Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi_Się_Stara

Staramy się o dziecko - w oczekiwaniu na 2 kreseczki ;-)

Polecane posty

Gość Gabi_Się_Stara

Witam Was kobietki - jak napisałam wyżej, staram się o dzidziusia - to już mój trzeci dzień starań - pierwsze dwa miesiące skupiałam się niestety tylko na tym, że przytulanko z ukochanym może dać maleństwo i nie skupiałam się na przyjemności- niestety - i starania nie przyniosły efektu, choć kochaliśmy się regularnie - co dzień, lub co dwa. Miałam także problemy ze śluzem płodnym, nie mogłam go zaobserwować. Teraz zaczęłam pić zieloną herbatę ( i nie mam pojęcia, czy to faktycznie ona pomogła, czy coś naprawiło się "samo", ale w piątek, 04.01 zaobserwowałam sporą ilość śluzu płodnego - oczywiście w tym czasie częstotliwość starań wzrosła ;-) jak dotąd zawsze po owulacji miałam tzw. dni suche, czasem nawet z ukochanym problem z tej przyczyny. W tym cyklu starań obserwuję u siebie biały, bezgrudkowy śluz o konsystencji kremiku, bezwonny - chwilami spływa do tego stopnia, że towarzyszy mi uczucie jak podczas @. A propo @ - ostatnią miałam 21.12 , czyli wczoraj najpóźniej powinnam ją dostać ( cykle zwykle mam 25 - najpóźniej 28 dniowe ) nigdy nie jest inaczej. Dziś też spokój - nie odczuwam, by ta małpa miała przybyć ( i dobrze ), ale nie nastawiam się - jeszcze wszystko może się zmienić. Nie mniej dostrzegłam jedną rzecz, która mnie zaciekawiła - od kilku dni bardzo boli mnie krzyż - nigdy dotąd nie miałam przed @ takiego objawu, a swój PMS znam dobrze, bo obserwuję swoje ciało od dawien dawna . Nie pracuję też bardziej, niż zwykle, więc dziwi mnie to, ale zobaczymy za kilka dni - jeśli do środy nie dostanę @, to zrobię test. Póki co zamierzam jeszcze chwilę poczekać - kto wie, czy kolejny dzień nie przyniesie @. Choć oczywiście bardzo bym tego nie chciała ;-) a Wy? Jak wasze starania, obserwacje ? Nadzieje ? Są tu jakieś starające się Panie ? Napiszcie o sobie ! Ja na pewno będę tu często zaglądać i opowiadać Wam o sobie - być może się udało, być może trzeba będzie jeszcze poczekać ;-)

Gość Gabi_Się_Stara
trzeci cykl :P

Gość basienka9753
My zaczynamy starania od lutego :) Takie postanowienie. Cykle obserwuje sobie przy pomocy Cyclotestu. Mam nadzieję że uda mi się szybko zobaczyć 2 kreski, tobie też tego życzę :)

Gość avenuee
Co to jest ten Cyclotest?