na lekarza też miał ale że to nerwy i wymyślam chore to jest .......

Gość 9090909
cholerne kafe

Gość stowarzyszenie stowarzyszen po
typowa glupawa mamuska polska nie dba o dziecko i potem ma pretensje do wszystkich wokoło.

Gość lalalalalaaaaaaaa
Mam 3 dzieci (dwie starsze córki) i nigdy nie miałam do czynienia z owsikami.TA najmłodsza chodzi do przedszkola i napewno stamtąd je przyniosła...Zreszta zanim ktos mnie oskarży o brud,niech poczyta w necie ,jak łatwo mozna sie jimi zarazić WSZĘDZIE....

przestań się tłumaczyć - opisałaś konkretna sytuację - a tutaj oczywiście tylko jad się sączy na Ciebie

Gość lalalalalaaaaaaaa
teraz mnie zaczeła swędzieć pupa :(

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
nie dawaj się poniżać babolom!jak jej się nie podoba praca polegająca na kontakcie z pacjentem to niech pasie owce w Bieszczadach. ja bym natychmiast poszedł na skargę do ordynatora SOR - nawet jeśli dolegliwość nie zasługiwała na wizytę w SOR - to chamstwa nic nie usprawiedliwia :O

Gość moze foto
Kochani gorąco apeluję aby na sor zgłaszać się będąc nieboszczykami. Znacznie usprawnimy ich pracę.:)

Gość moze foto
.

Gość kaaasssiiiiiaaa
ale dlaczego o d razu pogotowie, ja bym pojechała do przychodni z opieką całodobową.

mieszkam w 12 tys mieście i u nas takiej przychodni nie ma- może u autorki tak samo

Gość aaaaaaaaaaaannnnv
NO NAPRAWDE Z OWSIKAMI NA POGOTOWIE:D:D:D dalabys dziecku czosku i po owsikach

Gość hejkaaaaaaaa
gdy moja Mama jak umierała i zaczęła tracić przytomność podczas dializy i została przewieziona na pogotowie, to "lekarka" też rzuciła hasłem "po co ją tu przywieźliście w takim stanie"... nic mnie już nie zdziwi :-(

Gość mnie tam już nic w tym kraju
nie zdziwi, była na pogotowiu 2 x 1. głeboka, krwawiąca rana ręki z odpryskami szkła w środku. Na zastrzyk przeciwko tężcowi i jakąkolwiek pomoc oraz szycie ręki czekałam 4,5h 2. w sobotę rano wstałam z potężną, sedząco-piękącą wysypką na cąłym ciele, plamy się powiększały i wypite w domu wapno nic nie pomogło, pojechałam na pogotowie, bo mieszkam sama i bałam się, ze coś mi sie stanie w nocy no i chciałam żeby mi to zeszło. Lekarz mnie opierdolił,ze on ma zawały a ja z wysypką przychodzę :-( Dostałam zastrzykj, opierdol i do widzenia :-( a co miesiąc płącę PODÓWJNE składki ZUS (z etatu i DG) :-O Pierdolę tych gnoi

Gość janEkrs lekarz
jakbyscie nie pierdolili ze lekarze za duzo zarabiaja (a zarabiaja gowno) to bylaby szansa na wyzsze wynagrodzenia dla nas , co za tym idzie wieksza mobilizacje do pracy. Nie bede za 3 kola miesiecznie po takich studiach i zmarnowanej mlodosci robic w syfie 12 h na dobe i kazdej pacjentce w tylek wlazic. Moze jeszcze w oponke pierdnac?