Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LISTOPAD2011

MAMY DZIECI URODZONYCH W LISTOPADZIE 2011

Polecane posty

Gość LISTOPAD2011

WITAM DROGIE MAMY PISZE PONIEWAŻ JESTEM CIEKAWA JAK ROZWIJAJĄ SIE I JAKIE MAJA UMIEJĘTNOŚCI WASZE SZKRABY. JA MAM CÓRECZKEĘ URODZONĄ 2 LISTOPADA I GADA JAK KATARYNKA,OCZYWIŚCIE CHODZI ,WYRZUCA WSZYSTKO Z SZAF ITD . . . . . . . PISZCIE NA JAKIM ETAPIE SA WASZE SKARBY.

Gość LISTOPAD2011
ŻAL . . . . . NIE ZYCZY SIE KOMUS UPOŚLEDZONEGO DZIECKA BO MOZE CIEBIE TO SPOTKAĆ . . . .

Gość MamaUrwisa
Czołem! Ja mam Synka z końca listopada. Chodzi. Sporo gada: część "po naszemu", więcej "po swojemu". Ma 8 zębów: jedynki i dwójki dół i góra. Teraz kolej na czwórki chyba, ale ich nie widać. Ogólnie kontaktowy chłopaczek, sprytny, kombinuje po swojemu, dużo naśladuje naszych zachowań, czynności, rytuałów... kojarzy związki przyczynowo skutkowe, trochę nas tresuje, trochę sam się daje "podtresować". Bardzo fajny etap macierzyństwa, jak dla mnie! :) Nie przejmuj się pomarańczowymi trollami. Niech tam se plują jadem do woli. Najwyżej własny monitor oplują. ;)

Gość MamaUrwisa
Up?

Gość PRINCESKA1313131313
moja z 15 listopada he he

Gość PRINCESKA1313131313
nie bo jestesmy mami i jestesmy z tego dumneeeeee

Do mamy to ci wiele brakuje:o 13 to Twój wiek a jak nie to umysłowy na pewno:o macie tu na forum dział macierzyństwo i tam idźcie ze swoimi kupkami pampersami a nie tu będziecie nimi smrodzic.o