Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo4353

Różnica pomiędzy dziewczyną 21 lat a 29 lat w wyglądzie jest często kolosalna,

Polecane posty

Gość Borys_Śląsk
Znam taką jedną co ma 28 lat i twarz kobiety po 50tce ale jak się od 17 roku życia chodziło na solarium ,pali papierosy i nakłada kilogram tapety to musi to przynieść efekt :)

Gość 1 i 2
no ja tez poznalam taka ktora ma 40 a wyglada na 25 jak powiedziala ile ma lat to az mnie zatkalo. szok. dodam ze kobieta stale korzysta z solarium i pali papierosy. i to nie jest zasluga chirurga

Gość popychacz
.

Gość azte
Dziewczyny wszyscy się starzeją - Wy też. Jasne, że dobre koleżanki Wam tego nie powiedzą, a tym złym nie wierzycie, bo to zazdrosne małpy przecież są. Obecnie macie tylko lepsze możliwości do dbania o siebie. W końcu pracują na to całe sztaby ludzi, wyciskając soki z roślin, zwierząt a nawet ze skał :D Dzisiejsza, niezależna, 30tka jest tak dobrze zabalsamowana, jak nie przymierzając, śpiący niczym Śnieżka, wódz rewolucji bolszewickiej. A co do tych wymienionych wcześniej 30-40letnich piękności, zobaczycie jaka to będzie rzeźnia w TV, jak zaczną nadawać choćby z połową normatywnego bitrate 1080p.

Gość popychacz
.

Gość ja mam 30
może dlatego wyglądam na nastolatkę, że mam dłuugie nogi, jestem szczupła i mam taką młodzieńcza buzię troszkę w stylu Rusin.

Gość 1 i 2
a nie wydaje wam sie ze Romeo- autor tematu i Azte to jedna osoba????:D jakas 30-tka musiala chlopaka strasznie skrzywdzic i teraz ma uraz do kobiet. nie ma za to urazu do maloletnich dziewczynek bo nikt przeciez nie powie ze 16-latka to kobieta. to przeciez jeszcze dziecko. interesowanie sie taka dziewczyna to pedofilia!!!!!!!

Gość femina nina
Podstawa to dobre geny. Na starzenie się skóry nie pomogą żadne kremy ewentualnie botoks czy inne cuda. To dzięki genom niektórzy starzeją sie szybciej a niektórzy wolniej :)

Gość akakakaraka
jedne się zmieniają bardzo, inne mniej... jedne na korzyść inne na niekorzyść. To chyba trochę dziedziczna sprawa - w niektórych rodznach kobiety dłużej zachowują młodosc. A poza tym, zakładając, że większosc się jednak zmienia, to należy zauważyć, ze 21-29 lat to okres najczęsciej dość poważnych zmian w życiu, które moga dość stresować, a stres jak wiadomo raczej postarza niż odmładza. Bo tak jakoś to jest, że wtedy kończy się studia, szuka pracy, dostaje się ją, potem może nawet traci, gdzieś po drodze jakiś zawód miłosny, albo małżeństwo, dzieci i cała reszta tej szarej codzienności, do której tak sie usilnie dąży, a która tak zabójczo działa na chęć do życia niektórych jednostek

Gość popychacz
.

Gość femina nina
up

Gość azte
1 i 2 a nie wydaje wam sie ze Romeo- autor tematu i Azte to jedna osoba???? x A wiesz, że w słowie "milion" jest tyle liter ile zer w odpowiedniej liczbie? Czy nie wydaje Ci się to zastanawiające?

Gość femina nina
Dokładnie. Stres robi swoje, także monotonia. Kurde wystarczy pomalować rzęsy żeby pojawił się błysk w oku a wiele zalatanych zon i matek nie ma na to czasu albo po prostu juz im sie nie chce. Nie mówię ze wyglądam na 18tke ale mając 33 lata wyglądam na kilka lat mniej. Dzieki wspaniałym genom moich rodziców, zarówno mama jaki tato do tej pory trzymają się świetnie, mimo iż mają po 70 lat :) Moje koleżanki (przeważnie młodsze) mówią, że wyglądam jak dziewczynka :P zwłąszcza jak przyodzieje się w dres :P Teraz jeszcze bardziej od kiedy ściełam włosy na boba. A palę, żyję w wiecznym stresie, maluję się :P Gdyby nie geny wygladałabym jak 50 latka :P

Wysyp wiecznie młodych. :o Gieroye internetowi w żeńskim wydaniu...

Gość PRZED 30 :DDD
mam pomysł:) zamieśćmy swoje zdjęcia:DDD ..ja wam powiem, a znaczy napiszę...nie zawsze wazna jest wielka uroda, ale geny i przede wszystkim dbanie o siebie....ja właśnie w tym roku zamierzam iść na siłkę...wiekowo mam 29 lat, nie wyglądam na więcej i chyba o to chodzi...urodziłam 2 dzieci...teraz moge sie zajac sobą:) a wyglądam świetnie jestem szczupła, wysoka, długie bląd włosy...:DD wielu młodzych ode mnie sie za mną ogląda teraz, starszych również, jestem bardziej świadoma swojej urody i kobiecosci niz wtedy , gdy miałam 20 lat! głowy do góry!!!! Wierzę osobom, które piszą, że mozna nie miec zmarszczek, mimiczne pewnie są, sama posiadam...ale odpowiednie nawilżenie skóry robi swoje...Ja też palę fajki i co z tego niektórzy nie palą i też sie starzeją:)a dopiero zaczynam żyć!!! Dziwię sie osoba w moim wieku, że 30 traktują jako kres swojego istnienia-potem tylko wegetacja??? życie jest jedno! nie marnujcie go na takie myślenie...świat jest piekny, może odkryjcie coś w swoim życiu...chodzcie po górach, zwiedzajcie świat...odnajdzcie coś, co was zafascynuje....a nie tylko liczyc zmarszczki i kłócić sie kto ma wiecej a kto mniej!!!! Naprawdę są większe wartości w życiu....Człowiek zadowolony, to piękny człowiek:) Uśmiechajcie się częściej do lustra:)Powodzenia...

Gość samanta fffoxx
Ja mam 28 a niektórzy myślą że chodze do gimnazjum.

Gość durny temat
Ja mam 28 a niektórzy myślą że chodze do gimnazjum. zzz tu wszyscy tak majom:classic_cool:

Gość o boshe co za imbecylizm
"wysoka, długie bląd włosy.." X Jesli masz 29 lat i piszesz BLĄD zamiast BLOND to ja nie mam wiecej pytan :D:D:D

Gość a ja myślę że jesteś skrajnie
Ja mam 28 lat, 2 dzieci i ostatnio jak szłam na fitness to babeczka w recepcji poprosiła o legitymację szkolną bo mają zniżkę dla uczniów :):) Hmmm kiedyś też szłam z córką i jakiś facet roznoszący ulotki dał mi jedną i powiedział,że to dla siostry .. Nie mówiąc już o tym,że rzadko się zdarza aby przy kpowaniu alkoholu nie zapytali mnie o dowód. Kiedyś strasznie mnie to irytowało, ale dzisiaj na ogół wzbudza śmiech i mam nadzieję,że długo będę wyglądała 10 lat młodziej :)

Gość gość
wiekszosc dziewczyn 30 letnich jest juz stara a ja mam 30 a wyglondam jak 23 czyli dloczego mam brac stare jak moge mlode 30 lat dziewczyna staro wyglada a mloda jest delikatniejsza przestancie miec kopleksy wiek robi swoje

Gość gość
Jak kobieta się szybko zaczyna malować i to dużo to zwykle później musi jeszcze więcej nakładać. Przykład moja siostra w ogóle się nie malowała a mając 28 lat wygląda młodziej niż dzisiejsze 18.

Gość gość
ja tam uważam że wyglądam o niebo lepiej. Jak miałam 21 lat wyglądałam na 17. Mając 29 wyglądam na 24 ;)

Gość gość
29 z wyglądem gimnazjalistki. W jednym zespole a capella gdzie należę przyszła kiedyś babka 40letnia z córką, chodziła normalnie z nami mimo że wszyscy tam mieli nie więcej niż 26 lat. Nie wiedziałam ile ma ona i przysięgam, byłam PRZEKONANA że ona jest siostrą tej 10letniej małej, nie matką!!!

Gość gość
Hmmmmmmmmm tak to bywa. Ale wiek widac po kolanach!!!

Gość gość
A ja sie przychylę do wypowiedzi osoby z iluś postów wstecz - po moich koleżankach rówieśniczkach (27lat) nie widzę zbytnio starzenia porownaniu do tego, jak wyglądały w liceum. Ale po kolegach owszem. Niektórzy zdążyli juz przytyć, spoważnieć,trochę wylysiec i jakoś tak zdziadzieć.

Gość gość
Co wy z tymi kolanami? Najbardziej widać po uszach.