Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się Ola M.

Ładna twarz czy świetna figura -co bardziej pociąga facetów??

Polecane posty

Gość zastanawiająca się Ola M.

Będąc na zagranicznych wakacjach, widziałam piękne dziewczyny z niezbyt ładnymi figurami (nie zawsze grube, lecz po prostu nieproporcjonalne) i brzydko-lice z fantastycznymi ciałami (ładne biusty, nogi, jedne przez naturę świetnie ukształtowane, inne ślicznie umięśnione) i zauważyłam, że największym zainteresowaniem mężczyzn, cieszyły się te niezbyt urodziwe z twarzy, ale za to bardzo zgrabne. A najbardziej niezrozumiałe było to, że 3 prześliczne dziewczyny z doskonałymi figurami, całe 2 tyg. snuły się same przy basenach lub po plaży i żaden facet ich nie zagadywał :-O Przewrotny ten świat. Przewrotny umysł męski. :-O

Gość kossa na kamień
dupa kasa i władza

Gość pudli
ładna twarz, i w miarę ładna figura. w każdym razie twarz ważniejsza.

Gość pytanie do facetow
tez sie wlasnie zastanawiam , co ma ''wieksze wziecie'', piekna buzia z cala reszta nie na 5tke , czy pasztet z niezlym cialem ( ?? )

Gość tez mi sie wydaje
ze twarz decydujaca , ale ja jestem kobieta , wiec moze faceci odniosa sie do tematu

Gość normalny32
Ladna buzia do kochania, fajna dupa do r... ;-) A powaznie, ladna, pogodna, sympatyczna buzie przedkladam nad "perfekcyjne" 90-60-90.

Gość taka_prawda.....
kobieta nie bedzie marzeniem facetów jak będzie miała brzydką twarz i świetną figurę ani jak bedzie miała ładną twarz i fatalną figurę:o oczywiście lepiej mieć chociaż jeden atut niż żaden, ale nie oszukujmy sie że to wystarczy żeby wszyscy na około pragnęli takiej dziewczyny, chociaż oczywiście bedzie miala ona wieksze szanse niż calkowita brzydula🖐️

Gość doktorka faustus
Też zastanawiałąm się kiedyś nad tym :) poczyniłm pewne obserwacje i stwierdziłam , że faceci wolą te zgrabne niekoniecznie super piękne. Myślę, że na twarz zwracają uwagę nastolatkowie, dziewczyna musi mię wtedy ładną buzię. Z kolei starsi nacisk kładą na atrakcyją figurę, którą będą macać :D

Gość to....
zależy od zamiarów....

Gość pudli
doktorka faustus. moze i masz racje. wsrod mlodszych dziewczyn jeszcze jest z czego wybierac. po 30 to wszytkie z ladna buzia sa pozajmowane !

Uwazam ze wszytsko trzeba wyposrodkowac. Moze nawet wazniejsze od wygladu sa aparycja inteligencja i to ,,coś'' nie koniecznie faceci wola wypacykowane pustaki z cyckami z silikonu i wypieszczone od stop do glowy. Zloty srodek trzeba znalesc. A mnie sie to chyba udalo mam cudowna zoneczke.

Gość A to peszek...
najlepsze sa krotko na jeza:O co za pytanie

Gość ANABELLA Z CITROENA
Figura jest ważniejsza:P Ile razy widzi się lamusów z fajną buźką, a strasznie zaniedbanym ciałem, albo za chudych bleee... albo zgarbionych z zapadniętą klatą, albo zapuszczonych, z brzuchem :-O Faceci, podobnie jak my, zwracają większą uwagę na zgrabne, zadbane ciało, bo właśnie ciało działa na nas podniecająco, je się przytula, pieści, całuje, liże... ;)

Gość oczywiscie ze figura no jak
figura figura figura, uśmiech i poczucie humoru. Ładna twarz, brzydkie ciało i kiełbe we łbie, nie kręcą nas, jak wasze ładne ciała.

jak jest ładna twarz i do tego figura zgrabna to wtedy az się wierzyć nie chce że moze byc taka kobieta wolna.. i pewnie dlatego nie byly zagadywane tamte laski na basenie i plazy bo z góry kazdy zakladał porażke przy podrywie, to jest cos takiego co sprawia ze faceci staja sie niesmiali czasami jak maja zagadywac do bardzo atrakcyjnych kobiet

Gość obstawiam figurkę
najlepiej jakby jedno i drugie, ale chyba jednak wolałbym panne z fajną figurą niż tylko ładną twarzą:P

hehe i wszystko jasne...ładne to co chude....przechodzę na dietę...może jak będę "wysuszona" jak wiewiórka to któryś mnie zechce