Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeWolf

Twarz u faceta jest dla kobiet najważniejsza choćby nie wiem co

Polecane posty

Gość HeWolf

Wczoraj mój topic zostal skutecznie zignorowany przez kafeterianki nie wiem dlaczego. Otóż nie wzrost, nie ciało, nie kasa ale TWARZ u faceta liczy się najbardziej. Ci którzy są inteligentni, z fajnym umięśnionym ciałem, towarzyscy przy kasie mający nieładną twarz nie będą mieli szans u kobiet... Jeśli facet ma ładną (przystojną) twarz to może być nikim i tak będzie miał wielkie powodzenie bo kobiety są w stanie zniwelować wszystkie wady faceta jeśli jest przystojny a przynajmniej głupio je usprawiedliwić. Co sądzicie?

Gość nnoncog
nie.. twarz jest nieistotna kiedy jest sie niskim grubasem.. nawet kiedy by szedl taki z twarza modela ale niski i np z tluszczykiem tu i owdzie.. nie spojrzalabym.

Gość HeWolf
Oj uwierz mi że nie... Widziałem twoje posty w niektórych tematach kiedyś i gadałaś całkiem do rzeczy ale teraz palnęłaś głupotę. Ja nie znam faceta ładnego z twarzy który nie ma bądź nie miał dziewczyny... Ponoć faceci to wzrokowcy, nic bardziej mylnego- my przynajmniej potrafimy dostrzec to co kobieta ma w środku a nie tylko nędzny ryj!

cialo najpierw, koniecznie zdrowe, umiesnione cialo! twarz dopiero pozniej, nie musi byc niewiadomo jaka piekna, ma byc meska :)

Gość jak wyglada zdrowe cialo
jak wyglada zdrowe cialo

Gość HeWolf
pardon to było do ciebie owszem. No może przesadziłem z kasą, bo dzięki niej można wszystko, ale jeśli facet jest normalny to pierwszym kryterium jest twarz niestety ;/ Przez nią ci o twarzy przeciętnej bądź brzydkiej nie mają większych szans. Bo nawet brzydkie dziewczyny podrywają przystojniaków a tych brzydszych totalnie olewają. I pomyśleć że to wszystko na pokaz...

Gość fgghhjmjjmb
wolf masz racje, one sie do tego nigdy nie prpzyznaja, ale sa bardziej krytyczne na wygllad jak my, taka kobieca hipokryzja, kij im w oko, od czego sa dziwki i dajki, niech sie wala ksiezniczki

Gość HeWolf
Do mojej siostry np. podbija mądry chłopak, komunikatywny ale brzydki z twarzy taki typu nerd a ona nie widzi świata poza jednym przystojniakiem z jej szkoły który w gruncie rzeczy nie jest do końca inteligentny ale jest ponoć bardzo przystojny. I ciągle mi o nim opowiada że normalnie już nim wymiotuję. Nie dziwiłoby mnie to gdyby moja siorka nie była inteligentną i dość ładną dziewczyną... Wszystkie patrzą wyłącznie na wygląd, charakter i silna męska osobowość się nie liczy, nie wspominając już o czułości i romantyczności wobec kobiety... CO ZA CHUJOWE CZASY!

Gość janEkrs lekarz
cos w tym jest, mialem na studiach kumpla z ewidentnie dobra geba, to po prostu blo widac, mual takie rys i oczy i wogole calego tego ryja ze nawet mi sie podobal. Tzn on takie mocne rysy mial, nie ze babskie, ladniutkie jakies. I koles mial gdzies ze 175 i naprawde te szmaty za nim biegaly, przynajmniej wtedy a to bylo z pare lat temu juz. Ja mam 184 ale nie mam ciekawej twarzy i nigdy sie za mna nie uganialy

Gość HeWolf
Dokładnie fgghhjmjjmb niech księżniczki szukają księciów z bajki na darmo i dalej oszukują same siebie że liczy się wnętrze a my normalni chłopacy zasuwajmy na dziwkach :D Nie zmienia to faktu że wolałbym to robić z normalną dziewczyną, ale skoro tamte wolą mega ciacha to nie mam innego wyjścia :)

Gość torque123
Zapraszam na moją darmową sex pokazik nawww.oncam.tv/pl/pp/torque za zetony spełniam specjalne życzenia :)

Gość janEkrs lekarz
Nie wiem tylko dlaczego ciagle pisze sie o tym np wzroscie wszedzie a o mordach wogole. A pozniej wychodzi taki ciul z twarza rezusa alb myszy i mysli ze jest przystojny bo ma 185. Otoz nie, o czym przekonalem sie na wlasnym przykladzie. chore czasy

Gość do crazy monkey
jk myslisz w jakim wieku nastepuje przemianowanie u kobiet?

Zgadzam sie z autorem . Mam "tylko" 172 cm , a od dzieciaka mialem duze powodzenie , mnostwo razy slyszalem zem ciacho , a na grupach facebookowych typu "dobre dupy" itd. wyciagalem ponad 100 lajkow , glownie dzieki wlasnie przystojnemu ryjowi i proporcjonalnej sylwetce . Aktualnie mam dziewczyne , ktora ma 176 cm .Pozdrawiam .

Gość gość
Najświętsza prawda....

Gość Haneczkaaaa
Dla mnie się liczy co kto myśli a nie jaką kto ma twarz. Ktoś może być ładny z twarzy ale nic mu to nie da jeśli nie umie myśleć