Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebabicaa oj dadadanana

wyszlabym za dziada

Polecane posty

Gość kebabicaa oj dadadanana

Już mi się doprawdy panieństwo sprzykrzyło Wyszłabym za dziada, żeby się trafiło Już mi się doprawdy panieństwo sprzykrzyło Wyszłabym za dziada żeby się trafiło OJ córuś, oj córuś nie wychodź za dziada Ni na dzień, ni na noc, on ci się nie nada Oj córuś oj córuś nie wychodź za dziada Ni na dzień ni na noc on ci się nie nada Matulu dajże mi Jasieńka mojego Kocha mnie, młody jest. I ja kocham jego Jeść mu ugotuję. Buzie ucałuję Pościelę łóżeczko jak pieścidełeczko Myślisz ty córusiu że za chłopem dobrze Za chłopem trza robić aż się skóra podrze. Myślisz ty córusiu że za chłopem dobrze Za chłopem trza robić aż się skóra podrze. Matulu, matulu co wy powiadacie wyśta chłopa mieli całą skórę macie Matulu, matulu co wy powiadacie wyśta chłopa mieli całą skórę macie

Gość nie do rymu nie do taktu
powiadam ja tobie matka dobrze prawi, sprzatanie za chlopem wcale mnie nie bawi. od chlopa jak od ognia stron kafeterianko, co by mu nie musiec prasowac co ranko. niech ci sie roboty dzisiaj nie zachciewa, ja juz pojde spac, bo troche mi sie ziewa

jesli zas zapragniesz chlopa mimo mojej rady, kup wnet rekawiczki, sluchaj mej porady. woń uryny wartko poznasz, doznasz co to bród. o poranku z pod koludry cie przywita smrod, chlop bowiem pierdzi, chlop skarpetki rzuca, czy to juz tak zawsze z chlopem musi byc tak kruca?

hejze dziewczyno, gdziezes sie podziala? czys ze zamoz pojscia juz zrezygnowala? czyzby cie przerazila, gadanina moja?