Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caviarnia

MOJE SWINKI MORSKIE :D

Polecane posty

Gość caviarnia

Witam, posiadam 2 samiczki od 6 mies, zyja razem, czasami sie kloca, maja calkowicie odmienne charatkery, jedna spokojniejsza potrafi siedziec na kolanach dluugo druga ma ADHD, przy probie wyciagniecia jej z klatki potrafi ugryzc a na kolanach wytrzymuje ok 3 min i zaczyna biegac i chce do klatki...obie uciekaja podczas proby wziescia ich, ale chyba taka ich natura... co myslicie i jakie sa wasze doswiadczenia??

Gość ze be rka
ja mam jedna samiczke i jest latwiejsza w obyciu bo brakuje jej towarzystwa :p

Mam dwie swinki morskie, tzn moje dwie córki mają,jednqa jest starszej,a druga swinka mlodszej. Pierwsza swinka u tej starszej jest bardzo spokojna, wiecznie by spala, albo na kolanach lezala aby ja glaskac,nie llubi ruchu, dlatego taka grubiotka,a druga to rozbrykany szajbus, caly dzien po calym pokoju biega i jeszcze mu mało , jak go ktos glaszcze to glowka rzuca , jak rano z adlugo w klatce siedzi to starsznie glosno piszczy aby go wypuszczono na pokoj do biegania

Gość Ajaajall
ja tez mam dwie samiczki jedna spasiona i leniwa a druga wiecznie by cos robila :p czuc roznice w wadze tez :p :p co do charakterow zalezy od dnia czasami i ta ruchliwa chce zeby ja pomiziac :p fajnie zierzaki