Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lesbijkaaa

zaszłam w ciąże z moim kolegą... gejem...

Polecane posty

Gość urodzisz bejbi BI
no i ?

Gość wiekszosc misek mozna wsadzac
nic. jestem pewna, ze to temat-sciema, ale napewno takie zwiazki sie w zyciu zdarzaja i dzieci tez z nich czasm sa. no i co z tego? kobiety je rodza, chowaja i tyle. ojcowie biologiczni jesli wyraza taka wole moga wspoluczestniczyc w wychowaniu dziecka i sponsorowac jego potrezby na spole z matka, bo wtedy jest latwiej i dziecie ma wiecej mozliwosci w zyciu, bo na korki styka, na zajecia dodatkowe, wycieczki, wakacje, potem jakies kursy, czasem szkole trzeba oplacac jak sie nie dostanie na panstwowe.

Gość jsdhjsdnbnsjd
Co teraz? Teraz wymyśl nową historię bo ta się nie udała :D

chyba zemieszkamy razem, ale wydaje mi się, że nie przerwę związku z moją parnerką , po prostu będzie ona z boku , będe się z nią spotykać raz na jakis czas...

powodzenia (jesli to nie sciema, w co szczerze watpie). pamietajcie tylko z kolega, ze dziecko to odpowiedzialnosc i powazne obciazenie finansowe, wiec musicie byc oboje dojrzali, rozsadni, zaradni, stabilni finansowo i niezalezni finansowo, zeby zabezpieczyc mu byt i zapewnic prawidlowe warunki do rozwu, nauki itd., zeby wyroslo na ludzi. orientacja seksualna rodzicow nie gra w zyciu zbyt duzej roli, bo seks nie jest absolutnie najwazniejsza rzecza w zyciu czlowieka. wazne sa wasze mozliwosci na rynku pracy, oraz wartosci i wiedza jaka przekazecie dziecku. to kim zostanie w zyciu i jak sobie poradzi jest egzaminem z tego ile w nie wlozyliscie w dziecinstwie. pamietaj o tym.

ja mam duży spadek po dziadkach, a ojciec dziecka ma dochody 10.000+ miesięcznie i sporo odłożone, więc finansowo stoimy dobrze, potrafimy zadbać o siebie i swoje otoczenie, raczej z entuzjazmem podchodzę do tej ciąży

to dobrze, ale poza liczeniem na spadeki dochody ojca biologicznego powinnas zadbac o swoj wlasny rozwoj, zeby podniesc swoje szanse na rynku pracy po macierzynskim, zeby dziecko moglo byc z ciebie w przyszlosci dumne i zebys mogla mu w jakiejs dziedzinie imponowac. pamietaj: ile wlozysz, tyle wyjmniesz.

wyjmiesz *

cos sie nie wyswietlaja dzis posty...?

zaczęłam się rozglądać za wyprawką za dziecka, jakie firmy polecacie?? dodam, że nie muszę oszczędzać. możecie polecić jakieś strony?

Gość adlaczego??,
hahaha zawsze w weekendy takie fajne tematy się pojawiają...znudzona gimnazjalisto - idź trochę mózg przewietrzyć