Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Sex w wannie albo pod prysznicem

Polecane posty

Gość sex w wannie
moze prowadzić do endometriozy...

Dorcia,jak masz dużą wannę,to warto spróbować. Świetna zabawa,wspólne namydlanie się i pieszczoty

Gość popycham naprzód
up

Gość mała czarna :)
Jeśli wanna to raczej większa:D , ale i tak wolę seks pod prysznicem jest super. ;-)

Gość napisze ci a co?
A moja Żona nie libii pod prysznicem uuuu

W wannie lepiej uważać bo przy dużym rozpędzie można sporo wody wylać. Pod prysznicem całkiem fajnie, gorąca woda osłabia odczucia więc facet może znacznie dłużej, wskazana mata antypoślizgowa. Ze swoją partnerką uwielbialiśmy mieć stale włączoną wodę zagłuszającą nas w hotelach i w pozycji na stojąco, przodem do siebie. Super ale tylko dla ludzi o dobrym krążeniu, może się zrobić słabo jeżeli za wysoka temperatura pod prysznicem, dosłownie i w przenośni :) Raz na jakiś czas polecam, choć znacznie częściej wolę wspólną kąpiel, z wzajemnym namydlaniem i dłuuuuuugie posiedzenia w gorącej wodzie.

Gość a ktora lubie anal
w wannie albo pod prysznicem?

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Marta, najgorętsza laseczka na http://sextelefon.org.pl/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)