Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z Niderlandow

nie chce wracac do Polski czy to zle...?

Polecane posty

Witam! Mieszkam i pracuje w Holandii juz od roku(pracuje na szklarni) ogolnie podoba mi sie tutaj, stac mnie na spokojne zycie, nie musze sie martwic czy starczy mi do 1 i nawet oszczedze, ogolnie swoja przyszlosc wiaze z Holandia, planuje pojsc na studia wlasnie tutaj(w jez. angielskim) chodze na kurs jezyka niderlandzkiego, ogolnie nie jest latwo nauczyc sie jezyka od podstaw, wiadomo cale zycie na szklarni nie chce pracowac i powiedzialam rodzinie, ze nie chce wracac do Polski, ze chce zostac tutaj, no a oni, ze nie chca mnie znac skoro tutaj zostane, ze mam jeszcze oszczedzic i otworzyc wlasny biznes, a ja nawet nie mialabym pojecia co otworzyc, nie znam sie na tym, tyle sie slyszy, ze biznesy upadaja itp, ogolnie wyjezdzajac do Holandii kazdy mi mowil, ze sobie nie poradze, ze sama, z moim charakterem i w ogole..wiec troche im zrobilam "na zlosc" no ale powiedzcie kto ma racje ja czy oni?

Gość abcdcba
piszesz to samo na dyskusji ogolnej :/

Gość gumka w majtkach
Mysle, ze po pol roku mieszkania za granica nie powinnas jeszcze podejmowac ostatecznych decyzji o zostaniu tam na zawsze. Jeszcze nie raz zmienia ci sie poglafy, checi i sytuacja.

tak wiem, zalozylam temat na ogolnym i tutaj ;)

Gość up....
chcesz miec rownolegle 2 takie same tematy?Zeby wiedziec czy to zle?Bezsens!

a czy ci kt ci mowili ze sobie nie poradzisz przesli sami te droge ? jesli nie - to jak rozmowa ze slepym o kolorach;-) ja sie na ogole nie przejmuje zupelnie opiniami osob kt tylko o czyms slyszaly (od pani krysi w supersamie;-)

Hej! Jesli jestes zmeczona codziennymi obowiazkami I brakuje Ci finansow na realizacje marzen odwiedz mojego linka. Pomoge Ci urzeczywistnic Twoje pragnienia. Wystarczy ze poswiecisz pare minut kazdego dnia a zobaczysz ze bylo warto!!. Jesli macie jakies watpliwosci piszcie na mojego maila. Wyjasnie wszystko i z przyjemnoscia udziele Wam wszelkich informacji i wskazowek NAPRAWDE POLECAM! To moj email: netaaaz@gmail.com Link ktory dolaczam umozliwia darmowa rejestracje do portalu przez ktory zaczniesz zarabiac fajne pieniazki. http://www.bannersbroker.com/Wildthing POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE POWODZENIA. UWIERZCIE W SIEBIE

Hej! Jesli jestes zmeczona codziennymi obowiazkami I brakuje Ci finansow na realizacje marzen odwiedz mojego linka. Pomoge Ci urzeczywistnic Twoje pragnienia. Wystarczy ze poswiecisz pare minut kazdego dnia a zobaczysz ze bylo warto!!. Jesli macie jakies watpliwosci piszcie na mojego maila. Wyjasnie wszystko i z przyjemnoscia udziele Wam wszelkich informacji i wskazowek NAPRAWDE POLECAM! To moj email: netaaaz@gmail.com Link ktory dolaczam umozliwia darmowa rejestracje do portalu przez ktory zaczniesz zarabiac fajne pieniazki. http://www.bannersbroker.com/Wildthing POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE POWODZENIA. UWIERZCIE W SIEBIE