Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dancingqueen

Czy faceci testują kobiety?

Polecane posty

Gość dancingqueen
Mnie pytali ile zaplacilam za buty albo bizuterie (o cokolwiek co sie rzucilo w oczy). No i wlasnie tu jest problem - ja nie odpowiadalam nic albo sie usmiechalam, jesli wiedzialam, ze faceta moze dobic cena. Tzn ja nie zarabiam duzo, ale np. bransoletki i buty to moje takie hobby i jak widze ladne to oszczedzam i kupie. Ale niektorzy potrafili prawdzic cene w internecie! No i co, wychodze na materialistke? Przeciez oni mi na to kasy nie daja :/

Gość dancingqueen
Mnie pytali ile zaplacilam za buty albo bizuterie (o cokolwiek co sie rzucilo w oczy). No i wlasnie tu jest problem - ja nie odpowiadalam nic albo sie usmiechalam, jesli wiedzialam, ze faceta moze dobic cena. Tzn ja nie zarabiam duzo, ale np. bransoletki i buty to moje takie hobby i jak widze ladne to oszczedzam i kupie. Ale niektorzy potrafili prawdzic cene w internecie! No i co, wychodze na materialistke? Przeciez oni mi na to kasy nie daja :/

Gość moniczka :P
Pewnie że testują robią sobie jakieś chore listy i szukają te jedynej nie isteniejącej i budzą sie z palcem w dupie :P

Gość ....konio...krad..bijca....
...klczyi kobyle to trza sprawdzić jaka jest w kłębie....grube so płytkie a cinkie w pasie dobze pchajo się....o co ...toto......no

Gość 56788ffdty
nie spodobałaś się po prostu. ja jestem ładna tak sporo ponad przeciętną i nie ma znaczenia jak bardzo do siebie nie pasujemy czy jak bardzo odpychająco się zachowuję i faceci i tak się chca dalej spotykać czy tam nawet żenić, mimo ze np związek jest totalnie nieudany. a tak odnosnie bizuterii- też to zauważyłam nie jestem jakoś super nadziana, ale mam takie rzeczy jak torby za 2 tys czy droga biżuterię i czasami widzę jak faceci szacują np mój pierścień- natychmiast mnie to odrzuca, bo niestety takie ślinienie sie na oznaki statusu jest totalnie niemęskie.

Gość dancingqueen
56788ffdty, faceci tez czasem leca na kase albo przynajmniej nei chca byc oskubani ;)

Gość ewqyd
testuję np. pytając co ostatnio czytała, wbrew pozorom to co czytała nie jest istotne (może być nawet romansidło czy Paolo Coelho), istotne jest że w ogóle coś czytała, doświadczenie uczy że laska która nie czyta nic, to tłuk bez wyobraźni i głębszych uczuć 🖐️

Gość psycholog Anita D.
oczywiście że testują, wszystko działa w dwie strony

Gość dancingqueen
Powinnam zmienic pytanie w temacie na 'w jaki sposob?''

Gość Kobieta z klasą z kasą
"Gdzie pracujesz?' "Czym się zajmujesz?" hahaha akceptuję skromnie żyjącego mężczyznę ale nie znoszę mężczyzny o mentalności utrzymanka. Wstyd. Czy wy nie macie honoru?! Brzydzę się takim mężczyzną. Niech będzie biedny, skromny, niech nosi znoszone ubrania i nie ma na bilet autobusowy ale niech ma dumę i honor. Jeśli jest w restauracji niech nie rzuca się jak prosiak na jedzenie. Ludzie trochę honoru....

Żaden test, zwłaszcza słowny, nie oddaje prawdy (wszak ludzie nieźle łżą, a kobiety, której to płci domeną jest słowo, wręcz celująco). ­ Jak zawsze, trzeba czekać i obserwować. Na tyle się znamy, na ile nas sprawdzono. Względem innych ludzi jest to nawet prawdziwsze.

Gość gość
up