Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgtryu985

Kumpel burak robi furorę na portalu społecznościowym, płakać czy śmiać się ?

Polecane posty

Gość fgtryu985

Mam takiego kumpla który ma 23 lat. Typowy zakompleksiony burak co to dostał pracę po znajomościach tatusia i jest jeszcze prawiczkiem. Co dziennie po pracy wkleja jakieś cytaty o miłości, honorze, oddaniu się drugiej osobie, szczerości i swoich "życiowych" przemyśleniach. Ok niech sobie robi ale nie rozumiem jednego, koleś jest burakiem, ćpa, wali browary co chwilę że pewnie zamiast krwi ma alkohol a zamiast ust popielniczkę a laski kręcą się w okół niego jak szalone. Wypisują mu komentarze jaki on to słodki i super mądry, lajkują te jego wpisy i tak dalej. Zastanawiam się co Wy drogie Panie widzicie w takich burakach ? Czy Wy jesteście na tyle dobrze pieprznięte i głupie żeby tego buractwa nie zobaczyć czy o co chodzi ? Co Wy widzicie w takich tępakach ?

Gość gghhjugttyty
akurat kazdy burak i kazda burakowa ma super opisy na portalach że sa piekne i piekni

Gość lin u X a karp w wannie
sałatki z buraków dobrze robią na przewód pokarmowy :classic_cool:

hehehehe moze one nie widza jaki z niego "burak"? a moze przez Ciebie przemawia zazdrosc?

Gość Wkurwiony jestem
Zauważ że on przynajmniej ma to czego mu zazdrościsz więc kto tu jest burakiem ?

Dla mnie autor chyba zazdrosci po co wgl pytasz jak jego laski lubia i lajkują to widac ze ma powodzenie i tyle pogódz sie z tym