Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo4353

Różnica pomiędzy dziewczyną 21 lat a 29 lat w wyglądzie jest często kolosalna,

Polecane posty

Gość dhxbcieaj
Do tego wyżej makijaż i operacje robią swoje

Gość azte
dhxbcieaj Do tego wyżej makijaż i operacje robią swoje x Makijaż, to chyba tylko u Krzysia Ibisza, a i tak pewnie mniej podkładu używa niż wy babeczki :D Prawdziwy facet nie musi niczego udawać, to wy udajecie - od momentu jak zaczniecie mamie podbierać kosmetyki. Później, to przybiera tylko bardziej rozpaczliwe formy zatrzymania czasu.

Gość ja pieknieje
i oczywiscie robie wrazenie bez makijazu, z ledwo umalowanymi rzesami, ku niepocieszeniu niektorych :D

Gość Orchidea__
A ja myślę że wiele kobiet wygląda lepiej w wieku 30 lat niż w wieku 20-tu. Oczywiście takich które o siebie dbaja i się nie zapuszczą po dzieciach. Mają inny styl, lepiej sie malują, ubierają, ogolnie są bardziej świadome swojej kobiecości i wykorzystują ją nie tylko do łapania faceta, jak 20-tki, ale dla siebie i swojego samopoczucia. Zdąrzyły się nauczyć siebie, swojego ciała i odnalezc swój styl, dobrze się ze sobą czują.

Gość vujekzlo
wiele kobiet ćwiczenia fizyczne zaczyna grubo po 20-ce, na efekty trzeba jednak trochę poczekać, dlatego najlepszą sylwetkę mają w wieku 30+ lat

Gość 1 i 2
prawde mowiac watpie abym za 10lat stala sie takim straszydlem jak pisze AZTE. na chwile obecna nie mam ani jednej zmarszczki, ani jednego siwego wlosa a figura-jej forma az mnie zadziwia i bardzo cieszy-zero tluszczu, zero zwiotczenia, zero celulitu-wyglada dokladnie identycznie jak w wieku 18lat-mam10 lat wiecej. moze to dzieki temu ze nigdy sie nie odchudzalam, moze dzieki temu ze jeszcze nie bylam w ciazy. nie wiem. dodam jeszcze ze nie uzywam zadnych antycelulitow i napinaczy do ciala. najzwyklejszy balsam po kapieli i to tez nie zawsze bo mi sie nie chce. srednio wypada raz lub dwa razy w tygodniu jak sie czyms nabalsamuje.

Gość 1 i 2
AZTE- odnosnie szyi to wyglada jak u 18-latki. moze dlatego ze nie chodze skulona tylko z wyprostowana szyja wiec zmarszczki nie maja szans powstac. prawde mowiac dziekuje Bogu ze czas mnie tak oszczedza bo zdaje sobie sprawe ze nie kazda dziewczyna ma to szczescie i aby wygladac tak jak ja musi sie nie lada wysilac i katowac roznymi zabiegami kosmetycznymi. bo ja tak jak pisalam nie robie praktycznie nic aby wygladac tak jak wygladam.

Gość Romeo4353
stare maja zmarszczki i ciało nie te co 19

Gość azte
1 i 2 Wiemy, wiemy z każdym rokiem młodniejesz... Jeszcze trochę a odrośnie ci błona dziewcza. :D

"Wiemy, wiemy z każdym rokiem młodniejesz... Jeszcze trochę a odrośnie ci błona dziewcza." jak jej zęby powypadają to stwierdzi ze mleczaki :D

Gość tak tak sobie mow
zawsze smiac mi sie chce jak te po 30 na kafe pisz ze wygladaja zajebiscie :P i lepiej niz w wieku 16 - 25 lat :D:D:D:D dziwne bo ja dalabym wiele zeby miec wyglad jak w wueku 18 lat

Gość 1 i 2
AZTE nie powiedzialamze mlodnieje tylko ze sie nie starzeje. napisalam przeciez ze nie kazda dziewczyna ma tyle szczescia co ja i jestem wdzieczna ze czas mnie tak oszczedza. gdy bys mnie zobaczyl Twoje watpliwosci by sie rozwialy. a blona raczej nie ma wlasciwosci samoodnawiajacych:)

ponieważ największym atutem kobiety jest młodość i uroda to niestety czas jest bezwzględny. zmarszczki u faceta to drobiazg, tak samo jak blizny, wg niektórych "dodają męskości". a u kobiet? no niestety, nie ma się co oszukiwać. gdyby kobiety nie chciały za wszelką cenę zatrzymać upływu czasu to przemysł kosmetyczny i chirurgia plastyczna nie miały by takich zysków. a jednak kobiety zaryzykują nawet zdrowiem i życiem aby zatrzymać upływ czasu.

"tylko ze sie nie starzeje." 123 czyli nie "beniamin button" tylko "dorian grey". i to ma nas przekonać że jesteś wiarygodna? oszukuj się dalej, na kafeterii można napisać wszystko. tylko nie każdy musi w te twoje bajeczki o czasie co to się ciebie "nie ima" wierzyć.

Gość 1 i 2
zeby tez mam super. malo ubytkow, biale. tylko dolne troche krzywe ale nie rzuca sie w oczy. prawde mowiac wasza krytyka powoduje u mnie zadowolenie. wiecie dlaczego? bo zdajecie sobie sprawe ze jednych czas omija, innych nie. wy prawdopodobnie nalezycie do tych dla ktorych czas nie jest laskawy i po prostu zazdroscicie.

Gość sepsep25
szyja to się starzeje w okolicach menopauzy dopiero. ja mam 35 i szyję taką jak zawsze. zresztą wygląd szyi nie zalezy od tylko od wieku, np wiele osób ma tzw. "obręcze" na szyi i mają je już przed 20stką! a co do panów, to niestety nie ma co porównywać do przystojnych aktorów, którzy trenują 5x na tydzień, bo polscy panowie w wiekszości nie grzeszą urodą, a do tego z wiekiem dochodzi jeszcze zaniedbanie. co do makijażu- nie ukryje on zmarszczek, wręcz przeciwnie- podkład osadza sie w zmarszczkach i bardziej je podkreśla

"a kobieta wysportowana, szczupła i zadbana też wygląda świetnie, lepiej niż za czasów młodości przykłady: Edyta Górniak, Agnieszka Włodarczyk, Agnieszka Dygant, Jennifer Anniston, Demi Moore i wiele wiele innych" 123 wszystkie wymienione z pewnością wyglądały lepiej gdy miały lat 20 niż teraz, proszę naprawdę nie opowiadać takich pierdół. a szczególnie oglądane z bliska. bo przyznajmy szczerze, kamera nie pokaże wszystkiego co można zobaczyć z bliska gołym okiem. a i tony tapety robią swoje - w kamerze wyglądają świetnie ale z bliska jak maska.

Gość okddkdmxjxjxisnshdhajs
Generalnie kobiety starzeją się szybciej niż mężczyźni. Kremy itp. coś dają ale bez przesady.

Gość 1 i 2
nie musze sie oszukiwac. wyglad nie jest dla mnie najwazniejszy. z tym ze ciagle jestem upewniana w tym ze wygladam dobrze. mam bardzo duze powodzenie u facetow w tym okolo 50% jest odemnie mlodszych np 3 czy 5 lat. przeciez wiadomo ze np 24 latek nie zwrocil by uwagi na staro wygladajaco dziewczyne.

"bo zdajecie sobie sprawe ze jednych czas omija, innych nie." 123 każdy z nas jest człowiekiem i czas nie "omija" nikogo. niektórzy tylko bardziej chcą wierzyć we własne kłamstwa. wystarczy wejść na "sympatię" czy inny "portal randkowy". w wieku 30-40 to 3/4 kobiet przypomina moją matkę. a pewnie co druga z nich twierdziła by że jest zajebistą laską którą "czas omija". to było by straszne gdyby nie było tak śmieszne. :D

"przeciez wiadomo ze np 24 latek nie zwrocil by uwagi na staro wygladajaco dziewczyne." 123 ale 25+ to jeszcze nie "starość" jednak z pewnością gorzej niż 5 lat temu. i z roku na rok coraz starzej, nie ma się co oszukiwać. oczywiście w każdym wieku jest lepiej być zgrabnym i szczupłym niż grubym i pokracznym i oczywiście że może zgrabna i dobrze "utrzymana" trzydziestolatka wyglądać lepiej niż gruba i zapuszczona 20 latka. ale przecież nie o ty chodzi. chodzi o to że z kobietami czas obchodzi się bezwzględnie. takie są fakty.

Gość do nsldcvlsdc
Akurat podane przez ciebie kobiety to bardzo bogate starsze kobiety więc nijak to się ma do zwykłych zjadaczek chleba zwłaszcza w pl. botox + inne cuda niewidy robią swoje.p

Gość ja mam 30
a wiele osób określa mnie na 17-20 lat i nie mogą uwierzyć, że mam już dziecko. Takie geny. Moja mama ma 60, a oceniają ją na 46.

Gość a ja mam 45
i wyglądam na 22 co robić? :D

Gość sepsep25
oczywiście, że tez wolałabym mieć teraz 18 lat, ale i tak wyglądam teraz lepiej niż wtedy. na twarzy zmieniłam się bardzo niewiele- zmarszczek nadal nie mam[owszem jak się nie wyśpię, to bardziej to widać niż kiedyś, czasami mam cienie pod oczami czy jak śpię z twarzą wciśnięta w poduszkę, to skóra prostuje się 10 minut, a nie od razu jak kiedyś]. ciało mam lepsze teraz- zawsze byłam szczupła, ale teraz jestem do tego wysportowana. i teraz jestem super ubrana, mam delikatny subtelny makijaż, świetne włosy- myslę, że kazdy wybrałby obecną wersje niż mnie 18stkę w burym swetrze, martensach, dziwacznej fryzurze.

Gość ....../.
większość kobiet najpiękniej wygląda w wieku 28-35 lat , potrafią one wtedy o siebie zadbać , wiedzą co im pasuje co nie , są świadome swej kobiecości ,:)

Gość póło
28/35 ta to czemu sporo facetów bierze się za16+ /ok. 24

Gość sepsep25
to, ze kobiety starzeją się szybciej, to tez mit. np w wieku 30 lat wszyscy koledzy z klasy, studiów mieli już wyraźne zmarszczki, a kolezanki czesto jeszcze kompletnie nic. kobiety i mężczyźni starzeją się inaczej- kobiety długo wyglądają dobrze, a w pewnym momencie nastepuje gwałtowna "ruina" zwykle wraz ze spadkiem poziomu hormonów żeńskich, podczas gdy faceci starzeją się stopniowo i systematycznie.

Gość mam 60 lat wyglądam na 30
;)

Gość ja piiiiii
Ja mam prawie 23 lata. W pracy dziewczyny myślały, że mam 18, póki im nie powiedziałam. W 3 lata prowadzac regularny, w miare zdrowy styl zycia, nie mozna sie postarzec. Mam siostrę 18 lat starszą ode mnie i serio dałabym jej max 30, zresztą wszyscy jej tak dają. Nie chodzi o to zeby kogos oszukać...ona po prostu ma figure nastolatki, buzie bez zmarszczek...Ludzie o co Wam chodzi? niejednej 18 pracującej u mnie w firmie dałabym 24 lata...i w drugą stronę. A pracują osoby w roznym wieku i sama sie nie raz nacielam.