Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byczek Fernando

Jacy są wasi partnerzy spod znaku skorpiona? Jakimi są partenami i ojcami?

Polecane posty

Gość Byczek Fernando

Podoba mi się jeden, ale mam sporo wątpliwości, bo prowadzi gry w kotka i myszkę, czyli pojawia się i znika. Ciekawe jak wygląda stały związek, mieszkanie razem i posiadanie rodziny z takim człowiekiem?

Gość skorpionicaaa zła
Będzie ci ciężko. Nie mam partnera skorpiona, ale ja jestem skorpion i widzę co on ze mną ma to mi czasem go szkoda:D. Ambicja do bólu, nigdy pierwsza ręki nie wyciągnę, choćbym nie miała racji, zazdrosna jak diabli, ale małżeństwo i rodzinę szanuję i kocham ponad wszystko. A im więcej się pokłócimy tym milsze potem godzenie :):):).

Gość Byczek Fernando
Proszę napisz więcej!

Gość Byczek Fernando
On też jest zazdrosny i robi się agresywny jeśli rozmawiam z innymi mężczyznami mimo, że nie jesteśmy razem, co mi się nie podoba. Z przepraszaniem w sumie nie wiele mam doświadczenia, bo jeszcze za słabo się znamy, ale faktycznie jak jest jakieś niedomówienie to ja muszę pierwsza wysłać smsa, nigdy on.

Gość Byczek Fernando
Czemu nie wyświetlają się posty?

Bo im sie serwer pierdoli a odpowiadajac na temat , co ma piernk do wiatraka? jestem skorpionem i nie widze zebym byla gorsza partnerka niz ryba, potrafie przeprosic jesli nie mam racji, a ze jestem cholerykiem to juz inna bajka

Gość skorpionicaaa zła
kafeteria od jakiegoś czasu się psuje ;/ hmm jakbym widziała siebie :D wiesz ja już troszkę jestem ze swoim mężem i za przeproszeniem troszkę mnie "utemperował":P. Wiesz jak już widziałam, że nie zamierza się pierwszy odezwać i ciche dni trwały ponad tydzień to pomalutku chciałam się pogodzić, ale nad zazdrością nigdy nie potrafię zapanować, np. jak oglądałam VHS-a ze studniówki męża na którym był z byłą dziewczyną rozwaliłam kasetę :D. On już się przyzwyczaił:). No a teraz ciąża troszkę mnie uspokoiła :p. Ale ostatnio jak powiedział "cześć" swojej byłej dziewczynie na ulicy to miałam focha dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo mnie przepraszał. Aha jeżeli on się robi agresywny to uważaj, może mieć na damskiego boksera zadatki. U nas do rękoczynów nie doszło nigdy.

Gość skorpionicaaa zła
a tak a propo mam koleżankę która też skorpion mało tego tego samego dnia tego samego roku co ja urodzona i zupełnie inna, spokojna, małomówna.. Także nie wiesz do końca w horoskop :)

Gość Byczek Fernando
No właśnie ma sporo. Inne znaki nie odpowiadają tak charakterom jak ten jeden. Ten jako jedyny w 90% zgadza się z typami osobowości posiadaczy z tego co zaobserwowałam.

Gość Byczek Fernando
Agora i klementyna napiszcie więcej! Skorpionica, mnie trochę razi ta jego agresja i zazdrość, bo on jest zazdrosny nawet o rzeczy o które nie powinien. Czasem nie da mi nawet skończyć zdania i wyjaśnić, że idę na kawę z koleżanką, bo on już z góry sobie zakłada że umówiłam się z jakimś mężczyzną i od razu podnosi głos i robi się nieprzyjemnie.

Gość Byczek Fernando
Jak mnie wkurzają te zacinające się posty! Rety, teraz i ja się robię agresywna! :P

ja bym to raczej nazwała ze jest wariatem ja nie lube jak maz sie zadaje z inna baba ale raczej nie odbiega to od normy :) nie jestem agresywna wyjatek stanowia 4-5 dni przed @ :)

Gość Byczek Fernando
Dziewczyny piszcie! Im więcej wypowiedzi i waszych historii tym lepiej! Interesuje mnie każdy szczegół i niuans takich związków. Uciekam na chwilę coś zjeść, a wy przez ten czas piszcie! Będę wdzięczna za każdy post i każdą informację.

Gość ja mam męża skorpiona
Ogólnie jest kochany, ale fakt bardzo zazdrosny i zaborczy, zawsze to on musi mieć rację. Dodatkowo ma ciężki charakter! Po kłótni zapada cisza i uważał, że zawsze jest wina tej drugiej strony i nie potrafił przeprosić. Uwierz mi długo go uczyłam mówienia o uczuciach i radzenia sobie w takich sytuacjach. Najgorsze co może być to właśnie niedomówienia, bo mój skorpion ma wielką wyobiaźnię i dopowiadał sobie różne rzeczy. A ojcem jest cudownym, opiekuńczym, czułym. Dla niego potomstwo jest na pierwszym miejscu, choć czasami musi być surowmy! Jesteśmy ze sobą prawie 10lat i nadal się zabójczo kochamy, bo skorpiony są namiętne i wierne :D

Gość ja mam męża skorpiona
Ogólnie jest kochany, ale fakt bardzo zazdrosny i zaborczy, zawsze to on musi mieć rację. Dodatkowo ma ciężki charakter! Po kłótni zapada cisza i uważał, że zawsze jest wina tej drugiej strony i nie potrafił przeprosić. Uwierz mi długo go uczyłam mówienia o uczuciach i radzenia sobie w takich sytuacjach. Najgorsze co może być to właśnie niedomówienia, bo mój skorpion ma wielką wyobiaźnię i dopowiadał sobie różne rzeczy. A ojcem jest cudownym, opiekuńczym, czułym. Dla niego potomstwo jest na pierwszym miejscu, choć czasami musi być surowmy! Jesteśmy ze sobą prawie 10lat i nadal się zabójczo kochamy, bo skorpiony są namiętne i wierne :D

Gość ja mam skorpiona
skorpion wiedzie prym niestety, musi być tak jak on chce inaczej jebnie fochem i nie odzywa sie po kilka dni !! Jest temperamentny i to bardzo.Ojcem będzie za kilak miesięcy więc się okaże.Ogólnie odpowiedzialny.

Gość jo wi ta
skorpionicaa,ja jestem identyczna:) Którego masz urodziny? Twój mąż to jaki znak zodiaku?

Gość Byczek Fernando
Podnoszę! Dziewczyny piszcie jeszcze!

Gość Byczek Fernando
I dziś znowu nie wyświetlają się posty.. weź tu człowieku bądź spokojny.

Gość Byczek Fernando
Podbijam!

Gość Anielicaaaaaaaa
Ja mam męża skorpiona - hmmmmm w sumie to jesli chodzi o jego charakter i relacje między nami to jest ok - z reguły to ja idę na kompromis, ale jak coś np. przeskrobie lub zawini potrafi z pokorą sie do tego przyznać i przeprosić, nie wiem jakim będzie ojcem bo jeszcze dzieci nie mamy ale wiem że je lubi i ma do nich fajne podejscie widze to po tym jak zachowuje sie w stosunku do mojej bratanicy. jedyne co bym zmieniła to nasze relacje łóżkowe - za rzadko - zdecydowanie za rzadko - oboje chyba mamy takie temperamenty - ja wychodze z załozenia że to facet powinien czesciej wychodzić z inicjatywą a on że to ja no i nie możemy sie tu zgrać do koca - ale jak juz dojdzie co do czego to jest super :D i za każdym razem obiecujemy sobie częsciej jednak realia są inne. Ogólnie skorpion skorpionowi nie równy - moja mama też jest skorpionem i ma całkiem inny charakter - może też dla tego że jest kobieta -

Gość Anielicaaaaaaaa
a jeśli chodzi o zazdrosc i zaborczosć to w ogóle tego nie pokazuje - wiec chyba nie jest zazdrosny - zresztą ja mu też nie daje powodów do zazdrosci. pozwolę sobie nadmienić jeszcze jego pracowitość - w domu robi wszystko - ugotuje, posprząta, wypierze itp.... tak wiec pod tym względem mam skarb w domu.

My jako dwa skorpiony gdy sie klocimy to na calego:) ja nigdy nie przychodze pierwsza przeprosic i potrafimy sie tydzien nie odzywac i wtedy on przeprasza. Klocac sie ani ja nie odpuszczam ani on ale z reguly ja mam ostatnie zdanie. Ojcem jest dobrym ale jako partner potrafi doprowadzic mnie do bialej goraczki czasami

Gość Byczek Fernando
Up up

Gość Anielicaaaaaaaa
:)

Ja mam i ojca i partnera z pod znaku skorpiona . Obaj są uparci , trudni oraz nigdy nie przyznają się do winy . Partner zawsze za wysoko stawia sobie poprzeczkę przez co później trudno jest mu się pogodzić z porażką . Nie lubi być romantyczny , uważa że na wszystko przyjdzie jeszcze czas . Dąży do celu , lubi być chwalony , kocha sprawiać przyjemność ludziom i być pomocnym . W stosunku do rodziny jest ciepły i odpowiedzialny . Zawsze stawia dobro rodziny ponad wszystko . Nie lubi otrzymywać za wiele pomocy , woli do wszystkiego dochodzić sam i być sobie samemu wdzięczny . Pamiętliwy . Nie potrafi kłamać . Zawsze ma rację (nawet jak jej nie ma)