Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byczek Fernando

Jacy są wasi partnerzy spod znaku skorpiona? Jakimi są partenami i ojcami?

Polecane posty

Gość Byczek Fernando
Dziewczyny czytam wasze posty z ogromnym zainteresowaniem! Piszcie jeszcze! :) Każda informacja jest dla mnie bardzo cenna!

Gość Anielicaaaaaaaa
:)

czy ty masz zamiar podjac decyzje na temat zwiazku , opierajac sie na wypowiedziach forumowiczów? ja znam kilku facetów z pod tego znaku i sa na maksa rozni od ciapy i pantoflarza po damskiego boksera :O

Gość Byczek Fernando
Pojęcia nie masz ile mają cech wspólnych! :) Kolejne posty tylko to potwierdzają.

Gość Byczek Fernando
.

moj maz tez jest skorpionem i jest bardzo odpowiedzialny, opiekunczy, czasem potrafi byc wybuchowy (ale tylko wtedy gdy sie klocimy, bo ja jestem 100% baranem-upartym).

moj maz tez jest skorpionem i jest bardzo odpowiedzialny, opiekunczy, czasem potrafi byc wybuchowy (ale tylko wtedy gdy sie klocimy, bo ja jestem 100% baranem-upartym).

Gość Bądź sobą
Ja jestem spod znaku skorpiona. Powiem szczerze o sobie: nie potrafię oszczędzać szczególnie jeśli chodzi o dziecko. Pomimo że jeszcze się nie urodziło. Moja mama też skorpion zawsze była i jest cudowną mama mam nadzieję że też taka będę. Przepraszam tylko w skrajnych sytuacjach. Tak to zawsze mąż wyciąga pierwszy rękę. Uważam że wszystko robie najlepiej. Rodzinie poświęcam się w 100% wogóle jak mi na czymś zależy. Jestem też leniwa. Zazdrosna byłam na samym początku obecnie było tyle sytuacji w których mąż mi udowodnił że jestem ważniejsza że mu ufam. Kłamać potrafię nie raz bardzo dobrze ale bliskie mi osoby tylko na mnie popatrzą to wiedzą że kłamie. W sumie mój mąż nie narzeka chyba:)

Gość Byczek Fernando
No facet którego obserwuję też jest kłamczuszkiem, ale albo robi to wyjątkowo słabo, albo ja mam 6ty zmysł i bez problemu widzę kiedy ściemnia. :) Nie wiem czy też jest tak u was, ale zauważyłam że skorpiony kłamią w bardzo głupich i błahych przypadkach. Nie są to żadne wielkie kłamstwa tylko raczej dotyczące mało istotnych spraw i głupot, gdzie w sumie nie ma nawet co kłamać. W zasadzie to nie wiem czemu to robi. Nieraz ewidentnie wiadomo, że ściemnia i mimo tego nadal kontynuuje swoją historię albo wersję zdarzeń.

Gość Byczek Fernando
.

Gość Byczek Fernando
Poza tym co się jeszcze dowiedziałam to to, że on jest tzw. potrójną wodą, czyli słońce w skorpionie, księżyc w rybkach i ascendent w raku. Ponoć takie osoby są ultra skrajnie emocjonalne. :)

Gość Byczek Fernando
I znowu się zacinają posty...................

Gość skorpio__nka
Ja też jestem potrójną wodą, tak samo jak ten twój Ogólnie masakra ;)

Gość gość
Ogólnie ujmując to naprawdę namietny, kochający całym sercem, wrażliwy a czasem wredny znak. Jestem blizniaczka a mój chłopak to skorpion. Jesteśmy prawie 2 lata. Uczuciowy, szczery do bólu, podejrzliwy, zawsze czuje kiedy nie jestem w nastroju. Niestety nic się nie da przed nim ukryć i lepiej tego nie robić ponieważ konsekwencje są bardzo bolesne. W kłótni to zawsze on musi być góra. Nie odezwie się pierwszy ani nie przeprosi chyba, że naprawdę przeskrobie. Wtedy jest powolny jak baranek i chce żeby jego winny zostały wybaczone jak najszybciej i odeszły w niepamięć. Jak nagrabi wtedy daje z siebie wszystko, aby to naprawić. Bardzo czuły, wrażliwy i stały w uczuciach. Zakochany po uszy. Nie widzi świata poza swoją ukochaną. Jest bardzo cierpliwy. Nie lubi być oszukiwany. Pomimo, że kocha bardzo mocno potrafi jadowicie ukasic więc lepiej nie mijac się z prawda przy panu skorpionie. Niezbyt romantyczny. Jego motto to "na wszystko przyjdziel odpowiednią pora" często tajemniczy i skryty. Musi miec własny świat i lepiej nie doczekać. On tego nie akceptuje. Jest zazdrosny o swoją kobietę, często tego niel ukazuje, ale można to zobaczyć po jego nagłym zachowaniu. Patrzy jakby miał laser w oczach, dosłownie mojemu robią się oczy pełne jadę, od razu inny ton Taki pełen chłodu, czasami z tej zazdrości nie chce mi dac buziaka bo uważa w tym momencie, że nie zasługuje, starczy niewinna gadka z kolegom, którego on nie zna. Dopiero kiedy przetlumacze ukochanego jak bardzo go kocham i jak bardzo jest dla mnie ważny i liczy się tylko on to wtedy dopiero po dłuższej chwili mieknie. W strefie intymnej jest rewelacyjny, bardzo namietny a jego pocałunki i umieszczony potrafia doprowadzić mnie do szaleństwa. Partnerki skorpionow to najszczęśliwszy kobiety na świecie. Nikt nie potrafi być tak oddany jak skorpion. Pozdrawiam wszystkie szczęścia :(

Gość gość
Zacial mi się telefon. Jeszcze raz napiszę, że pozdrawiam wszystkie szczesciary :))))))))))))