Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina94

Pytanie do facetów, czy on we mnie doszedł? mam 16lat pomóżcie !

Polecane posty

Gość paulina94

jestem z chłopakiem dopiero 3 miesiące ;/ Robiliśmy to 4 razy zawsze z gumą. No i było to tak kochaliśmy się z pół h i nie doszedł to skończyliśmy. Po godzinie znowu nam się zachciało, ale zaczęliśmy bez gumy powiedział mi, że zaraz dojdzie to kazałam mu założyć gumę no i to zrobił, znowu robiliśmy to 30min około. Nie mógł dojść to znowu skończyliśmy tzn kończyliśmy, bo zdjął gumę i przez dosłownie pół minuty jeszcze robiliśmy to bez no i on się nagle zatrzymał spojrzał mi w oczy i zrobił taką dziwną minę ja go odepchnęłam z Siebie i spytałam czy doszedł we mnie odpowiedział nie, teraz doszłem spojrzałam się na jego "penisa" i sperma mu się wylewała, zapewniał mnie, że nie doszedł we mnie pomóżcie, czy tak mogło być, że jak skończyliśmy i on usiadł to dopiero się spóścił? sory za ortografie..

Gość wqw
Jakbyś była moją córkę to bym tak cię tak zlał żebyś przez 3 dni cierpiała. I byś była tylko o chlebie i wodzie przez 3 dni

Gość kaska2112
Jezu! Tylko nie moja córka! Nie odpowiem na pytanie, bo to strasznie dziecinne zachowanie, dziecinny i niedojrzaly seks. A przede wszystkim nieodpowiedzialny. Boze bron, zeby moje dzieci nigdy tak nie myslaly jak ta dziewczynka, ani zeby tak nie robily. Amen:)

Gość paulina94
nie pytam co byś zrobił jakbyś był moim ojcem. Pytam czy jest możliwość wytrysku z 10s po wyjściu z kobiety.

Gość paulina94
prosze pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ktoś jeszcze ma watpliwości, że wychowanie seksualne w szkołach, prowadzone przez kogoś innego niż katecheta, jest potrzebne tym, dzieciom? ręka w górę? ręka, zboczeńcy, ręka w górę! :P:P

Gość paulina94
Ide scigac sie w workach!!!

Gość mozejest less ^^
idz do ginekologa i dowiedz sie,czy jestes w ciazy. w sumie to moglabys zaciazyc, dzieci w szkole mialyby z was nauczke. p.s. nie musisz mowic ginekologowi ile wspolzyliscie czasu,to nie ma zadnego znaczenia, tak samo jak pozycje i czy byla noc,czy dzien. szkoda gadac po prostu. ruchajace sie gimgowna, 16 letnie szmaty dajace sie dymac komu popadnie. pozdro!

Gość robertoooooooooooooooo
Paula jesteś? pogadamy nie łam się , coś wymyślimy

Gość anja707
Jak miałam 16 lat , to cieszyłam się i przeżywałam jak chłopak trzymał mnie za rękę i pocałował , a teraz czytam dramat dziecka , które bawi się w dorosłą. Ty i Twój chłopak jesteście nie dojrzali i nie odpowiedzialni. Później się dziwić , że dzieci wychowują dzieci albo dzieci lądują w śmietnikach. Racja , jakbyś była moją córką , to wstyd by mi było.

Gość paulina94
moze jestless nie nazywaj mnie szmatą, bo mnie nawet nie znasz takie szmaty jak ty mówisz powybijałabym wszystkie.... Kochamy się bardzo straciłam z nim dziewictwo, jestem pewna, że mnie nie zostawi... bardzo go kocham on mnie też codziennie dostaje sms " kocham Cie", że tęskni a zresztą sama po nim widze, że zrobiłby dla mnie wszystko dlatego się mu oddałam... Kocham go bardzo i on mnie też. Nie wiesz czym się róźni szmata od kobiety..

proste pytanie - czy wiesz kiedy masz dni płodne? zajść w ciąże wcale nie jest tak łatwo

Gość anja707
Najlepiej było by pójść do ginekologa. Opowiedzieć co zaszło , zważając na Twój młody wiek. Do 72 godzin po stosunku można zażyć tabletkę , która uniemożliwia zajście w ciążę. Następnie popros o tabletki dziecko drogie , bo chyba nie chcesz mieć teraz dziecka?

Gość HCJ
ahh dzieci dzieci... stosunek przerywany...ryzyko zajścia w ciaze jest duze...może nie będzie to w Waszym przypadku, ale stres i strach powinien Was czegos nauczyć...

Gość anja707
Robertoooooo. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego , że obliczanie dni płodnych czy niepłodnych , to przeszłość. W żaden dzień cyklu nie masz pewności , że w ciążę nie zajdziesz , więc ta teoria odpada. Wizyta u lekarza wskazana.

Gość paulina94
okres mi się skończył 10 więc teraz mam dni płodne, a zdarzyło się to wczoraj rano.. Najgorszy w tym problem, że jestem z takiej rodziny gdzie rodzice razem zarabiają po 2 tyś i dużo długów... Ojca nienawidze nie potrafi mnie nigdy wesprzeć potrafi tylko się napić i się kłócić....Matke kocham nad życie i chyba wolałabym sięgnąć po tabletki, albo po sznur niż sprawiać jej taki kłopot

chciałem Ci pomóc. trudno nara

Codziennie smsy z tekstem "kocham Cię"?Woow!!!Masz dowód kobieto,że Cię kocha :O Co się dzieje z tymi dziewczynami?Zabierają się za seks nie mając o nim w ogóle pojęcia a później płacz,że dzieci mają dzieci.

Gość paulina94
on też ze mną zrobił to pierwszy raz i między nami jest tylko rok różnicy, więc nie sądze, żeby chodziło mu o jedno.

Gość zlał się a niby
jak ty myślisz że mu mina zrzedła co?

dziewczyno- nie po to Mama Cię rodziła tyle lat sie tobą opiekowała,martwiła aby teraz Cię pochować. Najgorszą rzeczą dla matki jest śmierć własnego dziecka

Gość paulina94
ja pier**** wy też kiedyś byliście młodzi, nie takie błędy popełnialiście. Nie sądze, żeby chociaż 1/5 z was tutaj straciła dziewictwo w wieku 20lat

daj dziewczyno mail tutaj ciężko rozmawiać

Tak-możesz być w ciąży i podejrzewam po tym co napisałaś,że doszedł w Tobie niestety.

Paulina potrzebuje rady i wsparcia a wy Ją dołujecie gdyby chciała być zbesztana porozmawiała by z ojcem. Dobrze wie że źle zrobiła

Gość paulina94
jestem po 3 próbach samobójczych, raz leżałam z szpitalu z przeciętą tętnicą ... Gdy w sytuacji we łzach w oczach jedyną pomoc jaką mogę uzyskać to internet, gdzie jednak ludzie wolą powyzywać od szmat zamiast pomóc...