Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomyslec..

CO POMYSLELIBYSCIE O TAKIEJ KOBIECIE?

Polecane posty

Gość niewiemcomyslec..

wyobrazmy sobie, ze jest sobie kobieta.. nie ma szczescia w milosci, nie miala powaznego partnera.. bo jakos sie nie ukladalo z roznych przyczyn ale nie sypiala z kim popadnie poznala pewnego mezczyzne, z ktorym miala romans, ten romans trwał pół roku. w tym czasie, nie bylo miedzy nimi milosci, spotykali sie tylko do łózka. romans sie skonczyl. potem poznala nastepnego, i tez tylko spotkania na łózko. potem kobieta poznaje czlowieka z ktorym wreszcie jej sie uklada. i planuja wspolne zycie. pojawia sie uczucie itd. pytanie - czy taka kobieta powinna powiedziec ze spala z facetami tylko dla se.ksu? czy straci szacunek w jego oczach??

Gość drlop
Raczej straci szacunek. Ja bym z raka kobieta się nie związał

Gość niakka
A czy nowy związek polega na opowiadaniu sobie przeszłości? A bycie z kimś tylko dla seksu? Krew nie woda, a człowiek potrzebuje od czasu do czasu ogrzać się w cieple innego człowieka.

Gość niewiemcomyslec..
ale co w tym złego, skoro robila to będąc wolną osobą, nie byla w zwiazku. a sa laski ktore są w zwiazku, zdradzaja swoich kolesi a ci i tak im wybaczaja. w koncu co zlego jest w seksie, jesli jest sie wolnym czlowiekiem. w koncu ma sie jedno zycie, jedną mlodosc.. a jak sie staly partner nie trafil to co wtedy? zyc w zakonie?

Gość kkdkk
Jeny, a czy ta kobieta musi być taka szczera i tak się spowiadać? Nie wystarczy powiedzieć, że miała wcześniej jakieś znajomości, ale "nic poważnego"?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuujjjjjjjj
nie chce mi sie czytac poprzednich odp pewnie jest ze 'ta kobieta' masz trzymac gebe na klodke zrozum ze jesli facet jest sam i zalicza panienki dla przyjemnosci to jest to ok, jesli babka jest sama i daje dupy dla przyjemnosci to zaden facet nie powie ze to jest ok hipokryzja, niestety, ale tak to w glowie faceta dziala takze geba na klodke i jak chcesz sie spowiadac idz do kosciola

Gość niewiemcomyslec..
nie musi sie spowiadac.. a co wy uwazacie? czy to cos zlego, ze kobieta tak robi? ze spotyka sie z kims tylko do lozka, bez milosci? bedąc wolną osobą , nie krzywdzi przeciez nikogo..

Gość niewiemcomyslec..
up

Gość el typos
chyba lepiej taką prawdę zostawić dla siebie - ja wolałbym nie wiedziec

Gość niewiemcomyslec..
no dobra.. ale naprawde. czy to jest cos zlego? faceci tak robia i sie nie tlumaczą ze sie latami bzykaja z kim popadnie..

Gość niewiemcomyslec..
no dobra.. ale naprawde. czy to jest cos zlego? faceci tak robia i sie nie tlumaczą ze sie latami bzykaja z kim popadnie..

Gość niewiemcomyslec..
up

Gość ja jestem kobietą...
mam 28 lat i dla mnie taka osoba o ktorej piszesz to zwykla dziwa. ja jestem stara dupa a nigdy sie z nikim dla seksu nie spotykalam, strasznie mnie to obrzydza. a jak jakas kobieta tak robi to to dla mnie zwykla kur... jest :(

Gość ja jestem kobietą...
aha i ja bym sie wstydzila o czyms takim komus powiedziec, zreszta ja i tak nigdy bym czegos takiego nie robila. wiesz ja tez przez wiekszosc zycia bylam samotna, popęd seksualny mialam, ale zeby isc sie z kims pieprzyc dla samego seksu, to dla mnie niepojete i obrzydliwe, jaką trzeba byc szmatą? to ja juz wole sama sie zaspokajac niz byc dla kogos worem na sperme, dla kogos z kim nic mnie nie łączy (oprocz prymitywnego ruchania). nie wiem co mają w glowie takie kobiety o ktorych piszesz, ale dla mnie taka nie zasluguje na milosc i jej raczej nie dostanie, przynajmniej ja w to nie wierze. a facet predzej czy poźniej i tak sie na takiej pozna, bo kurestwo i tak w koncu wychodzi.

Gość fdsfvdrgvfs
ale ja dziwa?? pieniedzy za seks nie brala! wiec co tu z kurestwa widzicie????

Gość zscdew
nie ma sie tego wstydzić, ale też nie powinna sie z tego zwierzać facetowi. Bo i po co ?