Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olekccc

Ta cywilizacja chyli się ku upadkowi

Polecane posty

Jak tak obserwuje, słucham i czytam o dzisiejszej mlodzieży to jestem w szoku. 15 latki rodza dzieci 18 latki ktore miały po ponad 100 partnerów seksualnych Gimnazjalistów ktorzy biorą po 40 tabletek Acodinu zeby mieć fazę Dzieci jedzące po 2 opakowania gałki muszkatołowwj, żeby odlecieć Gimgowna ktore wciągają pokruszony Apap nosem, żeby mieć fazę Sam stary nie jestem, ale przez te kilkanaście lat się dużo zmienilo i boję się jak ten kraj bedzie wygladal za pare lat

Gość i jeszcze do tego
kafe się jebie po całości:( to kres naszej cywilizacji

Gość po mnie potop
ta cywilizacja mój drogi ma sie tak dobrze jak nic innego nie skurwisz sie - odstrzelą cie ci którzy to potrafią albo z tego zyją co sie dziwisz nastolatkom skoro taki przykład w domu mają? ryba psuje sie od głowy :classic_cool:

Gość hbcfhdhdyert
jesteś głupi skoro nie wiesz, że to co opisujesz to pojedyńcze przypadki, średnia wieku inicjacji seksualnej się ponoć nie obniżyła od poprzedniego pokolenia i wynosi ok 19 lat u kobiet. A że skrajne szokujące przypadki są najbardziej nagłaśniane przez media to wiadomo, w końcu karmią się sensacją, ale ty myślisz że większość taka jest, normalnie głupota.

Gość upajcie upajcie
upup

za kilka lat ten świat będzie wyglądał dokładnie tak samo dzieci będą wkurwiały młodzież będzie podskakiwać rodzice będą się wkurwiać na dzieci a dziadki będą wspominać, jak to kiedyś lepiej bywało zmieni się tylko platforma komunikacji tych "odkrywczych" wizji, kiedyś sam napisałbyś ten protest-post jedynie na płytkach chodnikowych, kredą podpier...życzoną ze szkoły :D:D:D a teraz, panie jelektroniczeskaja kafieterja, kampjuter, job twoju matrioszka :classic_cool:

Gość dooopppaa
nie sądzę żeby to były nieliczne przypadki, parę lat temu gdy chodziłam do gimnazjum działy się tam takie rzeczy że głowa mała.. a było to gimnazjum prywatne, "na poziomie"... młodzież (wiem bo się zaliczam jeszcze) tak odwala że faktycznie chyba koniec jest blisko

młotkiem po głowie - coś w tym jest co mówisz. Za 20 lat dzisiejsza młodzież bedzie miała swoje dzieci i będą narzekać na swoje dzieci, że one takie zepsute. Niemniej jednak zjawiska, które opisujecie są niepokojące.